outlaw06' Alıntı:Tutku,sevda,aşk,esaret,sevgi,neşe adına ne dersen de!Ama JEEP de
Söylediğin durumlardan çook ta mutlu değiliz Bir v8 sesi uğruna ya Rab ne güneşler batıyor))serdar06' Alıntı:Geçmişte severek kullandığım 3 ayrı jeep modelinden edindiğim tecrübe şu:
Türkiye'de ustaların insafındayız. İnsanı arabasından soğutuyorlar malesef... İşi öğrenip Amerikadakiler gibi kendimiz uğraşsak daha güzel yaparız.
Yakıt ayrı bir dert, vergi ayrı bir dert. Bütün bunlara rağmen bu tutkudan vazgeçmeden kullananları tebrik etmek lazım
demi abi... bugüne kadar yapılan araç tasarımlarında gördünüz mü hiç bunun kadar asil bir ruhu olan başka bir demir parçası...outlaw06' Alıntı:Tutku,sevda,aşk,esaret,sevgi,neşe adına ne dersen de!Ama JEEP de
outlaw06' Alıntı:Heeeyyy arkadaşlar az evvel bir nıck gördüm 27 teşekkürü var yaw sitenin teşekkür şampiyonuyum son 1 yıldır.hele bi mause lara dokunun 40 olam yetişemesin bana)))))
35 DE BENDEN GELSİN ALEVLİ ALEVLİoutlaw06' Alıntı:Heeeyyy arkadaşlar az evvel bir nıck gördüm 27 teşekkürü var yaw sitenin teşekkür şampiyonuyum son 1 yıldır.hele bi mause lara dokunun 40 olam yetişemesin bana)))))