Ankara Haydi Yemeğe :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,332
Ynt: Ankara Haydi Yemeğe :smiley:

Meraba, ben kararangeyiğinarkadaşı :smiley: ... Arkadaşlar sizinle tanışmak büyük bir zevkti. Gerçekten ilk buluşma için hiç de fena sayılmayacak bir performans sergiledik diye düşünüyorum :smiley:. Hope to see you soon. Bu arada dağlarkızı, senin fotoğrafları da görmek için can atıyorum. Nikon versus Canon. Bakalım kim kazanacak:smiley:

Etiketler

Yav arkadaşlar bu güzel organizasyonu Nikoncu Canoncu çatışmasına çevirmeyelim. :smiley: Her ne kadar Nikon daha kaliteli olsa da boş bi anıma denk geldi fotolar biraz kötü çıktı. Zati dijitali yeni almışım. ;D ;D

Emrah, makina iyi de biraz FOCUS! sorunu mu var demeye getiriyorsun? :smiley: ... Bu arada umarım sınavın iyi geçmiştir. Görüşmek üzere.

Bu konuyu şimdi gördüm ve biraz geç oldu sanıyorum, Bir dahaki ankara programını banada bildirirseniz memnun olurum.

Selamlar

deepshadow ( Cengiz ) aramıza hoşgeldinnnnn , makinalardan söz ediyorsun ama sen neden getirmedin fotğraf makinanı o gün ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bu konuyu şimdi gördüm ve biraz geç oldu sanıyorum, Bir dahaki ankara programını banada bildirirseniz memnun olurum.
Selamlar

Mutlaka bildiririz. İşin açıkçası Ankara'dan kim var kim yok tam bilemediğimiz için sizi atlamışız.

deepshadow' Alıntı:
Bu arada umarım sınavın iyi geçmiştir. Görüşmek üzere.

Az önce sınavdan geldim pek parlak değildi açıkçası. Canım biraz sıkkın.

_DSC0292.jpg

meşhur tabağı gördük sonunda

_DSC0311.jpg

bu arada pastanın üzerinde iyiki doydunmu yazıyor ? :D

Ankara Grubu üyeleri bu sayfayı ziyaret etti mi.??

Gezenbilir Ankara Grubu ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0

İzmir den Selamlar ,

Öz Murat,

Zerrin güzel bir yemekti. Bir dahaki sefere ben de makinamı getiririm. Şimdilik kendinize iyi bakın.
İmza; Kararangeyiğinarakadaşı

arkadaşlar gecenin sürprizi olan Kağan'ın aracının fotolarını yükleyeceğim :D ama önce videosunu izleyin diyorum

http://www.youtube.com/watch?v=liKlUUjqNMM

evet Kağan'ın aracının fotolarını yoğun istek üzerine yayımlıyorummm ;D

PC220386.jpg

PC220379.jpg

PC220369.jpg

bir güzel haber daha arkadaşlarrrrr :smiley:

24 şubatta Ilgaza gidiyoruz , link aşağıda , hadi hemen kaydolmaya başlayın :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10808.new#new

ceranus' Alıntı:
1991 golf country 4 çeker bir araç arkadaşlar ;) müthiş bir şey ;)

Öğrencilik yıllarımda ilk arabam golf gti idi, hala gönlümde golf ün ayrı bir yeri vardır, Hele bu harika bişeymiş, Kağan kazasız belasız iyi günlerde kullan.

Selamlar

Kağan 41 kere maşallah diyorum, bir nazarlık filan tak arabaya. :smiley: Çok güzel bi alet. Allah kaza bela vermesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.