Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,618

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
bildiğim kaptan gemiyi enson terkedermiş,
bizimki kafadan atladı ne yapalım ;) :D :D :D

iyi de sende kaptansın orda, istediğini yaparsın
Tuna'ya söyle bir baksın, çözer o ;)

Etiketler

dopamin' Alıntı:
Ustam cumartesi 12 adet çam fidanı aldım beleş onlar iğdire diktim kurtboğazına geçtim levrek sezonu açık pörç yani biriki olta attım birkaç tane vurdu o kadar pazar sarıyar a gezmeye gittik kayıkla tutan arkadaşları izledik hepsi bu sizde iyi eğlendiniz umarım
eğlenmesine eğlendikte şu metini paso çekme işi olmasa daha çok eğlenecektik ;D ;D ;D
http://www.dailymotion.com/video/xxaqt0_p1030338_auto#.URVeT6W9Rx4
http://www.dailymotion.com/video/xx3txp_amerikan-yardymlaymasy_auto#.URVegKW9Rx4
:D :D :D :D :D

Ömer Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizsiz ağaç dikmek ha, alacağın olsun ... :D

dopamin' Alıntı:
Ustam cumartesi 12 adet çam fidanı aldım beleş onlar iğdire diktim kurtboğazına geçtim levrek sezonu açık pörç yani biriki olta attım birkaç tane vurdu o kadar pazar sarıyar a gezmeye gittik kayıkla tutan arkadaşları izledik hepsi bu sizde iyi eğlendiniz umarım

Murat Bey'in başımız üstünde yeri var, her zaman bekleriz...

Ama tyt-fan nickli arkadaş da bir gelse Ankara'ya, bir de onu misafir etsek 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

aha da çaktı lafı,
dur bir kurcalayım şu videoları,
bulunur bir şeyler nasılsa ... ;D

son_kral_54' Alıntı:
eğlenmesine eğlendikte şu metini paso çekme işi olmasa daha çok eğlenecektik ;D ;D ;D
http://www.dailymotion.com/video/xxaqt0_p1030338_auto#.URVeT6W9Rx4
http://www.dailymotion.com/video/xx3txp_amerikan-yardymlaymasy_auto#.URVegKW9Rx4
:D :D :D :D :D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Ömer Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizsiz ağaç dikmek ha, alacağın olsun ... :D

Metin valla ben masumum arkadaşın biri yirmi tane fidan almış sekizden sonra pert benden rica etti bende dedim bildiğim yere dikerim aldım iğdir'e diktim şimdiden hazırlık kamp yapacağız ya orda :D

metin bey ben sitede bir çok tartışmaya girdim 6 yıldır.bir kaç kez adminler gerginlik yaratacak mesaj yazma diye ikaz etti.haklıyım demiyorum kısaca.hamdi tekmen le sürtüşmemiz bu aracı aldıktan sonra oldu.aracı bilen tanıyan varmı diye açtığı başlıkta aracı gayet iyi bildiğini görünce baştan aracı biliyorum diye neden yazmadın şeklinde yazdıklarıma özelden seni üzerime kim salıyor diye yazdı.az önce yazdığı mesajlardaki gibi çoluk çocuk asarım keserim mesajlarına bende aynı uslupta ama hakaret etmeden yazdım.sonra adapazarlyım anne tarafından yazınca adres ver gelip alayım aldırayım filanda yazdı.
motor tartışması başladığında okumuşsunuzdur ilyas usta yıda dinleyelim yazdım.sizde hukuk var vs dediniz.ama hamdi tekmen gale gallere 'kaale' almıyorum derken sivrisinek çoluk çocuk yazarak irtifayı düşürüyor.biz burda kendi çapımızda dolaşıyoruz.sizler gibi doğada olmayı seven birkaç kişiyiz.ben yazdığım mesajlarda otomobil işini bilirim offroad işini bilirim biçiminde bir tartışmaya girmedim.ilyas usta nın eski dükkanına gitmişliğim var bide onu dinleyelim yazdım .birde madem sıkıntı var neden satılık araç sorunsuz açıklamasıyla yazdım.özelden esti gürledi hamdi tekmen.ben tezmertek murat beye bir daha hamdi tekmen e cevap yazmam size silecek konu çıkmasın yazdım .muhtemel bu mesajda silinecek.zaten forumda eski tad kalmamışken polemik yaratmak niyetinde değilim.serkan özel bey siz istanbula buyrun ben sizi misafir edeyim.ilfer ilyas ustaya gider mevzuyu birde ondan dinler orman kanununa başvurmadan hamdi tekmenin sıkıntısına çözüm yardımımız olurmu bakarız

Abi elinize, kolunuza sağlık,

İnşallah ilk fırsatta büyük bir ağaç dikme işi organize edelim, benim yedekte bekleyen bir kaç bağlantım var, geçmişte konusu olmuştu, ısıtıp, hızlandıralım.

dopamin' Alıntı:
Metin valla ben masumum arkadaşın biri yirmi tane fidan almış sekizden sonra pert benden rica etti bende dedim bildiğim yere dikerim aldım iğdir'e diktim şimdiden hazırlık kamp yapacağız ya orda :D

Murat Bey,
konunun esası maalesef yanlış anlaşılmalar, Hamdi Hocam a olan muhabbetiniz de yazdıklarınızdan anlaşılıyor ;D.

bunlar hiç önemli değil,
gönüller bir olsun, Hamdi Hocam ı da tanısanız çok seversiniz, eminim o da sizi çok sevecektir.

Moderatörler işlerini yapıyor, zahmetli de bir iş yapıyorlar, onları da zor durumda bırakmamak lazım.

İstanbul daveti sadece Serkan Hocama mı, bende orada olmak sizinle tanışmak isterim.

Mesajın silinmesi meselesini hiç merak etmeyin, güzel güzel yazdıktan sonra neden silinsin ki.

yardım teklifinizi muhakkak dikkate alalım, sonucunda çok ciddi bir sıkıntı var, acilen çözülmesi lazım.

bu arada,
bizim Ankara da, bu başlık altında farklı bir muhabbetimiz var, birimize yapılan bir haksızlığa zannedildiğinin aksine, hiç de organize olmadan, otomatik olarak beraber tepki veriyoruz, kendi aramızda çok tartışır, farklı tercihleri uygularız, ama sorunlara tepkimiz genellikle eş zamanlı ve aynı olur.

ilk fırsatta tanışalım ...

tyt.fan' Alıntı:
metin bey ben sitede bir çok tartışmaya girdim 6 yıldır.bir kaç kez adminler gerginlik yaratacak mesaj yazma diye ikaz etti.haklıyım demiyorum kısaca.hamdi tekmen le sürtüşmemiz bu aracı aldıktan sonra oldu.aracı bilen tanıyan varmı diye açtığı başlıkta aracı gayet iyi bildiğini görünce baştan aracı biliyorum diye neden yazmadın şeklinde yazdıklarıma özelden seni üzerime kim salıyor diye yazdı.az önce yazdığı mesajlardaki gibi çoluk çocuk asarım keserim mesajlarına bende aynı uslupta ama hakaret etmeden yazdım.sonra adapazarlyım anne tarafından yazınca adres ver gelip alayım aldırayım filanda yazdı.
motor tartışması başladığında okumuşsunuzdur ilyas usta yıda dinleyelim yazdım.sizde hukuk var vs dediniz.ama hamdi tekmen gale gallere 'kaale' almıyorum derken sivrisinek çoluk çocuk yazarak irtifayı düşürüyor.biz burda kendi çapımızda dolaşıyoruz.sizler gibi doğada olmayı seven birkaç kişiyiz.ben yazdığım mesajlarda otomobil işini bilirim offroad işini bilirim biçiminde bir tartışmaya girmedim.ilyas usta nın eski dükkanına gitmişliğim var bide onu dinleyelim yazdım .birde madem sıkıntı var neden satılık araç sorunsuz açıklamasıyla yazdım.özelden esti gürledi hamdi tekmen.ben tezmertek murat beye bir daha hamdi tekmen e cevap yazmam size silecek konu çıkmasın yazdım .muhtemel bu mesajda silinecek.zaten forumda eski tad kalmamışken polemik yaratmak niyetinde değilim.serkan özel bey siz istanbula buyrun ben sizi misafir edeyim.ilfer ilyas ustaya gider mevzuyu birde ondan dinler orman kanununa başvurmadan hamdi tekmenin sıkıntısına çözüm yardımımız olurmu bakarız

demem o ki
galiba vakti gelmiş,

Serkan Hocam bir güzergah planlaması yapsa,
Ömer Abi o güzergahta bir balık noktası ayarlasa,
Usta şu söz verdiği güveci o arada yapsa,
ben sülale boyu sucuk ayarlasam,
Hamdi Hocam batanı videoya çekip, sonra da lafı çaksa,

havalar da iyi giderken git-gel 200-250 km lik bir gece konaklamalı kamp işi hoş olabilir.
donar, batar, çıkar, kırmadan da döner geliriz.

muhabbetini özlediğimiz, arkadaşlarımız var, ... ;)

serkan bey moderatör murat beye mesaj yazdığınızı düşünmüş sanırım tyt fan gelsin diye kinayeli gelen bir mesaj yazmış.ona cevaben yazdım.benim istan bula çok yakın yeşilvadi köyünde dayım var.ona gitme bahanesiyle köyden komşumuz ömer beyle küçük orman parkuları dolaşıyoruz.uygun lastikle kum sahil parkurda var.bekleriz.hamdi tekmen sanırım mesajlarında kadir inanır moduna girmeyi seviyor.özelden yazdığı mesajlar fenerbahçe kalecisi volkan tadında adres ver aldırayım telefon ver s..ıp sıvayayım filan.başta beni birilerinden aldığı direktiflerle kendisini kızdırıp siteden attırmaya niyetli 'ecnevi 'ajanı zannetti.hala da ısrar ediyor..elbet yakalarım filan .
duster kullanıcıları ile de tartıştık tansiyon yükseldi mesajlar silindi.iki üç kişi geldiler tanıştık kaynaştık.kan gövdeyi götürmedi.yardım derken ben ilyas ustaya yardımcı olacak pozisyonda değilim elbet.ama yarış takımı kurmuş ticari ünvanı olan birisi.muhakkak hukuka taşıyacağım mevzuyu denirse bir cevap verecektir.istanbuldaki pajero kullanıcılarının büyük kısmı tanır.nihai olarak hamdi tekmen parasını faturasını vs alamazsa o zaman gezenbilir olarak derizki kimse ilfere gitmesin aracını götürmesin.ama her offroad organizasyonunda ilfer takım çadırı vardır.ankaradada izmittede adapazarındada görürsünüz.bildiğim kadarıylada adapazarlı yada düzcelidir.

konuyu en baştan başlayalım.
ilk önce bilinmelidirki ben araçtan hiç anlamam.gerekirse lastiğini değişirim(oda nasip olmadı)
sayın tyt madem açtığım o topiği biliyordun kafadan bunlar doğrumudur (199kw mesela)
sorduğum sorulara niçin cevap vermezsinde okadar beygiri nereye yerleştirdin diye mesaj attın.
seni aldırayım demişim.inan bana yazdığın o sakaryada patates ve kabak yetişdiğini sanırdım demekki hıyarda yetişiyormuş mesajına az bile dedim.inan yemin ederimki adres verseydin atlar gelirdim istanbula o andaki sinirimle.
aracı satılığa koymuşumda sorunsuz yazmışım.
kardeş ben ihaleden kazanıp henüz almadığım aracı bile satılığa koyarım.
nedeni ise acaba zararmı ettim.satmaya kalksam ne olur babındadır.
hatta beni aradığınızı ve aracın fatura sorunu olduğunu sizede söylemişim.kendiniz yazdınız.
taki ilfer oto bana bu araçtan soğutunca sorunu yazdım istenirse eski motorla daha uyguna vereceğimi belirttim.
tamam yazıştık kızıştık soğuduk.
niçin halen üzerime,üzerime gelecek mesajlar atıyorsun.
hal böyle oluncada kusura bakmada bendende dolaylı mesajlar çıkacaktır.
ilfer otoyu bukadar korumanıza birşey demiyorum.savunabilirsinde bunu sadece klavye başında yapmanız nekadar doğru.ben birsenedir yalanmı yazıyorum.yalansa aç telefon ilyasa yahu bu adam böyle,böyle yazıyor nedir aslı diye sorsana.bizide bilgilendirsene.
facede bir erkeklik yaptı çarşamba geleceğim dedi,yine hüsran.
adli makamlara bu durumu bildireceğim.
ama ona prestij kaybettirmeyede devam edecem. arkadaşlar sana zeytin dalı uzatmış iyi yapmışlar ama aynı sunumu özür dilemediğiniz sürece benden beklemeyin.
zira bu fitili ateşleyen sizdiniz.kw sorusuyla...

hamdi tekmen ben senin yazdıklarını benim sana yazdıklarımı silmedim.muhtemel site serverındada duruyodur.kaçıncı tehdit mesajına o dediğin mesajı yazdığım kayıtlı.o konu kapandı dediğin gibi.sonra madem araç dertli neden sorunsuz satılık diye yazdım.haklı olmalıyımki bir süre sonra ilanı kaldırdın.istanbula gelebilirsin. yüzyüze konuşuruz.ben sana çoluk çocuk sahibi insanmışsın yakışıyormu bu uslup yazınca sen bana çoluk çocuğu gale alanda kabahat yazdın ki 45 yaşındayım.ben fırıncıyım ekmeğe çizik atarım sanada çizik atarım elbet gün ola harman ola mesajından sonra adapazarın sebze rekoltesi mesajını yazdım sana özelden.konu benim için kapanmıştı.ama kapanan konuya ilyası savunan farkında olmadan nitelikli hırsızlığa ortak olur mesajına cevap yazdım.hakaret yoktu.tahrik yoktu.sadece teknik işlem nikli üyeye ilyas ustada bu söze seni mahkemeye verirse yazdım.hamdi tekmene bişey yoktu.sen ilyas ustayla olan kişisel husumetini foruma taşırsan ki forum ortada olandır bizde izleyiciler olarak fikir beyan ederiz.ilyas ustayı tanımış dükkanına gidip gelmiş biri olarak adama merdiven altı tamircisi yılan çıyan orman kanunu dersen beğenmesende düşündüğümüüzü yazarız.ben sana hakaret etmedim özür dilemem.sende klayve delikanlısı zavallı filan dediğin insanla bence muhatap olma.burda ben dahil herkes 1 yıl fatura beklenmez git konuş dedik.madem telefonuna çıkmıyor dükkan belli.sana ilyas usta için kim referans oldu.ilk mesajlarında beyefendi vs bir sürü şey yazdın.esnaf adamsın 1 yıldamı anladın merdiven altı dükkancı olduğunu.bu arada ben seni aramadım.karıştırıyosun.

"ben fırıncıyım ekmeğe çizik atarım sanada çizik atarım" bu iyimiş ;D

Murat Bey siz de, tur attınız geldiniz, o kadar konu kapandı, yok özelde şöyle yazıldı, burda böyle yazıldı hala anlatıyorsunuz, yani 45 yaşındaymışsınız eyvallah ama sizden bir olgunluk göremedik.

ya bu İlfer Oto sözünde durmamış işte, lütfen daha fazla uzatmayın, savunalacak bir durum yok ortada

Serkan.Ozkan' Alıntı:
"ben fırıncıyım ekmeğe çizik atarım sanada çizik atarım" bu iyimiş ;D

Murat Bey siz de, tur attınız geldiniz, o kadar konu kapandı, yok özelde şöyle yazıldı, burda böyle yazıldı hala anlatıyorsunuz, yani 45 yaşındaymışsınız eyvallah ama sizden bir olgunluk göremedik.

ya bu İlfer Oto sözünde durmamış işte, lütfen daha fazla uzatmayın, savunalacak bir durum yok ortada

serkan bey ne tartıştık ne konuştuk olgunluk mevzuunda beklentiniz karşılamadım.burda eğlencesine yazışıyoruz.duster vinç akü bir sürü konu tartışıyoruz yolumuz forumda kesişmiştir.neden gelsede misafir etsek şeklinde kinayeli bir cevap yazıyosunuz.size ecnebi sünepe asarım keserim evinden aldırırm döverim mesajlarına nasıl bir olgunlukla yaklaşmamı önerirsiniz.
ben bu 190 beygir motor konusundada açıkçası çok attın be aga şeklinde eğlencesine cevap yazdım.seksen santim kar mevzuu gibi jiple arazide 150 200 gitme konusu gibi.ankaradan gel vuruşalım değildi elbette maksat.ilyas usta mevzuundada ben dürüst bilirim dedim.şimdi mesajları silinen teknik işlem tarafındanda grubunuzda ciddiye almayın ortalığı kızıştırıyor şeklinde tanıtılan biri olarak müsadenizle mevzu bildiğiniz gibi değil diye yazıyorum bunları.bizim hamdi tekmenle tartışmamız mesajlarına bakıyorum mart 2012 miş.konu kapandı yani.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri