Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,630

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Hamdi Hocam,
sana da şimdiden geçmiş olsun,
İnşallah malum kişi bu defa sözünde durur da, kurtulursun bu işten.

zararın neresinden dönülürse kardır deyip Allaha havale etmek lazım,
hayırlısıyla bitsin de, detaylı bilgilendir bizi.

:-* arkadaşlar :-* arkadaşlar :-* ice özledik sizleri yani ben özledim hepinizi herkes biraaz fedakarlık yapsında bu haftasonu toplanalım derim kuruduk ice kac zamandır görmüyoruz bazı arkadaşları çamurda karda derede tepede özlemiştir bizleri fazla özletmeyelim kendimizi yapalım saglam bir organize herzamanki gibi aks kesip gaz kesmeyelim kimsenin cesaret edemeyecegi yerlere gidelim batalım çıkalım ailece köfteler sucuklar biftekler pirzolalar çaylar yaprak sarmalar kekler kurabiyeler meyveler çekirdekler buyuk bir ateş etrafında toplanıp sohbetler biraaz eskiden biraaz yeniden ne dersiniz ::smiley: ::smiley:

dopamin' Alıntı:
Ustam bizim sayfada arı kovanı gibi çomak sokmayınca kimseden ses çıkmıyor
bayılıyorum ömerabi seninbu deyimlerine ....abi kimseden ses cıkmıyor artık zoraki getirecegiz cemati gelmeyene ceza kesecem

8)

DEMEDI_DEMEYIN.JPG

TEKNIKISLEM' Alıntı:
benim için yatılı uygundeyil kışlık çadıryok ekipman eksigim var havalardabaya soguk gidiyor havalar ısınınca olabilir ...yatılıgitmek istersenizde ben pazar sabahtan katılabilirim yer mevki önemli deyil benim için önemli olan siz arkadaşlarımla beraber dogada olmak sohbet bir iki fıkra kahkaha bir iki küçük offroad yapmak yeterli oluyor

kamp için şu sıralar çoğunluk uygun değil, bahara inşallah...

Pazar günü bence Evirgan Yaylası'nı bir zorlayalım.

Buluşma Yeri: Saat 09:30 Yeni Taymek ( Hava Müzesi karşısı)

1) Mehmet Usta
2) Serkan
3) Murat Kök Ve Beyazıt

Gelecek arkadaşlar listeye devam....

Serkan.Ozkan' Alıntı:
kamp için şu sıralar çoğunluk uygun değil, bahara inşallah...

Pazar günü bence Evirgan Yaylası'nı bir zorlayalım.

Buluşma Yeri: Saat 09:30 Yeni Taymek ( Hava Müzesi karşısı)

1) Mehmet Usta
2) Serkan
3) Murat Kök Ve Beyazıt
4] bosdi
Gelecek arkadaşlar listeye devam....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON KONULAR

Geri