Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,706
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ne demek arkadaşlar yaparız tabiki, siz isteyin yalnız Mühye yerine acaba Güvençe mi gitsek biraz değişiklik olsa ne dersiniz.

Etiketler

mesut kose' Alıntı:
Ne demek arkadaşlar yaparız tabiki, siz isteyin yalnız Mühye yerine acaba Güvençe mi gitsek biraz değişiklik olsa ne dersiniz.

Mesut abi ben kaç gündür pazar gunünün hayalini kuruyorum.
Bu baskan yokmu bu baskan :smiley:

mesut kose' Alıntı:

en son güvençi görmedim dediğim gece gittim güvençe ama karanlıktan su bile görmedim.
bencede güvenç güzel olur.. aslında bana her yer uyar...

mesut kose' Alıntı:
süper cumrtesi akşamıda uslu durmaz bi mühye kaçamağı yapan çıkar mutlaka :smiley:)

mozbay1907' Alıntı:
süper cumrtesi akşamıda uslu durmaz bi mühye kaçamağı yapan çıkar mutlaka :smiley:)
Senin azını burnunu kırırrım..gözüne yırmıh atar,ayağına çelme takarım kırmızı sapanımla Bold'u vurduğum gibi senide vurur geleceğini tehlikeye atarım..Zorla mühyeye yakın bi yere taşıtacaksınız bana evi...Eski oran da 11 evlerden bulun bi dublex bende mühyeye yakına taşınayım bakalım..

burak mehmet' Alıntı:
Senin azını burnunu kırırrım..gözüne yırmıh atar,ayağına çelme takarım kırmızı sapanımla Bold'u vurduğum gibi senide vurur geleceğini tehlikeye atarım..Zorla mühyeye yakın bi yere taşıtacaksınız bana evi...Eski oran da 11 evlerden bulun bi dublex bende mühyeye yakına taşınayım bakalım..
olm fırsat bulsam ben direk köye taşınacam :smiley:))

Beyler ne güvenç i ya.Yapmayın.Mühyede yaparız sacımızı ordan da elmadağına tırmanır döneriz.Duvartepede yaparız sacı.Keşfettiğimiz dereye iner CJ8 eğleniriz vallaha.NASIL BİR GURUPTUR ALLAHIM YERİNDE DURDURAMIYORUZ:smiley:))Yarın akşam çekirdek tepeye gidelim bence.Pazarda mühye duvartepede saç kavurma.Yemekten sonra da kutsal tepenin sırtından 4 hafta önce karataşa doğru yaptığımız çamurlu rotayı yapalım.

Geçen Dalca,Çağın,Tuncay abi,Murat,Dinçer,Salih,Erem Erdem abi ile yaptığımız rotayı yaparız.Spontanda ta basıp 100km yol gitmeyelim.3 yada 10 mart da etkinlik var zaten.

mesut kose' Alıntı:

GİDELİM gidelim abi vallahi gidelim :smiley: çook uzun zaman oldu özledim vallahi yaw offroad u herkesi çamurları SAC kavurmayı :D:D:D

outlaw06' Alıntı:
Geçen Dalca,Çağın,Tuncay abi,Murat,Dinçer,Salih,Erem Erdem abi ile yaptığımız rotayı yaparız.Spontanda ta basıp 100km yol gitmeyelim.3 yada 10 mart da etkinlik var zaten.

Abi bunu yapalım ama :D vallahi bi yerlerim şişer bak o kadar heves ettim :D

Aslında bu akşam yada yarın akşam nere süper olur biliyormusunuz:smiley:)) Şaşmazın sudeposu harikadır şimdi.4 tepede müthiş adrenalinli olur vallaha.Geçen c.tesi Salihle , başka bir xj ci ve disco cu arkadaşla ne eğlenmiştik.Bacaklarım titredi valla in çıktan:smiley:))

outlaw06' Alıntı:
Aslında bu akşam yada yarın akşam nere süper olur biliyormusunuz:smiley:)) Şaşmazın sudeposu harikadır şimdi.4 tepede müthiş adrenalinli olur vallaha.Geçen c.tesi Salihle , başka bir xj ci ve disco cu arkadaşla ne eğlenmiştik.Bacaklarım titredi valla in çıktan:smiley:))

Orası harika olur abi bende gitmiştim bir keresinde, müthiş bir parkur ama kısa biraz.

snsslh' Alıntı:
Nasıl olsa bu gidişle evden atarlar bizi temelli mühyede yaşarız artık...
Mor Çatı hesabı bi kulube yaparız :D
Ankara off road and outdoor activities.. yani Ankaralı kapı dışarı edilmiş ofroadcular grubu...

Namazda Ettiğim dualar kabul oldu herkes bi yerlere gidelim diyor ayrıca yağmur yağıyor :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri