Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,684

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Arkadaşlar son konuyu da (Tüketici Şikayetleri) kaldırıyorum.

Burayı mahkeme salonuna çevirmeyelim lütfen.

Burada ki 2 mesajı da siliyorum birazdan.

Her iki taraf olarak farklı argümanlar ile forumda yazıyorsunuz.
:(

Etiketler

Teşekkürler.

Her iki tarafında orta yolu bulacağını düşünüyorum.
Yeriniz yurdunuz belli.

Ne kaçan var ne kovalayan.

murat bey ben taraf değilim.sizler üzerinde bir etkim varmışta konuyu kilitleşmişim şeklindeki teknik işlem nikli üyeye cevaben yazdım mesajı.kapattığınız konu gibi hamdi tekmen in içinde olduğu konu başlıklarıda benim için kapanmıştır

tyt.fan' Alıntı:
murat bey ben taraf değilim.sizler üzerinde bir etkim varmışta konuyu kilitleşmişim şeklindeki teknik işlem nikli üyeye cevaben yazdım mesajı.kapattığınız konu gibi hamdi tekmen in içinde olduğu konu başlıklarıda benim için kapanmıştır

Murat hocam daha evvel hamdi kardeşimizle bir elektiriklenme yaşamıştınız bile bile neden lades diyorsunuz valla kızacak en son adamı kızdırdın bravo

dopamin' Alıntı:
Murat hocam daha evvel hamdi kardeşimizle bir elektiriklenme yaşamıştınız bile bile neden lades diyorsunuz valla kızacak en son adamı kızdırdın bravo
lades demiyor,bilerek yükleniyorya ben artık pek gale almıyorum,çelik,çocukla uğraşma yaşımız geçti gayri. :D
sen onu boşver balık nasıldı bu hafta :eek:

son_kral_54' Alıntı:
lades demiyor,bilerek yükleniyorya ben artık pek gale almıyorum,çelik,çocukla uğraşma yaşımız geçti gayri. :D
sen onu boşver balık nasıldı bu hafta :eek:

Ustam cumartesi 12 adet çam fidanı aldım beleş onlar iğdire diktim kurtboğazına geçtim levrek sezonu açık pörç yani biriki olta attım birkaç tane vurdu o kadar pazar sarıyar a gezmeye gittik kayıkla tutan arkadaşları izledik hepsi bu sizde iyi eğlendiniz umarım

Murat Bey
adım geçmiş, arada mesajınızı da kaçırdım cevap yazamıyorum kusura bakmayınız,

şahsım adına ben "sizler üzerinde bir etkim varmışta konuyu kilitleşmişim (sanıyorum kilitlemişim yazmak istediniz) şeklindeki" ifadenizde anlatmak istediğiniz bir düşüncede hiç olmadım, yanlış anlamışsınız, olsun, zararı yok.

ciddi olarak sizinle özellikle tanışmayı çok isterim, yolunuz hiç Ankara ya düşmez mi, sizi misafir edip, ağırlıyalım, hatta denk getirebilirsek bir etkinlikte beraber olalım, kendi çapımızda bir çamur sevdamız var, biraz abartırsanız offroad bile diyebilirsiniz. Ya da denk getirelim ben-biz İstanbul da sizi ziyaret edelim, ya da ne bileyim bir etkinlikte beraber olalım.

kaynaşıp hasret giderelim,
nasılsa ortak bir 4x4 merakımız var, bilgi deneyim paylaşır, hoşça vakit geçirebiliriz.

deneyimlerinizden, bilginizden istifade edebiliriz, çok da faydasını görürüz, en azından ben görürüm.
karşılıklı iki lafın belini kırıp, uzun, uzun sohbet etmek güzel olur.

tüm samimiyetimle;
davetimi ciddiye almanızı,
olası davetlerinize de muhakkak katılmak isteyeceğimi lütfen dikkate alınız.

geride bıraktığımız bu konular belki de güzel bir arkadaşlığın başlangıcı olur. ;)

muhabbetlerimle,
gönlünüze göre olsun ...

tyt.fan' Alıntı:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR