Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,625
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Alicin deresi yolunda ismini öğrenemediğimiz gölet, yeni bent yapılmış eski kullanılan yol artık yavaş yavaş su altında kalmaya başlamış

IMG_1641.JPG

IMG_1645.JPG

IMG_1648.JPG

IMG_1649.JPG

Etiketler

mesut abi çok merak ettim doğrusu göletin ne gibi bir bakımı yapılıyormuş neresi arızalanmış neresinde sorun varmış bu i.... melih gökcek kesin göl manzaralı rant sağlayacaktır

iyi geceler mesut abim bu son attığın göl resimleri neresi, bu arada fotoğraflar çok güzel ellerine sağlık abi

Erkan iste dedigin gibi bizde girdik iceri baktik ama bisey goremedik demekki bazilari bizim goremediklerimizi goruyorlar

Golet alicin deresinin devaminda ama isimini bilmiyorum

mesut kose' Alıntı:
Erkan iste dedigin gibi bizde girdik iceri baktik ama bisey goremedik demekki bazilari bizim goremediklerimizi goruyorlar

Golet alicin deresinin devaminda ama isimini bilmiyorum

Mesut abim tekrar iyi geceler, abi fotoğraflarına bayıldım sizinde fotoğraf paylaşımında bulunmanızı rica edeiyorum kim bilir bizimle paylaşacak ne güzel manzara fotoğraflarınız vardır :smiley:
Bu günki emekleriniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim

Günaydın Dostlar,

Bu durumda Çamkoru iptal mi. (Savaş, Mesut)

Bol kazançlı, sağlıklı haftalar... Jeep hastalarına gelsin :smiley:

IMG_2382.JPG

burak mehmet' Alıntı:
benden de jimny cilere gelsin ozaman...

BBC de yayınlanan Top Gear programımı o, o pist o pistmi acaba :smiley: bende Jimny i deviren çok duydum hatta bir ara bir arkadaşım bir gsm firmasında çalışırken baz istasyon bakımları için Jimny alınmış ve çalışanların bazıları Jimny leri devirmiş :smiley: ;D ;D

@İSMAİL abi ve
Beyler çamkoru iptal değil.Çamkoru milli parkına gidiyoruz nasipse.Çok güzel bir mekan.Çok beğendik.Zaten daha önceden gidenlerde güzel bir tercih olduğunu defalarca söylediler.Bu arada ufak bir de sürprizimiz olacak.İnşallah yine çoook eğlenecez:smiley:))

Tek sorun göletin olduğu kısma araç almamaları.i... melih gökçek oryada burnunu sokmuş maalesef.bu arada ben sert tırmanacam diyen:smiley: çamkoru parkı içinden zorlu karlı zirve yapar.(ama araçları seçmeliyiz her aracı çıkaramayacağız maalesef.çünkü batarsa ne dönüş ne çekme şansımız var.hazirana kadar batan araç orda kalır:smiley:)) yok hafif takılalım diyen dostlarla bir offroad turuna çıkacaz yemekten sonra.güzel olacak güzel.önemli olan şurda burda olmak değil BU GURUPLA OLMAK BANA GÖRE!Ankara bizi,sizi konuşuyor, siz farkındamısınız bilmiyorum:smiley:Allah nazarlardan korusun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR