Ankara Grubu Ses Verin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 195
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,079
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin

Ben pazar günü saat 10:00 da buluşma yerinde olacağım gerisini orda düşüneceğim artık
saygılarımla

Etiketler

Siz hala buluşamadiniz mi?
Bu arada ankara grubu çok çamur gordum sizi ;)

Ankara o yönden daha şanslı aslında, 10-15 km sonra şehir dışına çıkabiliyoruz.
İstanbullular şehir dışına çıkabilmek için bile en az 50 km yapıyorlar.

Kagithane-kemer 10 km o meşhur camur havuzları varya lopez orasi kemer arkadaşlar.

E hadi beyler o kadar fazla vergi veriyosunuz bir camur degsin araçlariniz tabanina bir iki gunde yikatmazsiniz millet bir bakar sizin araça ulenn herif yaşiyo bee der.

Bu kadar gaz yeter heralde p.tesi başlikda gorusmek uzere bol resimli bir gezi olsun. kolay gele

buluşamadık toprak bilirsin Ankara bürokrasi şehri bürokrasidede işler yavaş yürür ama sağlam yürür
hem sen neden çamur atıyosun ki tertemiz ekibe

vergi işine hiç girme zaten çok bozuğum koca araçlara vergi vermiyosunuz ya
ayıptır nasıl bir adelettir nasıl bir sistemdir

bizim Ankaradakiler adam yaşıyo demezler salak gitmişde nereye girmiş derler bundan emin ol :smiley:
bnim araç zaten lpg li sıkıntı yok gaz konusunda :D

Arkadaşim sifir araçlari çekiyosunuz altiniza koltuguna pirtlanmamiş eeee odıceksiniz tabii
Bizimkiler Kemal paşayi taniyor nerdeyse

siz birşey yapamazsiniz Ankara patatess

hee gel kozde patates yapacaz artizzz
moruk alamamışsın kupa batmışssın ??? duyduma göre

he valla insalarla yalan olduk. Çamurda on numara ama kumda varya kurekle kazsan o kadar hizli gomulmez araç full kilit açtimda çiktim yoksa madara olmuştuk. birde kek gibi camur tarafindan girdik çukura
Koz işi feci gelemedim zaten içimde kaldi.

Merhaba Arkadaşlar,

Buluşma yeri:
Sincan Harikalar Diyarı (Ayaş Beypazarı yolu üzeri), İstanbul yolu Ayaş yol ayrımından sonra 9.km

BULUSMA_NOKTASI.JPG

Buluşma saati:
10:00

Etap:
İlyakut, Mülk, Ortabereket,

Bende de iki adet pmr var, genelde çift olur bunlar, olan arakadaşlar getirsin, olmayanlara veririz.

Evet bende güzel olacağını düşünüyorum. Fethiye ayağı iptal oldu sanırım.

Yok iptal değil, ben yolu tarif etme adına öyle yazdım, etap esas Fethiye yolu üstünde başlıyor, Ortabereket gölette bitiyor. Artık ne kadarını gidebilirsek.

pmr lar hangi kanalda olacak var mı devamlı kullanılan belli bir kanal?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR