Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Murat Bey,
konunun esası maalesef yanlış anlaşılmalar, Hamdi Hocam a olan muhabbetiniz de yazdıklarınızdan anlaşılıyor ;D.
bunlar hiç önemli değil,
gönüller bir olsun, Hamdi Hocam ı da tanısanız çok seversiniz, eminim o da sizi çok sevecektir.
Moderatörler işlerini yapıyor, zahmetli de bir iş yapıyorlar, onları da zor durumda bırakmamak lazım.
İstanbul daveti sadece Serkan Hocama mı, bende orada olmak sizinle tanışmak isterim.
Mesajın silinmesi meselesini hiç merak etmeyin, güzel güzel yazdıktan sonra neden silinsin ki.
yardım teklifinizi muhakkak dikkate alalım, sonucunda çok ciddi bir sıkıntı var, acilen çözülmesi lazım.
bu arada,
bizim Ankara da, bu başlık altında farklı bir muhabbetimiz var, birimize yapılan bir haksızlığa zannedildiğinin aksine, hiç de organize olmadan, otomatik olarak beraber tepki veriyoruz, kendi aramızda çok tartışır, farklı tercihleri uygularız, ama sorunlara tepkimiz genellikle eş zamanlı ve aynı olur.
ilk fırsatta tanışalım ...
tyt.fan' Alıntı:
metin bey ben sitede bir çok tartışmaya girdim 6 yıldır.bir kaç kez adminler gerginlik yaratacak mesaj yazma diye ikaz etti.haklıyım demiyorum kısaca.hamdi tekmen le sürtüşmemiz bu aracı aldıktan sonra oldu.aracı bilen tanıyan varmı diye açtığı başlıkta aracı gayet iyi bildiğini görünce baştan aracı biliyorum diye neden yazmadın şeklinde yazdıklarıma özelden seni üzerime kim salıyor diye yazdı.az önce yazdığı mesajlardaki gibi çoluk çocuk asarım keserim mesajlarına bende aynı uslupta ama hakaret etmeden yazdım.sonra adapazarlyım anne tarafından yazınca adres ver gelip alayım aldırayım filanda yazdı.
motor tartışması başladığında okumuşsunuzdur ilyas usta yıda dinleyelim yazdım.sizde hukuk var vs dediniz.ama hamdi tekmen gale gallere 'kaale' almıyorum derken sivrisinek çoluk çocuk yazarak irtifayı düşürüyor.biz burda kendi çapımızda dolaşıyoruz.sizler gibi doğada olmayı seven birkaç kişiyiz.ben yazdığım mesajlarda otomobil işini bilirim offroad işini bilirim biçiminde bir tartışmaya girmedim.ilyas usta nın eski dükkanına gitmişliğim var bide onu dinleyelim yazdım .birde madem sıkıntı var neden satılık araç sorunsuz açıklamasıyla yazdım.özelden esti gürledi hamdi tekmen.ben tezmertek murat beye bir daha hamdi tekmen e cevap yazmam size silecek konu çıkmasın yazdım .muhtemel bu mesajda silinecek.zaten forumda eski tad kalmamışken polemik yaratmak niyetinde değilim.serkan özel bey siz istanbula buyrun ben sizi misafir edeyim.ilfer ilyas ustaya gider mevzuyu birde ondan dinler orman kanununa başvurmadan hamdi tekmenin sıkıntısına çözüm yardımımız olurmu bakarız