ne durumu ? ben bilmiyorum böyle bişi hiç duymadım ?outlaw06' Alıntı:Burak baktık o malum duruma.Dediğim gibi arka alttanmışŞiiişş aramızda kalsın
Ufuk abi lütfen!Sakın yazı falan yollama abi.Zaten zj nin aynaları yollamandan sana mahçubum.Bu kadar mahçubiyet yeter.Seni seviyorum abiPoseidion' Alıntı:Savaş 40 Benden oldu galiba !!!!
Bu arada mesajı aldım... Tmm aracın yazıları solmus ..)
Yenileri Lzm..
39 u kim bastı diye hic sormuyon tabii? Bu hayat boledir iste... Uzumu ye bağını sormaoutlaw06' Alıntı:Teşekkürler Erkan abi, Orhan abi, Ufuk abi, Burakcım Beni ziyadesi ile şımartıyorsunuz.Şımartın bişi olmaz)))))
outlaw06' Alıntı:Burak Mehmet Üçkol, Dinçer İzzet Canol, Murat Özbay: benden uzak durun kardeşim...Etkinlikte falanda uzaktan selamlaşalım))
günaydın salih abim, jeep sevdası içimizde var ki burdayız, benle alakası yok hani ama şu bir gerçek jeep aşkı kara sevda gibidir, sevdan özlemin hiç bitmez, ama hemen arkasından da istediğine ulaşırsın sonra daha iyisini almak için o gözünde büyüttüğün eN büyük aşkından vazgeçer bir başka aşka yelken açarsın (RUBİ)salih yardımcı' Alıntı:Savaş abi senin araba süper Allah kazadan beladan korusun...
Yapıştırmışsın yine Outlaw ını.Yakışır.
43.teşekkür de benden...
Erkan abi senin sayende herkes arabasının marka görselleriyle siteyi iyice renklendiriyor.
Bu arada bu Jeep sevdası bana da bulaşmaya başladı sanırım.Bu hastalığın çaresi yok diye biliyorum.
Sonuç nasıl olur,ölür müyüz yoksa sürünür mü???
Bu da benden gelsin bu video Erkan abiye...
http://www.youtube.com/watch?v=2W3fvjn55CQ&feature=related
selamlar...
serdar06' Alıntı:Bunca kullandigim Jeep ve Land Rover'a rağmen benim de icimde bir Toyota Land Cruiser sevdası var. bir gun alicam ama ne zaman bakalım. Diyeceğim odur ki sevdanızı ertelemeyin, ömür çok kısa. Hiçbir zaman insanı öldürmez sevdalar. Alın deneyin en fazla nolur paraniz cepte/bankada duracağına kapıda durur o kadar.