Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,779
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

AŞK...

532203_142293295899923_2039264854_n.jpg

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Tutku,sevda,aşk,esaret,sevgi,neşe adına ne dersen de!Ama JEEP de:smiley:

Geçmişte severek kullandığım 3 ayrı jeep modelinden edindiğim tecrübe şu:
Türkiye'de ustaların insafındayız. İnsanı arabasından soğutuyorlar malesef... İşi öğrenip Amerikadakiler gibi kendimiz uğraşsak daha güzel yaparız.
Yakıt ayrı bir dert, vergi ayrı bir dert. Bütün bunlara rağmen bu tutkudan vazgeçmeden kullananları tebrik etmek lazım :smiley:

serdar06' Alıntı:
Geçmişte severek kullandığım 3 ayrı jeep modelinden edindiğim tecrübe şu:
Türkiye'de ustaların insafındayız. İnsanı arabasından soğutuyorlar malesef... İşi öğrenip Amerikadakiler gibi kendimiz uğraşsak daha güzel yaparız.
Yakıt ayrı bir dert, vergi ayrı bir dert. Bütün bunlara rağmen bu tutkudan vazgeçmeden kullananları tebrik etmek lazım :smiley:
Söylediğin durumlardan çook ta mutlu değiliz:smiley: Bir v8 sesi uğruna ya Rab ne güneşler batıyor:smiley:))

outlaw06' Alıntı:
Tutku,sevda,aşk,esaret,sevgi,neşe adına ne dersen de!Ama JEEP de:smiley:
demi abi... :smiley: bugüne kadar yapılan araç tasarımlarında gördünüz mü hiç bunun kadar asil bir ruhu olan başka bir demir parçası... ;) ;) ;)

473147_396343973731276_526896282_o.jpg

Ben aldığım araçlardan sevdiklerimle konuşuyorum:smiley:seviyorum.kendimi sevdiriyorum.aramda ciddi bir bağ oluşturuyorum.çok enteresan.çok saçma gelecek ama 97 zj (sattığım araba) ahl 97 nin üzgün olduğunu hissediyorum:(akşamları aklıma geliyor.camdan bakıp bahçede göremeyince onunda beni özlediğini hissediyorum:smiley:)) inanın bu böyle.65 civarı araç değiştirdim son 7-8 senede.zj de bir volvo s40 da ve 97 elegance beyaz mercedesimde bu duyguları yaşadım:smiley:)) buda değişik bir manyaklık mı yoksa sizde de varmı?iyileşecekmiyim söyleyin bana:smiley:

Heeeyyy arkadaşlar az evvel bir nıck gördüm 27 teşekkürü var:smiley: yaw sitenin teşekkür şampiyonuyum son 1 yıldır.hele bi mause lara dokunun:smiley: 40 olam yetişemesin bana:smiley:)))))

outlaw06' Alıntı:
Heeeyyy arkadaşlar az evvel bir nıck gördüm 27 teşekkürü var:smiley: yaw sitenin teşekkür şampiyonuyum son 1 yıldır.hele bi mause lara dokunun:smiley: 40 olam yetişemesin bana:smiley:)))))

Ozaman 34 . Teşekkür bana ait... ;)

outlaw06' Alıntı:
35 DE BENDEN GELSİN ALEVLİ ALEVLİ :D :D :D

163341_456935001022260_873973096_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR