Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,380

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Monti' Alıntı:
Bişi sorcam. Mayıs 26 itibariyle işler ile ilgili çok sıkışık dönemim bitiyor. Ondan sonra ki haftasonlarının tekinde 4x4 üstünden Enduro uçurmaca yapcaz mı? Ailesiz az biraz hard bişiler yapsanızda bizde bi baksak nası ayak uydururuz diye ??? ??? ;D ;D ;D
sen kuzuyu,soğuk içecekleri,tepsi baklavayı ve çerezleri hazırladığın hafta duyur,
bizde müsait olursak bi düşünürüz ;)

Etiketler

HmdTkmn' Alıntı:
sen kuzuyu,soğuk içecekleri,tepsi baklavayı ve çerezleri hazırladığın hafta duyur,
bizde müsait olursak bi düşünürüz ;)
Abicim motora sepet konsa hepsini yığcam önünüzede olmuyo malesef. :-\ :-\

jeomad' Alıntı:
Mesela L200 kac enduro uzerinden atlar tarzi mi hard derken kastettiginiz ? :smiley:
Neden olmasin ? Hele dus konvaya kolay.ama once ustamdan iziin almam lazim
Usta L 200 e offroad destur vermedimi ? Subablarla kam mili yerli yerindemi? Yaban tayları çayırda tepişiyor mu
Çilli horoz kedilerle dövüşüyor mu? Sarıkız minik buzağıyı sütten kesti mi?

Usta L 200 e offroad destur vermedimi ? Subablarla kam mili yerli yerindemi? Yaban tayları çayırda tepişiyor mu

Bir endurom yokki L200 lerin üzerinden ucayım. Eskiden Jawa m vardı :smiley: Eksoz kokusuna bayıldığım.

En son arızada Murat Ustam Kızdı Suya girdiğin için Triger yedin ben sana suya girme demedimmi diye!
Bende büyük sözü dinliyorum artık.
Usta Kaç enduro üzerinden L200 le atlamama destur var ? ???

jeomad' Alıntı:

Bir endurom yokki L200 lerin üzerinden ucayım. Eskiden Jawa m vardı :smiley: Eksoz kokusuna bayıldığım.

En son arızada Murat Ustam Kızdı Suya girdiğin için Triger yedin ben sana suya girme demedimmi diye!
Bende büyük sözü dinliyorum artık.
Usta Kaç enduro üzerinden L200 le atlamama destur var ? ???
Hata sende abicim. Madem suda yüzcen enduro alcan. L 200 olurmu hiç ;D ;D ;D

www.izlesene.com/video/komik_videolar-yuzen-motosikletci/601520

Fan larım çok baskı yapıyorlar.Sürekli burdan beni takip etmek isteyen bir kitle var arkadaşlar.Bundan sonra buradan sürekli anlık bilgi vereceğim:smiley:))))
Şu an içerde Eskişehirden geldiklerini söyleyen bir nişanlı çift var(Murat bey hemşehrilerin) .Düğüne az kalmış, kiralık arıyorlar.
Ben Yayla çorbası ve arnavut ciğeri yiyorum:smiley:)) Az evvel Hülya avşar burdaydı.Sohbet ettik az gitti.

Offf offf
Savaş bey hemşehrilerimi evlendir iyidir sevap kazanırsınnn

"Kefir" de tavsiye et

"Ev alana tutana Kefir Kampanyasını" başlatalım.

Hemen her gece 2-3 gibi uyanırım çok zaman.2 bardak serin serin kefiri içince tavuk gibi uyuyor insan valla:smiley:Kefir kefir kefir , damağınızdaki tad, hastalıklara şifa, mideye sefa.Tattınızmı? :smiley:))

Nefis Savaş kefirlerinden sizde tatmak, hayatınıza tad katmak, sağlık ve enerji dolu bir hayat sürmek isterseniz Ankara içi ücretsiz teslimat;sadece 100 tl.Not;Ürünümüz 1 ltr süt içerisinde mayalanmış ve içersinde 10 gram maya ile beraber hazır sunulmaktadır:smiley:)))))))10 gram maya 3 ltr sütü mayalamaya yeter ve garantilidir.:smiley:)))))) KEFİRİN TADI SAVAŞIN ADI...TATMAYAN KALMASIN

ömer abi aksilik olmassa etkinlige katılmak isterim amatör balık tutuyorum çanıllıyı iyi biliyorum şimdiden hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR