Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,791
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

dayanamadım bi foto daha koyayım...

çok seksi değilmi :(:(

1985_635csi_13.jpg

Etiketler

serdar06' Alıntı:
Bunca kullandigim Jeep ve Land Rover'a rağmen benim de icimde bir Toyota Land Cruiser sevdası var. bir gun alicam ama ne zaman bakalım. Diyeceğim odur ki sevdanızı ertelemeyin, ömür çok kısa. Hiçbir zaman insanı öldürmez sevdalar. Alın deneyin en fazla nolur paraniz cepte/bankada duracağına kapıda durur o kadar.
serdar bey toyota gerçekten çok çok başarılı bir arazi aracı seçiminiz için de tebrikler.. düşünceniz içinde tüm şiddetimle katılıyorum size, bankada duracagına binelim değil mi ;)

291575_309567375816472_1406878463_o.jpg

sıradan günaydın artık sönük kalıyor artık günaydınlar böyle daha canlı mutlu bir haftasonu geçirmeniz dilegiyle

pajero.jpg

Herkese günaydınlar.Yahu o kadar görselden sonra yapıştıracak foto aramaya gerek duymadım.Süpersiniz.
Sevgili dostlarım abilerim sağda solda dolapta ekmeklikte falan vardır bir bayat ekmek.Eeee malum kuşlar aç.Tarla tapan bitti.Üşümsein aç kalmasın garipler:smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
Savaş abi senin araba süper Allah kazadan beladan korusun...
Yapıştırmışsın yine Outlaw ını.Yakışır.
43.teşekkür de benden...
Erkan abi senin sayende herkes arabasının marka görselleriyle siteyi iyice renklendiriyor.
Bu arada bu Jeep sevdası bana da bulaşmaya başladı sanırım.Bu hastalığın çaresi yok diye biliyorum.
Sonuç nasıl olur,ölür müyüz yoksa sürünür mü???
Bu da benden gelsin bu video Erkan abiye...

http://www.youtube.com/watch?v=2W3fvjn55CQ&feature=related
selamlar...
Jeep sevdasına bulaşmadan önce bir kere daha düşünmek lazım.Boş sokaklarda gece yürümek lazım.Olayın derinine inmek lazım:smiley:Nedenmi:smiley:Yaw dün akşam az daha gidip battaniye serecektim üşümesin diye:smiley:))Bu sevda başka.JEEP yazısını görünce köylümü, asker arkadaşımı, lisedeki sevgilimi, kuzey carolıne daki halamı görmüş gibi sarılasım geliyor:smiley:

Mesut abi sabah konuşurken şarjım bitti (benim değil telefonun şarjı yani) özür dilerim.Sen nasıl uygun görürsen yarın öyle gidelim abi keşfe.Erkan ,Dinçer, Yiğit, Murat, Salih de gelmek istiyor.E bari toplanıp gidek yarın:smiley:Ya nasıl bir guruba düştük, millet yerinde duramıyor.Kımıl kımıl maşallah:smiley:)))) (şaka bir yana yarın cepten msj laşıp gidelim abi:smiley:çaktırmadan usulca sessizce)

erka' Alıntı:
burak abi kırmızısı olsun 635'in 5 fazla olsun ;)
bencede kırmızı olsun abi...

Bu arada başımdan geçen ufak bir anıyı anlatmak isterim,Eşime ait bordo renkli bir megane coupemiz var.Geçen yaz kanıbozuğun tekinin araca yaptığı asitli saldırı sonucu tüm boyası zarar gördü ve boyanması gerekti.Bende “madem boyanacak güzel bir renk olsun diye aracı 1 aylık araştırma sonucu maseratinin kırmızısına boyattım.Atölyede mükemmel duruyordu renk,Gün ışığında da görebilmek için aracı dışarı çıkarttık inceliyoruz anam oda ne!!! Yanımıza yanaşan nar çiçeği kırmızısı şahin ile benim araba aynı renk :D benim 1 ay aradığım boya kodu narçiçeği şahinle aynı çıktı :D:D
Aşağıda aracımın öncesi sonrası ve şahin var :D

IMG_0431.JPG

IMG_1484.JPG

nar çiçe?i.jpg

:smiley:))))))))))))))))))) Burak farklı olmak istiyorsan Lamborghini LP 670 turkuazına boyatacaksın kardeşim:smiley: Sonra kırmızı ışıkta yanına narçiçeği yanaşır arkadada MEMATİ yazar:smiley:
Şahin demişken ;geçen yıl 8 cad silahtaroğlu galeriden Hüseyin abi aradı.Gel bir araba var bir gör diye.Ne diye sormadan gittim.89 model şahin, 17 bin km de, boya,akma kokma yok.Daha yerlerdeki halıflexin naylonları duruyor.16 bin son dediler.14 bine kadar çıktım:smiley:Nostalji. Bu arada bu yaz kesinlikle çok temiz bir Renault 12 TL alma kararım var.75 modeldi onlar sanırım.Valla ne eğlenceli olur.

outlaw06' Alıntı:
Mesut abi sabah konuşurken şarjım bitti (benim değil telefonun şarjı yani) özür dilerim.Sen nasıl uygun görürsen yarın öyle gidelim abi keşfe.Erkan ,Dinçer, Yiğit, Murat, Salih de gelmek istiyor.E bari toplanıp gidek yarın:smiley:Ya nasıl bir guruba düştük, millet yerinde duramıyor.Kımıl kımıl maşallah:smiley:)))) (şaka bir yana yarın cepten msj laşıp gidelim abi:smiley:çaktırmadan usulca sessizce)

Savaş fark ettim şarzının bittiğini :smiley: . 2 en fazla 3 araç gidelim o halde, gitmişken de keşifle kalmayalım ;) Akşam haberleşiriz.

outlaw06' Alıntı:
:smiley:))))))))))))))))))) Burak farklı olmak istiyorsan Lamborghini LP 670 turkuazına boyatacaksın kardeşim:smiley: Sonra kırmızı ışıkta yanına narçiçeği yanaşır arkadada MEMATİ yazar:smiley:
Şahin demişken ;geçen yıl 8 cad silahtaroğlu galeriden Hüseyin abi aradı.Gel bir araba var bir gör diye.Ne diye sormadan gittim.89 model şahin, 17 bin km de, boya,akma kokma yok.Daha yerlerdeki halıflexin naylonları duruyor.16 bin son dediler.14 bine kadar çıktım:smiley:Nostalji. Bu arada bu yaz kesinlikle çok temiz bir Renault 12 TL alma kararım var.75 modeldi onlar sanırım.Valla ne eğlenceli olur.

Abi böylebir talihsizliğim var...kolumda Arnavut bayrağındaki çift başlı kartalın dövmesi var konyada bi garson "Abi Konyalımısın Büyükşehir belediyesinin amblemini dövme yaptırmışın" diye sormuştu...

ALB.png

konya-buyuksehir-belediyesi-amblemi.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR