son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Güanaydın Ankara...
Yağmurmu yağıyor,yoksa yolda biri benimi ıslatıyor
Güanaydın Ankara...
Yağmurmu yağıyor,yoksa yolda biri benimi ıslatıyor
yalcg' Alıntı:Metin selam,
Fidanları kışla uğraştırmamak daha doğru. İlkbaharda dikilen ağaçlar, bahar ve yaz boyunca rahatça kök salıp sağlam bir şekilde kışa hazırlanıyor. Daha güçlü ve sağlıklı oluyor. Dikim yapılacak bölgedeki kışı da düşünürsek...
son_kral_54' Alıntı:''İstanbul - İzmir arası LPG'de 130 TL yaktı. 1.2 TSI motorlardan daha az yakıyor.''
İstanbul - izmir arası 566 km yani 230 kuruş yakıyor
Bu araç 1991 model 4.0 xj.
Gezinirken bir satış ilanında gördüğüm bu yazı beni çok şaşırttı bu mümkünmüdür ???
TEKNIKISLEM' Alıntı:Mesela Fırat prenses içi yirmi tane dikerim demişti ...
Sentinel' Alıntı:20 neymiş 120 tane dikelim hemen, amcalarının hayır duaları eksik olmasın inşallah
Ben bu pazar müsaitim herhangi bir operasyona katılabilirim
copil pilot olaraktannn 2 termos çayı, piknik sepetini alır gelirim
Serkan.Ozkan' Alıntı:Uzun yolda araç çekin de ben o zaman göreyim sizin yakıt hesabınızı, 80'e çıkmanıza gerek yok, 40'la giderken bile 3'e katlama garantisi veririm
bencede rolantide 70,80 yapıyorsun yakıt minumumTEKNIKISLEM' Alıntı:Hımmm geçen sene Düzce dönüşünü hatırladım,
hepimiz için değişik bir tecrübe ve eğlenceli olmuştu ...
Aynen...TEKNIKISLEM' Alıntı:bir kaç yer ile görüştüm, şifaen de olsa bir kaç söz de aldım, bu sözlerin yerine gelmesi için mevkii bildirmemiz gerekiyor(muş), biz dikim işini olgunlaştırırsak, dikim yerinide belirlemiş oluruz, o vakit ben söz verenlere yapışıırım, alabildiğimiz fideyi alırız, alamazsak da adam başı 20-30 tane alıp toplamda en az 250 adet yaparız gibime geliyor, kar düşmeden halledelim şu işi,
sabah erkenden gitsek yarım günde hallederiz,
öğleden sonrası da ,
artık çamur mu olur, batak mı olur, uçulur mu, kaçılırmı Allah kerim ...