Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,272

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

topicde ses,seda yok hayırlısı diyelim...

arkadaşlar 31x15 iki adet mt lastik ihtiyacımı yinelemek istiyorum.
serkanın lastiklerinin bir numara küçük olduğunu oda,bende yeni farkettik.

Etiketler

;D ;D olsa dukkan senin hamdi abi ;D vatanı mılletı sehıtlerımızı dusunen kimseler yok bas saglıgıdıleyen uzuntusunu dılegetıren sayfalarca geyık yapanlar saatlerce yazı yazanlar nerede gezi olsa organıze yapsak hemen liste yaparlar gezelim tozalımda hicmi içimiz acımaz bukadar vatan evladına onu anlayamadım bukadarmı duyarsızız

aslında fidanlar konusunda iki gelişme var
birincisi
bu günlerde (14-15-16-17-18-19 Kasım) Kazan civarında Orman Genel Müdürlüğü tarafından 40 hektar alana yapılan bir dikim çalışması var, ilgilendiğimi/ilgilendiğimizi bilen bir Abimiz bu uygulama için haber verdi, ancak hem dikimin yapılacağı alanın çok kolay ulaşılır olması hem de ihale edilmiş bir iş olduğu ve dikimi yapacak yeteri kadar personel olduğu düşüncesi ile hepimizin adına, biraz da insiyatif kullanarak bildirimi paylaşmadım, sonucunda bu iş biz olmasak da tamamlanacak bir çalışma.

ikincisi
Ankara Orman Genel Müdürlüğü' nden bir Abimizi ziyaret ederek, durumumuzu, arazi kabiliyetimizi ve bir tam günlük çalışma potansiyelimizi anlatarak, mevsime uygun fidan, dikim alanı (tercihen sadece 4x4 araç ile gidilebilecek şekilde) ve dikim sonrası bakım-koruma ve dikim anında lojistik destek istedim, bu isteklerimizin karşılanması sonucunda 18-20 araç ve 40 kişilik dikim ekibinin organize olabileceğini (İnşallah mahçup olmayız), gezi ve ağaç dikim işini bir arada yapmak istediğimizi, 40-50 km. toplamda 80-100km menzilimiz olduğunu anlattım, bize özel bir çalışma yapıp, haber vereceğini söyledi, gelecek haberi buradan paylaşacağım, gelen bilgilere göre çok daha büyük bir organizasyon için kolları sıvayabiliriz.

ya da;
biz kafamıza göre adam başı alacağımız fidanları alıp hızlıca daha mütevazi bir dikim işini de kotarabiliriz,

özetle;
büyük bir katılım ve büyük bir dikim için beklemeli,
biz bize, hızlı bir dikim için acele etmeliyiz.

yalcg' Alıntı:
Metin, fidanlar konusunda gelişme varmı?
Herkese sevgi, saygılarımla..

Hamdi Hocam
benim 4 adet maxxis mt 753 şu anda boşta,
bir de onlara bak istersen ...

son_kral_54' Alıntı:
topicde ses,seda yok hayırlısı diyelim...

arkadaşlar 31x15 iki adet mt lastik ihtiyacımı yinelemek istiyorum.
serkanın lastiklerinin bir numara küçük olduğunu oda,bende yeni farkettik.

MT_753.jpg

06kalıpçı57' Alıntı:
bu kadarmı duyarsızız

Usta senin, benim, bizim, hepimizin, durumumuzun detayı;
Mehmet Akif in aşağıdaki mısralarında ...

...
...
Biri ecdadıma saldırdı mı, hatta boğarım!..
Boğamazsın ki
Hiç olmazssa yanımdan kovarım.

Üç buçuk soysuzun ardından sağırlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir aşıkım istiklale,
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördümmü yanar ta cigerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!

Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim çiğnenirim hakkı tutar kaldırırım!
...
...

amma,
....
....
yeri burası değil, vesselam.

06kalıpçı57' Alıntı:
;D ;D olsa dukkan senin hamdi abi ;D vatanı mılletı sehıtlerımızı dusunen kimseler yok bas saglıgıdıleyen uzuntusunu dılegetıren sayfalarca geyık yapanlar saatlerce yazı yazanlar nerede gezi olsa organıze yapsak hemen liste yaparlar gezelim tozalımda hicmi içimiz acımaz bukadar vatan evladına onu anlayamadım bukadarmı duyarsızız

Usta, geçenlerde konuşmuştuk, satılık olan lastik ve jantların vardı, 16 jant ve bijon aralığı bana uymamıştı, acaba Hamdi Abi'nin arabaya 16 Jant ve bijon aralığı uyar mı? Jantlar da offset, iyi olabilir belki, bir deneseniz fena olmaz diyorum...

Şehitler konusuna gelince, bizler (aile olarak, meslekleri hususunda) sürekli şehitlerle yatıp, kalkıyoruz, eminim ki burada bulunan bir çok arkadaşımız da, bunun üzüntüsünü sürekli yaşıyor, son zamanlardaki başarılı operasyonlarla da sevincini yaşıyoruz. Bu konu uzun uzadıya gider...

Peace, respect and Love diye bir söylem vardır; yani barış, saygı ve sevgi... Bu insanların birebir ilişkilerinde başlar, kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama barışın esası için, saygı önceliklidir. İmzan da bile ne güzel yazmışsın " her zaman saygı" diye, ne güzel bir söylem. Bizim kendi içimizdeki terörü, şiddeti bitirmemiz için, herşeyden önce saygıya ihtiyacımız var.

Serkan.Ozkan' Alıntı:
Şehitler konusuna gelince, bizler (aile olarak, meslekleri hususunda) sürekli şehitlerle yatıp, kalkıyoruz, eminim ki burada bulunan bir çok arkadaşımız da, bunun üzüntüsünü sürekli yaşıyor, son zamanlardaki başarılı operasyonlarla da sevincini yaşıyoruz. Bu konu uzun uzadıya gider...

Peace, respect and Love diye bir söylem vardır; yani barış, saygı ve sevgi... Bu insanların birebir ilişkilerinde başlar, kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama barışın esası için, saygı önceliklidir. İmzan da bile ne güzel yazmışsın " her zaman saygı" diye, ne güzel bir söylem. Bizim kendi içimizdeki terörü, şiddeti bitirmemiz için, herşeyden önce saygıya ihtiyacımız var.

aile olarak meslekleri hususunda serkan gibi olmasamda +1 diyorum...
ayrıca metin hocam da zaten yazmış yazacağını kendisinede katılıyorum...+1

sayfaya nazar degdi ziyaretciler ugramaz oldular çogunun eskidende dedigim gibi hızları çabuk kesildi nerede bu cemaat safları sık ve duzgun tutalım

mehmet abi daha kar çamur pek göremedik ama eli kulağında benim için lastik sorunu yok 365 gün hazır vaziyette geziyorum bize mt leri çıkartıp kar lastiği takma zorunluğuda geldi gözümüz aydın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri