yalcg' Alıntı:İyi akşamlar, bir yakınıma vw golf alma niyeti var. Aracı göstermek için kime götürmeliyim, önerebileceğiniz bir servis varmı ?
Yalçın abi kılıçlar-güvenç yaylasına gittiğimizde beyaz cheroke vardı Murat usta.Şaşmaz da volkswagen servisi 5333852665yalcg' Alıntı:İyi akşamlar, bir yakınıma vw golf alma niyeti var. Aracı göstermek için kime götürmeliyim, önerebileceğiniz bir servis varmı ?
tiskeli' Alıntı:metin hocam 4x4 gözle hesaplamaların sonucunu bekliyorum
usilay' Alıntı:günaydın arkadaşlar vitaramı cam rüzgarlığı almak istiyorum ancak ankara da bulamadım serviste de yok nerden temin edebilirim ankarada suzuki kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum
dopamin' Alıntı:Davetlisiniz kapımız herkese açık
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=263225770440252&set=a.196893983740098.44197.100002584938296&type=1
Bişi sorcam. Mayıs 26 itibariyle işler ile ilgili çok sıkışık dönemim bitiyor. Ondan sonra ki haftasonlarının tekinde 4x4 üstünden Enduro uçurmaca yapcaz mı? Ailesiz az biraz hard bişiler yapsanızda bizde bi baksak nası ayak uydururuz diye ??? ??? ;D ;D ;Djeomad' Alıntı:Ömer Abi Ödül bir yat ve yat motoru imiş hiç bahhsetmiyorsun.
Ben gelmeye karar verdim. Sırf ödül için orda olacağım.
;D ;D ;D ;D
jeomad' Alıntı:Ömer Abi Ödül bir yat ve yat motoru imiş hiç bahhsetmiyorsun.
Ben gelmeye karar verdim. Sırf ödül için orda olacağım.
;D ;D ;D ;D
dopamin' Alıntı:Murat günaydın katılan bütün yarışmacılara çam sakızı çoban armağanı hediyelerimiz olacak orada olacağım inşallah herkesi beklerim
jeomad' Alıntı:Etimesgut da Çiçek oto var Rıza bey Abim olur onunla katılmayı planladık dün.
Onun dükyanının camına da asılmış ödül de bot ve Bot Motoru var gel demişler, O düşünmüyordu bende bastırdım gidelim diye,
Hele ki organizatör sen sen gelmek de bize varz oldu demektir.
;D ;D ;D