Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,394

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

İyi akşamlar, bir yakınıma vw golf alma niyeti var. Aracı göstermek için kime götürmeliyim, önerebileceğiniz bir servis varmı ?

Etiketler

Yalçın Hocam
Murat ÇELİK VW servisidir,
buralara da sık uğrar :smiley:
kendisiyle görüşün, yardımcı olacaktır.

yalcg' Alıntı:
İyi akşamlar, bir yakınıma vw golf alma niyeti var. Aracı göstermek için kime götürmeliyim, önerebileceğiniz bir servis varmı ?

yalcg' Alıntı:
Yalçın abi kılıçlar-güvenç yaylasına gittiğimizde beyaz cheroke vardı Murat usta.Şaşmaz da volkswagen servisi 5333852665

Evet Murat beyle konuştum. Birkaç saate gideceğim yanına.
Selamlar, kolaylıklar.

günaydın arkadaşlar vitaramı cam rüzgarlığı almak istiyorum ancak ankara da bulamadım serviste de yok nerden temin edebilirim ankarada suzuki kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum

usilay' Alıntı:
günaydın arkadaşlar vitaramı cam rüzgarlığı almak istiyorum ancak ankara da bulamadım serviste de yok nerden temin edebilirim ankarada suzuki kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum

Buradan bir arkadaş hyundai H100'ün rüzgarlıgının uydugunu söylemişti ama ne kadar doğdudur veya uyar bilmiyorum, aklınızda bulunsun.

jeomad' Alıntı:
Ömer Abi Ödül bir yat ve yat motoru imiş hiç bahhsetmiyorsun.

Ben gelmeye karar verdim. Sırf ödül için orda olacağım.
;D ;D ;D ;D
Bişi sorcam. Mayıs 26 itibariyle işler ile ilgili çok sıkışık dönemim bitiyor. Ondan sonra ki haftasonlarının tekinde 4x4 üstünden Enduro uçurmaca yapcaz mı? Ailesiz az biraz hard bişiler yapsanızda bizde bi baksak nası ayak uydururuz diye ??? ??? ;D ;D ;D

Mesela L200 kac enduro uzerinden atlar tarzi mi hard derken kastettiginiz ? :smiley:
Neden olmasin ? Hele dus konvaya kolay. :smiley:) ama once ustamdan iziin almam lazim

jeomad' Alıntı:
Ömer Abi Ödül bir yat ve yat motoru imiş hiç bahhsetmiyorsun.

Ben gelmeye karar verdim. Sırf ödül için orda olacağım.
;D ;D ;D ;D

Murat günaydın katılan bütün yarışmacılara çam sakızı çoban armağanı hediyelerimiz olacak orada olacağım inşallah herkesi beklerim

dopamin' Alıntı:
Murat günaydın katılan bütün yarışmacılara çam sakızı çoban armağanı hediyelerimiz olacak orada olacağım inşallah herkesi beklerim

Etimesgut da Çiçek oto var Rıza bey Abim olur onunla katılmayı planladık dün.
Onun dükyanının camına da asılmış ödül de bot ve Bot Motoru var gel demişler, O düşünmüyordu bende bastırdım gidelim diye,

Hele ki organizatör sen sen gelmek de bize varz oldu demektir.
;D ;D ;D

jeomad' Alıntı:
Etimesgut da Çiçek oto var Rıza bey Abim olur onunla katılmayı planladık dün.
Onun dükyanının camına da asılmış ödül de bot ve Bot Motoru var gel demişler, O düşünmüyordu bende bastırdım gidelim diye,

Hele ki organizatör sen sen gelmek de bize varz oldu demektir.
;D ;D ;D

Aynı kafadan arkadaşlar biraraya gelip kurduk derneği bu sene ikincisi etkinlik çok renkli geçiyor inşallah fazla yağmur olmaz katılım yüksek olur bekleriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.