bana uyar gibi görüküyor,fazlada heveslanmeyeyim sonrası malum.
heleki bugün kılıçlar,kestirmeden güvenç,oradan yenikent yolu çanıllıya dağ,tepe geçeyim derkene
nereye gittiğimi bilmeden kuytuda öyle battımki vinçleyecek çırpı bile yoktu.cep ise no sinyal.
neyseki büyükçe bir taşa bağladım vinci taşıda bir yarığa sıkışmasını sağladım sonrasında aslan dodgem şahlandı ve çıkıverdik.
bakmayın siz video var,şu var,bu var diyenlere aylardır montaj işiyle uğraşıp muhakkak araçların yerini değiştirmeye çalışıyordur...korkarım becerirde..
motor süper çıktı serkan.hem yakıt 400 ü düştü hemde performans bir vides arttı diyebilirim. bu arada bütün bilyeler,balatalar amortisörler değişildi. lakin 37/8 ayna mahruti arayışındayız.biraz ötme var birde birtürlü difi kilitleyemedik :
metine hediye ettiğim kilidi geri istesem verirmiki
Sağ ol Serkan kardeşim iyi olmaya çalışıyorum işte, sen de iyisindir inşallah. benim hondayı da satılığa verdim satılsın hemen 4x4 alacam inşallah ama önce hondayı virmem ilazım
Sağ ol Serkan kardeşim iyi olmaya çalışıyorum işte, sen de iyisindir inşallah. benim hondayı da satılığa verdim satılsın hemen 4x4 alacam inşallah ama önce hondayı virmem ilazım
motor süper çıktı serkan.hem yakıt 400 ü düştü hemde performans bir vides arttı diyebilirim. bu arada bütün bilyeler,balatalar amortisörler değişildi. lakin 37/8 ayna mahruti arayışındayız.biraz ötme var birde birtürlü difi kilitleyemedik :
metine hediye ettiğim kilidi geri istesem verirmiki
heheheheheh
az biraz kafa dağıtıyorum,
kahvaltı Emirgan Sütiş,
öğle yemeği Sarıyer no-name salaş mekanlar,
akşam İstinye Park Günaydın,
vakit kalırsa mesai durumları ;D
bakmayın siz video var,şu var,bu var diyenlere aylardır montaj işiyle uğraşıp muhakkak araçların yerini değiştirmeye çalışıyordur...korkarım becerirde..