Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,673

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Murat Bey, karıştırıyorsunuz sanırım, ben Duster muhabbetlerine hiç girmedim, ilgimi çeken bir konu da değil, araç da değil. Onların seçimi Duster'dır, onların doğrusu odur ve kendi doğrularımı onlara gidip kabul ettirme çabam olmaz.

Sizi tabi ki, bir çok konuda gördüm, yani yorumlarınızı gördüm, üslubunuzu az çok biliyorum. Davetim bu yüzden dir, bir gelinde görelim, siz ne ayaksınız anlamında. Kinayeli hiç konuşmam, arkadaşlarım da çok iyi bilir, ben ne dersem direk söylerim.

Etiketler

ben genelde abartı olduğunu düşündüğümde mesaj yazarım diğer durumda izleyiciyim.silinen konudada böyle oldu.duster mevzuu örnek siz mesaj yazdınız demek istemedim.

tyt.fan' Alıntı:
ben genelde abartı olduğunu düşündüğümde mesaj yazarım diğer durumda izleyiciyim.silinen konudada böyle oldu.duster mevzuu örnek siz mesaj yazdınız demek istemedim.

Murat hocam burası kişisel topik değil bodoslama geldin selamsız sabahsız hesapsız bağa girer gibi bunca insanın keyfini kaçırmaya hakkın yok git kardeşim artık huzur ver olay yörüngesinden çıkmaya başladı yazma artık buraya

şu ekmek bıçak mesajını hiç hatırlamıyorumya neyse.yazmışsamda hak etmişsindir.
zıbanadan çıkan biri hertürlü mesajı atar,zira sinirleri başka türlü yatışmaz.
eğlencesine attığın mesaj baktın sarpa sarıyor özür diler mevzu yanlış anlaşıldı dersin biter,
motor konusuna gelince,telefonuma dahi çıkmayan adamın ayağına niye gideyim,elbet birgün yüzyüze geleceğiz onunla.kaldıki ben o parayla fakir olmam sonucuna o katlanmalı,üzüldüğüm işin içine motor kime kayıtlıysa oda girecek.
sana atılan mesajları algılama sorununda var.adama diyorumki piyasa yokluyorum.ben aracı almadan ilana koyarım diyorum nerdeee...he buda benim ayıbım olsun.
ayrıca benim ismimi birdaha zikretme,
benim açtığım topiclere uğramayacakmışsın bu topiğide ben açtım bilgine.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
demem o ki
galiba vakti gelmiş,

Serkan Hocam bir güzergah planlaması yapsa,
Ömer Abi o güzergahta bir balık noktası ayarlasa,
Usta şu söz verdiği güveci o arada yapsa,
ben sülale boyu sucuk ayarlasam,
Hamdi Hocam batanı videoya çekip, sonra da lafı çaksa,

havalar da iyi giderken git-gel 200-250 km lik bir gece konaklamalı kamp işi hoş olabilir.
donar, batar, çıkar, kırmadan da döner geliriz.

muhabbetini özlediğimiz, arkadaşlarımız var, ... ;)
geçen pazar sana hediye ettiğim dif kilidini takarsan birdaha batmazsın sanırım ;) :D :D

son_kral_54' Alıntı:
tabiya arkadaş çatı katından aşağıda yatmaz 8)
len sallamammı ben o şarokeyi sabaha kadar dur hele :D :D :D

yatmam Abi, illaki teras olacak, elektrikli battaniyesiz hiç olmaz, en son numaram da kuş tüyü yorgan 8)

Serkan.Ozkan' Alıntı:
yatmam Abi, illaki teras olacak, elektrikli battaniyesiz hiç olmaz, en son numaram da kuş tüyü yorgan 8)
arkadaştan sucuk karşılığı üç,beş pire takası yapmıştım belki lazım olur diye :eek: :eek:

P1030293.JPG

Usta'nın eski iki aracının aynı karede olduğu fotoğraf, günün fotoğrafı seçilmiş :smiley:
http://www.fotooptimum.com/index.php

Hocam o kilit 100 de 100 ve manuel olarak çalışıyor, epeyce kurcaladım, araca takmak mümkün ama diff e zarar verebilirim, şapkalı aks falan yapmak lazım, astarı yüzünden pahalıya gelecek, gene de yedekte tutarım ben onu,

bana lazım olan 70 e 30 otomatik bir kilit,
genede aklında olsun, o tarz bir şey eline geçerse ...
ehühenk :smiley:)

son_kral_54' Alıntı:
geçen pazar sana hediye ettiğim dif kilidini takarsan birdaha batmazsın sanırım ;) :D :D

KILIT.JPG

Konu hakkında planı olan ?
tahmini 210,00km gidiş 210,00km de geliş ...

Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94585.0#ixzz2KgLR2zUb

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR