Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Murat Bey
adım geçmiş, arada mesajınızı da kaçırdım cevap yazamıyorum kusura bakmayınız,
şahsım adına ben "sizler üzerinde bir etkim varmışta konuyu kilitleşmişim (sanıyorum kilitlemişim yazmak istediniz) şeklindeki" ifadenizde anlatmak istediğiniz bir düşüncede hiç olmadım, yanlış anlamışsınız, olsun, zararı yok.
ciddi olarak sizinle özellikle tanışmayı çok isterim, yolunuz hiç Ankara ya düşmez mi, sizi misafir edip, ağırlıyalım, hatta denk getirebilirsek bir etkinlikte beraber olalım, kendi çapımızda bir çamur sevdamız var, biraz abartırsanız offroad bile diyebilirsiniz. Ya da denk getirelim ben-biz İstanbul da sizi ziyaret edelim, ya da ne bileyim bir etkinlikte beraber olalım.
kaynaşıp hasret giderelim,
nasılsa ortak bir 4x4 merakımız var, bilgi deneyim paylaşır, hoşça vakit geçirebiliriz.
deneyimlerinizden, bilginizden istifade edebiliriz, çok da faydasını görürüz, en azından ben görürüm.
karşılıklı iki lafın belini kırıp, uzun, uzun sohbet etmek güzel olur.
tüm samimiyetimle;
davetimi ciddiye almanızı,
olası davetlerinize de muhakkak katılmak isteyeceğimi lütfen dikkate alınız.
geride bıraktığımız bu konular belki de güzel bir arkadaşlığın başlangıcı olur.
muhabbetlerimle,
gönlünüze göre olsun ...
tyt.fan' Alıntı:
murat bey ben taraf değilim.sizler üzerinde bir etkim varmışta konuyu kilitleşmişim şeklindeki teknik işlem nikli üyeye cevaben yazdım mesajı.kapattığınız konu gibi hamdi tekmen in içinde olduğu konu başlıklarıda benim için kapanmıştır