mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydın güzel insanlar herkese hayırlı cumalar olsun...
Günaydın güzel insanlar herkese hayırlı cumalar olsun...
+1mozbay1907' Alıntı:Günaydın güzel insanlar herkese hayırlı cumalar olsun...
5 liralık gül sokulluda olmöuşmu 15salih yardımcı' Alıntı:,,
Herkese selam değerli dostlar.
Savaş abi vallahülazim haklısın,ben de vazifeyi yapayım diye Elvankentteki çiçekçiye gittim,aman yarabbi ana baba pardon baba baba günü,çiçekçi resmen darpane konumundaydı.Çılgın bir kalabalık,bir an okuduğum ve çiçekçi olamadığım için kendime çok kızdım...
Çiçek de güzeldi vesselam,hanımda mutlu oldu tabi ben de.
Buradan tüm seven kalplere selam olsun,aşk dolu kalplerden sevgi dolu bakışlardan mahrum kalınmasın...
Sevgiler,saygılar...
outlaw06' Alıntı:@BURAK
@MURAT
@MESUT efendiler gidin atın bakalım kampınızı.eeee?Biz ne olacaz.Bende özledim kampı ben ne yapacam?Savaş amele tabi sabah gurubu getirsin.Siz gidin ateş başında sabaha kadar muhabbet edin bende yatakta kıvranıp durayım.Ersin,Erkan Nezir,Erkan abi,Salih abi,İsmail abi,Erem abi,Çiğdem vs gurubu getirsin sabah.Banane kardeşim bende c.tesiden kamplı gidecem...Bu arada yazın zaten sakaryaydı, düzceydi,akçakocaydı ben bütün etkinlik ve yarışlara kamplı gidiyorum haberiniz olsun.Mükemmel ötesi süpper şahane oluıyor valla il dışı kamp![]()
yazın o da olacak.Ama şimdi mümkün değil.Bende c.tesiden kamplı gitmek istiyorum.Pazar sabah gurupla gelmek ZORUNDAMIYIM?burak mehmet' Alıntı:nasıl yani Abim.. 20 araba kamp yapalım hepimiz cumartesidenmi gidelim demek istiyorsun içten içe![]()
Baskan ben onları motorla getiririm tosun paşa misali ;D ;D ;Doutlaw06' Alıntı:yazın o da olacak.Ama şimdi mümkün değil.Bende c.tesiden kamplı gitmek istiyorum.Pazar sabah gurupla gelmek ZORUNDAMIYIM?
Kampın yazı kışımı varMonti' Alıntı:Du hemen 2 gunes gordunuz yaz kampı filan.![]()
![]()
![]()
![]()
Daha kış gelmediki yaz gelsin hemen![]()
![]()