Ynt: Ankara Haydi Yemeğe
Şimdi cavaplarımı sıralayım...
Dünya Bankası ile hemen temasa geçtim. Finansman arayışlarım devam ediyor. Ayrıca Nikon'a mail attım. "Canoncunun biri bizi fena yakaladı. İsteklerini yerine getirmezsem, elindeki belgeleri yayınlayacak. satışlarınızın düşmesini istemiyorsanız bana destek olun" diye...
Haklısın Kağan ya ben de çok kötü çıkmışım. Photobuckete yüklemesi çok uzun sürüyor diye düşük çözünürlükte çektim fotoğrafları. O yüzden kötü çıkmış. Ben de pişman oldum düşük çözünürlükte çektiğime. Bu arada araban çok güzel ya... Varsa bikaç fotosunu koyabilir misin? Ne harika alet öyle...
Şimdi cavaplarımı sıralayım...
dağlarkızı' Alıntı:Unutmadan focus bu fotoğraflar ''Nikon'' ile çekildi değil mi..Evet evet Nikon ile çekildi..Ben şimdilik bu kadarını yazıyorum..Biliyorsun ki deliller bende..Artık finasçı birine nasıl bir teklifle gelirsinde o fotoğrafları bana yayınlatmazsın buna bakacaz..
Dünya Bankası ile hemen temasa geçtim. Finansman arayışlarım devam ediyor. Ayrıca Nikon'a mail attım. "Canoncunun biri bizi fena yakaladı. İsteklerini yerine getirmezsem, elindeki belgeleri yayınlayacak. satışlarınızın düşmesini istemiyorsanız bana destek olun" diye...
t392syncro' Alıntı:Emrah abi resimler için çok teşekkür ederiz çok saol bu unutulmaz akşamı bizim için ölümsüzleştiriğin için sana minnettarım ve minnettarız. Fakat ben zaten tipsiz ve yakışıklı olmayan biriyim ama abi sanki bu senin makina beni iyice tipsiz çekmiş bana öle geldi. Umarım meralin makinasında iyi çıkmışımdır. Ne olursun şu makinayı kullanmayı biran önce öğren yoksa üyeliğimi silecekler.
Haklısın Kağan ya ben de çok kötü çıkmışım. Photobuckete yüklemesi çok uzun sürüyor diye düşük çözünürlükte çektim fotoğrafları. O yüzden kötü çıkmış. Ben de pişman oldum düşük çözünürlükte çektiğime. Bu arada araban çok güzel ya... Varsa bikaç fotosunu koyabilir misin? Ne harika alet öyle...