Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 836,181
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Günaydın güzel insanlar herkese hayırlı cumalar olsun...

Etiketler

5 liralık gül sokulluda olmöuşmu 15 Çiçekçiler gülüyor valla kıs kıs

@BURAK
@MURAT
@MESUT efendiler gidin atın bakalım kampınızı.eeee?Biz ne olacaz.Bende özledim kampı ben ne yapacam?Savaş amele tabi sabah gurubu getirsin.Siz gidin ateş başında sabaha kadar muhabbet edin bende yatakta kıvranıp durayım.Ersin,Erkan Nezir,Erkan abi,Salih abi,İsmail abi,Erem abi,Çiğdem vs gurubu getirsin sabah.Banane kardeşim bende c.tesiden kamplı gidecem...Bu arada yazın zaten sakaryaydı, düzceydi,akçakocaydı ben bütün etkinlik ve yarışlara kamplı gidiyorum haberiniz olsun.Mükemmel ötesi süpper şahane oluıyor valla il dışı kamp

nasıl yani Abim.. 20 araba kamp yapalım hepimiz cumartesidenmi gidelim demek istiyorsun içten içe

burak mehmet' Alıntı:
nasıl yani Abim.. 20 araba kamp yapalım hepimiz cumartesidenmi gidelim demek istiyorsun içten içe
yazın o da olacak.Ama şimdi mümkün değil.Bende c.tesiden kamplı gitmek istiyorum.Pazar sabah gurupla gelmek ZORUNDAMIYIM?

Du hemen 2 gunes gordunuz yaz kampı filan.

Daha kış gelmediki yaz gelsin hemen

outlaw06' Alıntı:
yazın o da olacak.Ama şimdi mümkün değil.Bende c.tesiden kamplı gitmek istiyorum.Pazar sabah gurupla gelmek ZORUNDAMIYIM?
Baskan ben onları motorla getiririm tosun paşa misali ;D ;D ;D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u56eTwOlM1c[/youtube]

Başka şehirlerin, hatta ilçelerin organizasyonlarını görünce insan ankara organizasyonlarından utanıyor vallaha.Bizim gurupta olmasa ANKARA BİTİK inanın))