tiskeli
0507 577 80 43
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
hayırlı pazarlar
hayırlı pazarlar
06kalıpçı57' Alıntı:ömer abi aksilik olmassa etkinlige katılmak isterim amatör balık tutuyorum çanıllıyı iyi biliyorum şimdiden hayırlı olsun
dopamin' Alıntı:Yeni haftanız sağlık huzur para getirsin arkadaşlar
Farkettim, düzelttim galibaoutlaw06' Alıntı:Aşağıda araç yok.Hocam foto çıkmamış
HmdTkmn' Alıntı:Yapmış olduğumuz kamplı gezide Yeni bir kaç arkadaşımız bilgimiz dahilinde olmadan kamp'a katılmışlardır.
Hoşgelmişler deyip misafirlik ettik,Lakin bir telefonuyla 4 araç kilometrelerce yol katettimiz ferhat arkadaşımızın bir kilometrelik yolu zahmet edip yanımıza gelerek ayrıcalağını söylememesi beni bir kez daha düşündürdü.
Bu konuyu defalarca yazmamıza rağmen yapılan bu haraketler gerçekten üzücü..
Eğlenmek için gittiğimiz böylesi yerlerde gerilmemek için kendim sahsen yapılan gezilerde yeni arkadaşlarla geziye çıkmayı bir kere daha düşünmeye karar verdim.
Gezilere Bildiğim dostlarla gitmeyi tercih edeceğim sanırım.
HmdTkmn' Alıntı:Yapmış olduğumuz kamplı gezide Yeni bir kaç arkadaşımız bilgimiz dahilinde olmadan kamp'a katılmışlardır.
Hoşgelmişler deyip misafirlik ettik,Lakin bir telefonuyla 4 araç kilometrelerce yol katettimiz ferhat arkadaşımızın bir kilometrelik yolu zahmet edip yanımıza gelerek ayrıcalağını söylememesi beni bir kez daha düşündürdü.
Bu konuyu defalarca yazmamıza rağmen yapılan bu haraketler gerçekten üzücü..
Eğlenmek için gittiğimiz böylesi yerlerde gerilmemek için kendim sahsen yapılan gezilerde yeni arkadaşlarla geziye çıkmayı bir kere daha düşünmeye karar verdim.
Gezilere Bildiğim dostlarla gitmeyi tercih edeceğim sanırım.
Monti' Alıntı:İyi haftalar Ankaralılar.... Aşağıdaki aracı sahibi bana 1000 USD ye satabilirmiş![]()
![]()
... Sizce değermi ??? ??? ;D ;D
![]()
![]()
Sentinel' Alıntı:Ömer Abi günaydın, yardım teklifin için çok çok teşekkürler
Yiğitin düğün telaşı yanıt yazmayı unuttum mahcup oldum kusura bakma
Daha lastikleri alamadım ne yazık ki
Herşey üst üste geldi