Ankara Haydi Yemeğe :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,332
Ynt: Ankara Haydi Yemeğe :smiley:

Arkadaşlar Ilgaz gezisi için, Zerrin'in açtığı başlık altındaki listeye kayıt yaparsak daha iyi olur diye düşünüyorum, bir karışıklık olmasın.

Etiketler

Çok güzel bir etkinlik olmuş, doğum günün kutlu olsun Zerrin :smiley: biraz geciktik ama
Syncro da çok güzel bir araç, Golf'un SUV versiyonu, bizim ülkede tektir belki de, ben ilk defa görüyorum

bende ilk defa Türkiye de görüyorum gerçekten çok güzel bir kaç fotoğrafını görmüştüm yabancı sitelerde ama Türkiye de kullanıldığını bilmiyordum
aracı incelemek bahanesi bile Ankaraya gidiş biletidir:smiley:

yücel' Alıntı:
bende ilk defa Türkiye de görüyorum gerçekten çok güzel bir kaç fotoğrafını görmüştüm yabancı sitelerde ama Türkiye de kullanıldığını bilmiyordum

Kağan müjde müjde ;

Arabanın 2008 benzin masrafı çıktı.
Kapalı bir garaja alarak girişe bir adet Gişe yerleştir.
Arabayı yakından incelemek isteyenleri bilet karşılığı içeri bırak.

Bir saat inceleme 5 kaat .;D

Yücel 24 şubatta Ilgaza o araçla gideceğiz :smiley: hadi gelsene.... :smiley:

yücel' Alıntı:

Murat senin zihni -sinir projelerinden biri daha hehehe , çok güldüm gerçekten :smiley:

TezMertek' Alıntı:
Kağan müjde müjde ;

Arabanın 2008 benzin masrafı çıktı.
Kapalı bir garaja alarak girişe bir adet Gişe yerleştir.
Arabayı yakından incelemek isteyenleri bilet karşılığı içeri bırak.

Bir saat inceleme 5 kaat .;D

Çok teşekkür ediyorum Mert , gecikme sorun değil biz bir kutlama partisi daha yapıyoruz bugün :smiley: :smiley: :smiley:

Deep' Alıntı:
Çok güzel bir etkinlik olmuş, doğum günün kutlu olsun Zerrin :smiley: biraz geciktik ama
Syncro da çok güzel bir araç, Golf'un SUV versiyonu, bizim ülkede tektir belki de, ben ilk defa görüyorum

Buda benim canlı 4 çeker arazide baya iyi Ilgaza gelirsem onuda getiririm dimi.
23810001.jpg

Çok güzel bir yemek ve tanışma organizasyonu olmuş...Sedat ve Yücel hocamlarla süpriz çıkarma yapacaktık ama olmadı...Nasip değilmiş...Umarım bir daha ki tanışmada birlikte olabiliriz...Böyle güzel bir tanışma organize ettiğin için çok çok tebrikler Zerrin ;)

Rica ederim sadece bana değil bütün katılan arkadaşlarıma teşekkürler aslında , biz hepimiz birlikte yaptık bu organizasyonu :smiley:
Keşke sürpriz olabilseydi Murat , o kadar çok istemiştim ki ama büyük çıkartma diyorum ya işte o zaman hiç mazeret kabul etmem :smiley:

AYDURAN' Alıntı:
Çok güzel bir yemek ve tanışma organizasyonu olmuş...Sedat ve Yücel hocamlarla süpriz çıkarma yapacaktık ama olmadı...Nasip değilmiş...Umarım bir daha ki tanışmada birlikte olabiliriz...Böyle güzel bir tanışma organize ettiğin için çok çok tebrikler Zerrin ;)

arkadaşlar dün Pınartepe yürüyüşümüz tv de yayımlandı , izlediniz mi ?

arkadaşlar bu da diğer doğum günü partimin videosu :D bu yıl bir hafta kutlama yaptım da ;D

http://www.adog.org.tr/anasayfa.asp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.