Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,882
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Erem' Alıntı:
Tamam, yaparım.. aklında olan varsa bana detayları gönder, modeller ve yaparım.
Aklına başka imalat fiirleri gelenlere de elimden gelen herşeyi imal ederim, bilginize.
abim bana bi ön tampon yapalım o zaman :smiley:)

Etiketler

nasıl bir tampon ,vinç aşkıdır vay arkadaş.herkesi almış bir telaş:smiley:
@EREM abi bende getleri yeniden taktırmak için, ana def i indirmek için uzatma somunlarından rica ediyorum.5 cm getler.

az yükselse iyi:smiley:

mühyesaçkavurma012.jpg

SELAM ARKADAŞLAR ;
SÜPER BİR HAFTA SONU GEÇİRMİŞSİNİZ BENCE TAM MOTİVASYON OLMUŞ SİZLER İÇİN VALLAHA BENDE RESİMLERİNİZLE İDARE ETTİM
KARDA BAŞLADI BURADA SABAHTAN BERİ SÜPER BİR HAVA VAR DIŞARDA

SELAM OLSUN ANOFF SİZLERE

O değilde şu Elmadağ işini bi ayarlayalım abilerim karlar erimeden bi sucuk ekmek yapalım...

mustafasever' Alıntı:
SELAM ARKADAŞLAR ;
SÜPER BİR HAFTA SONU GEÇİRMİŞSİNİZ BENCE TAM MOTİVASYON OLMUŞ SİZLER İÇİN VALLAHA BENDE RESİMLERİNİZLE İDARE ETTİM
KARDA BAŞLADI BURADA SABAHTAN BERİ SÜPER BİR HAVA VAR DIŞARDA

SELAM OLSUN ANOFF SİZLERE

Mustafa Bey, bize bu kadar kızmayın lütfen...

Erem' Alıntı:
Mustafa Bey, bize bu kadar kızmayın lütfen...

KIZMAK NE KELİME ASLA
BENDE ORADA OLACAĞIM BİRGÜN NASİPSE
BUNLARI YAPABİLEN PAYLAŞMAYI BİLEN ORTAK EYLENMENİN DEGERİNİ BİLEN İNSANLARIN BİRARADA OLMASI AKSİNE MUTLULUK VERİR BANA VE BEN O RESİMLERDE ONU GÖRDÜM

SÜPERSİNİZ ANOFF....

mustafasever' Alıntı:
KIZMAK NE KELİME ASLA
BENDE ORADA OLACAĞIM BİRGÜN NASİPSE
BUNLARI YAPABİLEN PAYLAŞMAYI BİLEN ORTAK EYLENMENİN DEGERİNİ BİLEN İNSANLARIN BİRARADA OLMASI AKSİNE MUTLULUK VERİR BANA VE BEN O RESİMLERDE ONU GÖRDÜM

SÜPERSİNİZ ANOFF....

Yok ben mesajınızın tümünü büyük harf ile yazınca.. Sizsiz gittik oralara diye bize kızdınız sandım...

Erem' Alıntı:
Yok ben mesajınızın tümünü büyük harf ile yazınca.. Sizsiz gittik oralara diye bize kızdınız sandım...

Kızmak değilde olmayı isterdim diyelim kıskanmak yada imrenmek gibi

Ara buluşmaları sadece daha evvel tanışıp kaynaşmış ,belli bir samimiyet evresini aşmış kişiler arasında yapıyoruz.Bunun bir çok nedeni var
-Tüm enerjimizi ve zamanımızı offroad,sohbet,eğlenceye veriyoruz
-Bu adam nedir nasıldır ne yapar vs:smiley: ile meşkul olmuyoruz
-Batmak var çıkmak var aracı kırılmak var.Tepkiyi bilemiyoruz
-Ama büyük etkinlik daha piknik kıvamında olduğu için tanışmaya çoook zaman oluyor
Martın 3 ü yada 10 unda 8. büyük organizasyonumuz var.Mustafa bey şimdiden davetlimiz.İnşallah o zaman tanışır kaynaşırız.
Bu arada şu çok önemli;Ulaşılması zor gurup havalarında asla değiliz.Aksine tek amacımız;temiz düzgün insanların maksimum seviyede bir araya gelmesini, tertemiz bir atmosferde en güzel aktivitelerde, güvenilir, iyi kalpli insanlarla buluşmasını,doğa ve 4x4 sevdasını yaşamasını sağlamak.

İlkerden haberi olan varmı ? ne yapmış yağ yağ filtresini değiştirmişmi? motorda silinmedik yer bırakmışmı ?

burak mehmet' Alıntı:
İlkerden haberi olan varmı ? ne yapmış yağ yağ filtresini değiştirmişmi? motorda silinmedik yer bırakmışmı ?
Dün akşam beraberdik kendisi ile araba duruyodu depoyu bosaltıcakdı ama sormadım detaylı benim telsiz anteni ile uğrastık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,655
Kaydolan Son Üyemiz
campervaun

Geri