outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
...
...
şimdi benim iş yeri çok sıcak 35 derece bugün ben çok yoruldum toza toprağa bulandım ama 4X4 süz kendi başıma..tinerle ellerimi yıkadım solventle ayaklarımı yıkadım o derece pislendim. Akşamda gelirim hamama hiç acımammesut kose' Alıntı:Bizde konuşmuştuk kendi aramızda bu akşam toplanalım da hamama gidelim diye ama artık sen gittiğin için gelmezsin herhalde![]()
outlaw06' Alıntı:)) sonunda paklandın demek.sarma falan da götürdün değilmi Burak?
burak mehmet' Alıntı:şimdi benim iş yeri çok sıcak 35 derece bugün ben çok yoruldum toza toprağa bulandım ama 4X4 süz kendi başıma..tinerle ellerimi yıkadım solventle ayaklarımı yıkadım o derece pislendim. Akşamda gelirim hamama hiç acımam![]()
ben hayatımda hiç sarma yemedimki..ne öle yeşil yeşil uzaylı parmağı gibi![]()
bide yağmur duasımı etsek abioutlaw06' Alıntı:Savaş Cherokee, Murat Özbay,Burak Mehmet üçkol,İlker Yoldaş akşam saat 7 de Mühyede, bisiklet kiralanan alanda buluşuyor.Gelmek isteyenlere duyurulur![]()
burak mehmet' Alıntı:Arkadaşlar abiler ben naaptım biliyomusunuz?
Ufaklığın adı hepinizin bildiği gibi Umay olcaktı,Umayın Anlamı "hayvanları ve kadınları koruyan tanrıça" olduğu için dinimize uygun olmadığı kanısıyla annesinin rızasınıda alarak nüfusa "İpek" olarak işlettim.
N.cüzdanını aldım artık dönüş yok İpek gibi bebişin adı İpek oldu![]()
Siz yerinizde durmuyorsunuz kardeşimmozbay1907' Alıntı:bide yağmur duasımı etsek abiheryer tımtıkır kuru
![]()
outlaw06' Alıntı:Arkadaşlar 10-12 bin tl civarı günlük kullanım için (büroda) ayda bin tl taksitle araç bakıyorum.Palıo,accent vs tarzı.Şu an nakitim yokÇevrenizde rastlarsanız görüşelim.(nisan-mayısta tamamını kapatabilirim)inşallah yani
![]()
Abi; 5 saat kadar önce de face de bunu yayınlayıp renegade buldum, Erkana baktırmaya gidiyorum demiştinErem' Alıntı:Büroda kullanım için birisi ucuza araç arıyordu..
Bak bunu kullanabilirsin.. Az da yakar...
gram konfor yok abi bunlarda kalas gibi araba..bide hararet yaptımmı komple yanıyor diyorlar ama ben söyleyenin yalancısıyımErem' Alıntı:Büroda kullanım için birisi ucuza araç arıyordu..
Bak bunu kullanabilirsin.. Az da yakar...