Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,685
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

...

çubukkaragöl 030.jpg

çubukkaragöl 031.jpg

çubukkaragöl 032.jpg

çubukkaragöl 033.jpg

Etiketler

Burak, namı diğer Tosun paşanın kızı Jımnıye Umay hanımın hediye listesidir.

LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, Erkan eroğlu,Salih Yardımcı,Çağın ,Aytaç, Dalca,Ersin Güzel,Şener Suzi,Oytun,Erem Abi,Veysel,Salih özen,Serkan aydoğan.
Hala ödeme yapmayanları, yarın büyük puntoyla sayfaya yazacam.Bugün ödemelerinizi yapın:smiley:))
LİSTE KAPANMIŞTIR İSİM YAZMAYINIZ.GEREKEN MİKTARA ULAŞILDI.HERKESE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER...

mesut kose' Alıntı:
Bizde konuşmuştuk kendi aramızda bu akşam toplanalım da hamama gidelim diye ama artık sen gittiğin için gelmezsin herhalde :smiley:
şimdi benim iş yeri çok sıcak 35 derece bugün ben çok yoruldum toza toprağa bulandım ama 4X4 süz kendi başıma..tinerle ellerimi yıkadım solventle ayaklarımı yıkadım o derece pislendim. Akşamda gelirim hamama hiç acımam :D

outlaw06' Alıntı:
:smiley:)) sonunda paklandın demek.sarma falan da götürdün değilmi Burak?

ben hayatımda hiç sarma yemedimki..ne öle yeşil yeşil uzaylı parmağı gibi :(:(

burak mehmet' Alıntı:
şimdi benim iş yeri çok sıcak 35 derece bugün ben çok yoruldum toza toprağa bulandım ama 4X4 süz kendi başıma..tinerle ellerimi yıkadım solventle ayaklarımı yıkadım o derece pislendim. Akşamda gelirim hamama hiç acımam :D

ben hayatımda hiç sarma yemedimki..ne öle yeşil yeşil uzaylı parmağı gibi :(:(

:D ;D :D

Savaş Cherokee, Murat Özbay,Burak Mehmet üçkol,İlker Yoldaş,Salih Özen akşam saat 7 de Mühyede, bisiklet kiralanan alanda buluşuyor.Gelmek isteyenlere duyurulur:smiley:

Arkadaşlar abiler ben naaptım biliyomusunuz?

Ufaklığın adı hepinizin bildiği gibi Umay olcaktı,Umayın Anlamı "hayvanları ve kadınları koruyan tanrıça" olduğu için dinimize uygun olmadığı kanısıyla annesinin rızasınıda alarak nüfusa "İpek" olarak işlettim.

N.cüzdanını aldım artık dönüş yok İpek gibi bebişin adı İpek oldu :D

Burak defalarca ağzıma geldi karışmak istemedim.Çocuğa dini bir isim koymak veya hayırlı bir isim koymak anne babanın ilk görevi.Çok iyi bir iş yapmışsın.İpek gibi temiz bir hayatı olur inşallah.
Allah nazarlardan korusun.

outlaw06' Alıntı:
Savaş Cherokee, Murat Özbay,Burak Mehmet üçkol,İlker Yoldaş akşam saat 7 de Mühyede, bisiklet kiralanan alanda buluşuyor.Gelmek isteyenlere duyurulur:smiley:
bide yağmur duasımı etsek abi :smiley: heryer tımtıkır kuru :smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Arkadaşlar abiler ben naaptım biliyomusunuz?

Ufaklığın adı hepinizin bildiği gibi Umay olcaktı,Umayın Anlamı "hayvanları ve kadınları koruyan tanrıça" olduğu için dinimize uygun olmadığı kanısıyla annesinin rızasınıda alarak nüfusa "İpek" olarak işlettim.

N.cüzdanını aldım artık dönüş yok İpek gibi bebişin adı İpek oldu :D

+1

Burak, namı diğer Tosun paşanın kızı Jımnıye İPEK hanımın hediye listesidir.

LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, Erkan eroğlu,Salih Yardımcı,Çağın ,Aytaç, Dalca,Ersin Güzel,Şener Suzi,Oytun,Erem Abi,Veysel,Salih özen,Serkan aydoğan.
Hala ödeme yapmayanları, yarın büyük puntoyla sayfaya yazacam.Bugün ödemelerinizi yapın:smiley:))

LİSTE KAPANMIŞTIR İSİM YAZMAYINIZ.GEREKEN MİKTARA ULAŞILDI.HERKESE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER...

outlaw06' Alıntı:
Arkadaşlar 10-12 bin tl civarı günlük kullanım için (büroda) ayda bin tl taksitle araç bakıyorum.Palıo,accent vs tarzı.Şu an nakitim yok:smiley:Çevrenizde rastlarsanız görüşelim.(nisan-mayısta tamamını kapatabilirim)inşallah yani:smiley:

Büroda kullanım için birisi ucuza araç arıyordu..

Bak bunu kullanabilirsin.. Az da yakar...

DSCF2446.jpg

Erem' Alıntı:

Abi; 5 saat kadar önce de face de bunu yayınlayıp renegade buldum, Erkana baktırmaya gidiyorum demiştin:smiley:)) Sen beğenmemişsin demek ki.Neyse ben alayım artık.Fred çakmaktaşla barni moloztaşıda yanıma alır koşa koşa süreriz

Erem' Alıntı:

gram konfor yok abi bunlarda kalas gibi araba..bide hararet yaptımmı komple yanıyor diyorlar ama ben söyleyenin yalancısıyım

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

bana da öyle dediler, kütük gibiymiş hatta. ama neredeyse hiç yakmıyormuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri