Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Ahanda geldi 2013, ne getirdi hiç.Ne götürdü hiç:smiley:Zaten vardı sevdiğimiz abiler dostlar ve hala varlar:smiley:Allah bu birlikteliğimizi bozmasın:smiley:Maşallah bizim sayfada sürekli tiribünler tıklım tıklım:smiley: 13 ocağa hazırlanalım bakalım.ilk defa altıncı haftaya sarktı etkinliğimiz.Aöf sınavına girecek arkadaşlar için ertelemek zorunda kaldık ve 4 haftada bir yaptığımız etkinlik sarkmış oldu.Orda artık ertelememize sebep olanlardan (mesela çiğdem hanım,aytaçbey,burak bey) çiğköfteler,börekler,tatlılar bekliyoruz gurupça değilmi beyler?

inşallah hanım ozmana doğurmaz eğer doğurursa lohusa şerbeti getiririm :D:D

Etiketler

Monti' Alıntı:
Tum grup uyelerine ve uyesi olmayanlara mutlu bir yıl geçirmeniz umuduyla, gunaydın deyip, kendime de 2013 yılı için bi tane Jimny diliyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ;) ;D ;D

Resimde gördüğümüz gibi mi diliyorsun peki abi? ;D ;D

pazar günü babam bensiz çamurlanmış zaten bide su geçişi falan yapmış çifliğin orada.. bu sefer tek yollamam onu...

Sisli bir Ankara sabahından herkese günaydın, gününüz aydın olsun kazancınız bol olsun, yüzünüzden gülümseme, cebinizde paranız her daim olsun 8)

CKAYA' Alıntı:
Sisli bir Ankara sabahından herkese günaydın, gününüz aydın olsun kazancınız bol olsun, yüzünüzden gülümseme, cebinizde paranız her daim olsun 8)
nekadar güzel bir günaydın bu...teşekkürle geçiştirmek istemedim...

Herkese günaydın, umarım güzel bir gün olur. Söz verdiğim gibi benim düldülün elimdeki tek fotoğrafını paylaşıyorum. Umarım bundan sonrakiler daha çamurlu olur ;D

zj.jpg

oytunkurt' Alıntı:
Herkese günaydın, umarım güzel bir gün olur. Söz verdiğim gibi benim düldülün elimdeki tek fotoğrafını paylaşıyorum. Umarım bundan sonrakiler daha çamurlu olur ;D

Merhaba,

Sanırım önceki mesajınızda aracınızı hazırladığınızı söylemiştiniz.
Bence hazırlanacak pek birşey kalmamış ki..:smiley: Daha ne yapmayı planlamıştınız merak ettim.

Görüşmek üzere, selamlar.

Sevgili dostlar/kıymetli abilerim; 13/01/2013 tarihinde yapılacak 6. büyük etkinliğimiz için 3 nokta belirledik, lakin hava şartları nedeni ile herkesin rahatı için bu noktalara;pazar günü Mesut Köse ve Erkan Nezirle keşif yapacağız.Yer pazar günü net açıklanacaktır.Büyük ihtimal çamkoru göleti olacaktır.

Yer :Çamlıdere / Çamkoru Göleti
Tarih / saat :13/01/2013 saat :09.00 (09.30 teker döner)
Buluşma yeri :İstanbu yolu şaşmaz kavşağını geçince sağda TAYMEK
Yeme İçme :Herkes kendine ait

1-Savaş Tanır WJ 4.7 Tüplü 3 kişi
2-Mesut Köse CJ v8 2 kişi
3-Mustafa Suzi 2,5 2 kişi
4-Erkan Eroğlu Renegade 2.8 2 kişi
5-Erkan Nezir Suzi 2,0 2 kişi
6-Cem Kılıç Defender 3 kişi
7-Murat Özbay XJ 2 kişi
8-Erem Abi XJ 2 kişi
9-Salih Özen Niva 2 kişi
10- Salih Yardımcı Suzi 2 kişi
11-Gökhan Tosun Frontera 2 kişi
12-İsmail 06 Dev 5,9 2 kişi
13-Aytaç ZJ 5,2 3 kişi
14-Serdar F.Zoral Forester 2 kişi
15-Dalca Cömert Forester 3 kişi
16-Orhan Ciritçioğlu Pajero 3,2 2 kişi
17-Serkan Suzi 1,6 2 kişi
18-Çağın Kaya Jimny 2 kişi
19-Yiğit Değirmencioğlu Amarok 2 kişi
20-Burak M. Üçkol XJ 3 kişi
21-Oytun Kurt ZJ 5.2 2 kişi
22-Selami Türkvatan Niva 3 kişi

Genel geçer ahlak ve toplum kuralları çerçevesinde gezimize katılmak isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecek olan dostlar lütfen bana özelden bildirsinler.Etkinliklerimizde ;konvoy kurallarını ihlal etmek,yarışmak,öndeki aracı sollamak,piknik alanında offroad yapmak,alkol odaklı olarak gelmek, sert ve aracını kırıcı offroad yapmak,silah kullanmak kesinlikle bu güne kadar yaşanmamıştır bu seferde yaşanmaması dileği ile.Zaten gurubumuz son derece kaliteli abilerimizden,kardeşlerimizden oluşuyor...Herkese yürekten sevgi ve saygılar.
Not; Hava şartlarına bağlı olarak araç sınırı koyulabilir.Gelmeyi dileyenler bunu göze alarak lütfen şimdiden karar verip isimlerini yazsınlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94098.new#new
Gezimizin link i yukarıdadır. Buradaki listeyi siliyorum.Gezi linkini sohbet sayfasında açmak yasak olduğundan listeyi yukarıda bulunan linkten takip edelim lütfen.

Savaş Abi kızma sakın da az önce senin dükkanın önünden geçtim. Yeni canavarı gördüm. Maşallah abim çok güzel duruyor gerçekten Allah kazadan beladan esirgesin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri