Ankara Haydi Yemeğe :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,471
Ynt: Ankara Haydi Yemeğe :smiley:

12 Şubat 2008 saat 19.30 buluşma Listemizin son hali

1-Focus (Emrah) +1
2-ceranus (Zerrin) + 1
3-Denizci (Semih) +1 kişi (şimdilik heran +5te olabilir)
4-yazar gezer yol çizer (Kerim) + 1
5-kararangeyik (Aydın) + 2
6-dağlar kızı + 1
7-suphi+ 1

Etiketler

bende gelmek isterim ama malum dersler son senem ama sonunda bende katilacam tum gezilere hazir olun gezenbilir ailesi herkese simdiden iyi eglenceler simdiden benim yerimede eglenin sevgiler saygilar...

;D menüyü merak edip de okumakla olmaz öyle , kalkıp gelip yiyeceksiniz arkadaşlar bi zahmet ;D ;D ;D ;D ;D

Gordion Otelde yemeğimiz , sanırım dikkatinden kaçtı :smiley:

souksu' Alıntı:
İçkisiz bi yemek istiyorsanız. Fevzi Hova Balık Köfte Restoranı tavsiye ederim. Karadeniz mutfağı ve karadeniz balıkları.

12 Şubat 2008 saat 19.30 buluşma Listemizin son hali

1-Focus (Emrah) +1
2-ceranus (Zerrin) + 1
3-Denizci (Semih) +1 kişi (şimdilik heran +5te olabilir)
4-yazar gezer yol çizer (Kerim) + 1
5-kararangeyik (Aydın) + 2
6-dağlar kızı (Meral) + 1
7-sujaa (suphi) + 1

12 Şubat yemeğimize katılan arkadaşlarda bir ricam olacak , telefon numaralarınızı bana özelden mesajlarmısınız lütfen ....

souksu' Alıntı:
İçkisiz bi yemek istiyorsanız. Fevzi Hova Balık Köfte Restoranı tavsiye ederim. Karadeniz mutfağı ve karadeniz balıkları.
Evet evet bir sonraki buluşma için orayı düşünebiliriz...Gerçekten süper,enfes,harika yemekler.. :smiley: Karadeniz mutfağının tadını gayet iyi bilen biri olarak başarılı bulduğumuda eklemek isterim..Balik konusuna gelince ben dışarıda balık yemekten çok hoşlanmam o nedenle denemedim fakat Akçabat köftesi gayet güzeldi.. :smiley:
Zaten acıkmıştım bunları yazınca daha bir acıktım sanki.. :p

Fevzi Hoca Balık lokantası konusunda iki not: Balıklar taze mi diye sorulduğunda Fevzi Hoca çok bozuluyormuş. Bunu da size getirdikleri çatal kaşık ambalajının üzerine yazmışlar. Bana biraz kabaca geldi. İkinci bir husus da, artık devlet adamlarıyla avamı birbirinden ayırmaya başlamışlar. Yani milletvekili, bürokrat filan değilseniz, garsonların ilgisine mazhar olmanız çok zor. Ankara'ya ilk geldiğinde heyecan veren bir mekandı. İki kez gitmiş ve memnun dönmüştüm. Ancak atmosfer biraz değişmiş gibi artık.

Bu arada Salı günü akşam yemeğinin menüsünü ele geçirdim. Sıkı durun, açıklıyorum:

Elvan kız çorbası
Ançuez ezmesi, baharatlı patates, biber yoğurtlama, Çin lahanası, fava, imroz usulü kabak,humus, beyaz peynir ve karaçay usulü patlıcan mezesinden oluşan ordör tabağı.
Ana yemek olarak bonfile soslu lungiune veya damla sakızlı süt dana kapama veya dana eskalopu melanez.
Dileyenler sushi de alabilecek.
Tatlı olarak ise:
Acıbadem talısı veya ayva tatlısı veya yalancı tavuk göğsü veya fıstıklı muhallebi veya şöbiyet, kadayıf, fıstıklı baklava, dilberdudağı, vezirparmağı dilimlerinden oluşan tatlı tabağı veya meyve tabağı.

(Zerrin gördüğün gibi beklentiyi ultra düzeyde artırdım)

oy oy oyyyyy bu nasıl bir menü böyle
acaba ankara da işimmi çıksa, gitsemmi diye, düşünmeye başladım :smiley:

ahhh ahhhh yiyenbilir seniii :smiley: bizler için değil menü için geleceksin haaaa ;D olsun yine de gel :D

Aydın gerçekten menüyü okuyan şok oluyor :smiley: ellerine sağlık açıklaman için :smiley:

kararangeyik' Alıntı:
Bu arada Salı günü akşam yemeğinin menüsünü ele geçirdim. Sıkı durun, açıklıyorum:

Elvan kız çorbası
Ançuez ezmesi, baharatlı patates, biber yoğurtlama, Çin lahanası, fava, imroz usulü kabak,humus, beyaz peynir ve karaçay usulü patlıcan mezesinden oluşan ordör tabağı.
Ana yemek olarak bonfile soslu lungiune veya damla sakızlı süt dana kapama veya dana eskalopu melanez.
Dileyenler sushi de alabilecek.
Tatlı olarak ise:
Acıbadem talısı veya ayva tatlısı veya yalancı tavuk göğsü veya fıstıklı muhallebi veya şöbiyet, kadayıf, fıstıklı baklava, dilberdudağı, vezirparmağı dilimlerinden oluşan tatlı tabağı veya meyve tabağı.

(Zerrin gördüğün gibi beklentiyi ultra düzeyde artırdım)

abi tarih uysa niye gitmeyelim, senimi kıracağım :smiley:
zerrin hocam sağolsun bizi düşünerek hafta arası ayarlamış yemeği ;D
hadi öğleden sonra yola çıktık diyelim, gece dönüşte sen kullanırsın ben uyurum, sabah işyerine yetiştirirsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri