Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,706
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Daha dün Erkan nezirle bu konuyu konuştuk.Abicim ööööyle pencereden bakıyorsunuz.Yahu maçmı izliyorsunuz?İki kelam etsenize yazsanıza bişeyler!Gezenbilirde böyle bir enteresanlık var.Face de bir gönderi yapıyoruz arkadaşlarla peşine muhabbet başlıyor bakıyorsun 50-60 gönderi olmuş 10 dakkada.Gezenbilirde penceremizde 10-15 kişi oluyor ve konu açılıyor öööyle izliyorsunuz:smiley: Allahım ya

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
yazın o da olacak.Ama şimdi mümkün değil.Bende c.tesiden kamplı gitmek istiyorum.Pazar sabah gurupla gelmek ZORUNDAMIYIM?

değilsin tabekede.. hepimiz aklı başında organize olabilen kişileriz.şöyle bi durum yapabiliriz.kamp yapanlara en yakın anayol çıkışında veya yol üzerinde toplanılır kamp yapan biri gider grubu toplar alır getirir..
olmaz dersek kampa katılmayacak bir arkadaşımız bu görevi üstlenebilir.

outlaw06' Alıntı:
Başka şehirlerin, hatta ilçelerin organizasyonlarını görünce insan ankara organizasyonlarından utanıyor vallaha.Bizim gurupta olmasa ANKARA BİTİK inanın:smiley:))

Savaş, şu anda başka şehirleri bilmem ama benim takip ettiğim kadarı ile ticari organizasyonlar haricinde, her etkinliği en az 20 araç katılımıyla düzenli olarak götüren tek grup bizimki, aradaki kaçamak etkinlikleri söylemiyorum bile. Maaşallah diyelim Allah bozmasın.
ve ben şuna inanıyorum bu grup her etkinlik sonrası daha bir olgunlaşıyor sonradan katılan arkadaşlarımız bile bir şeylerin ucundan tutmak için çaba sarfediyor dolayısı ile grubun bir başkanı (zatı şahaneniz dir kastım :smiley: ) olacak ama bir çok sahibi olacaktır ve zaten de öylede olmuştur. dolayısı ile her etkinlikte birkaç kişiden hariç daha fazla kişi etkinliklerle ilgili sorumlulukları paylaşacaktır. Dolayısıyla grubu toplayacak etkinliğe sağ salim götürüp getirecek arkadaşlarımızın sayısının artması ile hep birlikte rahat rahat beraber kamp yaparız. Baharda kim tutar bizi..

:smiley:

458161_10151220218352198_1224614780_o.jpg

703587_10151220219907198_473043173_o.jpg

703731_10151220217307198_1838540381_o.jpg

706211_10151220215237198_1748543737_o.jpg

775068_10151290580317198_1734684195_o.jpg

mozbay1907' Alıntı:
Sanki pazar için bi sac kavurma olayı duymuştum :p bayadır bi ses çıkmadı :smiley:
MESUT abi bu çakıl taşı sana.Cevap gelmezse kayaya dönüşebilir:smiley:)) (gerçi işin çıktığını söylemiştin ama bilemiyorum valla.karagöldeki meşhur saç kavurmandan bahsettik milletin ağzı sulandı valla)

outlaw06' Alıntı:
MESUT abi bu çakıl taşı sana.Cevap gelmezse kayaya dönüşebilir:smiley:)) (gerçi işin çıktığını söylemiştin ama bilemiyorum valla.karagöldeki meşhur saç kavurmandan bahsettik milletin ağzı sulandı valla)
ben şahsen senden duydum sanki abim :p

mozbay1907' Alıntı:
Sanki pazar için bi sac kavurma olayı duymuştum :p bayadır bi ses çıkmadı :smiley:

hımm nekadar güzel bir haber... cumartesi gününnünde yağmurlu geçeceğini düşünürsek güzel bir pazar olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri