Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,538
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

Benim işler biraz karıştı.
Cumartesi zor gözüküyor.

Etiketler

bende anoff üyesiyim ama gelemiyorum üniversite yüzünden ii eğlenceler size :(

Evvvet arkadaşlar hareket vakti yaklaştı :smiley: çantalar, araçlar ve sizler hazırmısınız ??

yahu ender istanbuldayım şu an 8 gibi evde olurum ankarada eee bi kaç parça eşya hazırlamak felan zamanımı alır ee sende sabah gidecekmişsin madem pek yetişemem sanırım sana ben ostimdeyim biraz ters bi istikamet sanırım

yahu sanıım ben gelemiorum bu durumda :smiley:

yahu bugun persembe daha 1 gün var 1 gün boyunca ne hazırlayacaksın :D

arkadaşlar ben cumartesi abah 8 de inecem ankaraya yani 3 saat 45 dakikam var hazırlanıp carefourda olmam için eee bunun içinde önce birileyile buluşmam gerek en az 45 dakka önce çıkmam gerek evden bide buluştuktan sonraki carefour a varma süresi var 20 dakkada en onu sayalım 2.30 saatim kalıyo demekki buda demek oluyoki ben süpermen vai bi efor sarfetmem gerekecek :smiley: saat 10 4 için 14:30 bana daha uygun oluyo yani yaaa hiçkimse yokmu sesimi duyan :smiley:

yaaa aslında belkide 2 saatte hazırlanıp babamıda beni carefoura bırakması için ikna edebilirsem yetişebilirim ama bu 2. söylediğim sanırım çookkkk zor bişi :smiley:

Ya Çiğdemcim sen bukadar milimetrik hesaplamalar yaptığına göre artık gelmen şart oldu bence:smiley:

eğer mesele kamp meselesiyse hayat nemat meselesi benim için valla ben benim için böle konularda milimetrik hesaplar yaparım şimdi :smiley:))

şimdiiii gelelim bi kaç soruyla endere sen nereden yola çıkacaksın ben ostim tarafındayım istanbul olu üzerinde çiftlik kavşağına gelebilirim ben uygunmudur senceee uygunsa ben o saate yetişirim

bende ist yolu üzerinden buluşma yerine göre üç beş km daha şehirdışı istikametten geleceğim...? uygundur tabi

Onur ve Umut, MKG ile konuştum birazdaha ikna oldum, pazar günü bizde gidelim ama 3 kişi 3 arabayla gitmek mantıksız olacak, buluşup tek veya iki arabayla gitsekmi diyorum? Bir kaç saat kafamızı dağıtırız ben çok bunaldım bu hafta boğuluyorum.

daha iki günümüz var bunu bir tartışalım , umarım size son dakika golü atmam, bu ara ruh durumum çok karmaşık kendim bile kendime güvenemiyorum ;D

:smiley: Yavuz kendine güvenemesende Gezenbilire güven düş yollara, kır zincirleri diyorum sana ;D

Evetttt arkadaşlar Mustafa Abinin sorusunu tekrar ediyorum, hazırlıklar tamam mı ???
MKG' Alıntı:
Evvvet arkadaşlar hareket vakti yaklaştı :smiley: çantalar, araçlar ve sizler hazırmısınız ??

Selam,

Foruma dün üye oldum, geziden bugün (cuma) haberim oldu :-[. Malesef bu haftasonu başbakanın (kimileri içişleri bakanı diyor, gerçeği kabul edelim lütfen ;)) önceden yapılmış planları olduğundan katılmamız mümkün değil :'(, bir sonraki kampa inşallah.

Bora

Cumartesiyi ayarlayamadım.:(
Pazara inş.

bende belirsizlik sürüyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri