Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,401

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ön aks rulman bakımıda yapıldı keçe oranın servis titremeyi bulamadı daha doğrusu ilk kalkışta sallanmayı bulamadı gine bana düştü bulmak motor volanından arka akslara kadar elden geçti

metin hocam dna işinden anlayan biri olarak sana bir sorum olacak diferansiyel 43-10 ayna çapı 23-25 cm arası var istavroz 4 adet akslar 34.5 mm (250 lik doçlarda bile 30.5 mmaks var) şimdi d max ın dif kaç danaya karşılık gelir yaklaşık

tiskeli' Alıntı:
ön aks rulman bakımıda yapıldı keçe oranın servis titremeyi bulamadı daha doğrusu ilk kalkışta sallanmayı bulamadı gine bana düştü bulmak motor volanından arka akslara kadar elden geçti
hüseyin abi benim fronterada da kalkışlarda ve dönüşlerde titreme vardı difransiyel yağını 3+1 amerikan kilitli difransiyel yağı koydurdum titreme kesildi seninkide belki ondan yapıyor olabilir

Hüseyin Hocam
tam sınav sorusu olmuş ;)
sorun değil.

sanıyorum sana şu titreme için oran ve değerler gerekiyor,
hesaplarız onu,

ama nokta atışı yapalım,
sana zahmet aracın motor ve şasi no ile üretim yılını, üzerindeki lastik ve jantların ölçülerini inch ya da cm cinsinden bildirebilirsen çok iyi olur, ve aracın şu anki son yükseltmesi kaç cm ya da inch.
senin aşağıda yazdığın değerlerin sağlamasını yapalım,
bazen 0,75 inch fark aks kırdırıyor, becerebilirsem bir de excel de tablo hazırlayayım,
elinde bulunsun, kırmadan ne kadar abartabilirsin anlamış oluruz.

bilgileri mail olarak da gönderebilirsin.

tiskeli' Alıntı:
metin hocam dna işinden anlayan biri olarak sana bir sorum olacak diferansiyel 43-10 ayna çapı 23-25 cm arası var istavroz 4 adet akslar 34.5 mm (250 lik doçlarda bile 30.5 mmaks var) şimdi d max ın dif kaç danaya karşılık gelir yaklaşık

2005 model d max 4x4 3000cc manuel motor kod 4jh1tc 130 hp ruhsat yanımda yok 315x75x16 lastik 16x8 jand lastik çapı87.55 cm ön 8.5cm arka 13cm yükseltme artı 3cm kupadan yükseltme orjinal lastik 245x70x16 bilmem yeterlimi

hadi bakalım, tekniğini görelim teknik işlem, memnun kalırsak sırada bayaa araç var :smiley:

tiskeli' Alıntı:
savaş binek aracında va nasılsa yakıtın hesabını yapmıyacan 5.2 yi alıp arazide v8 sesiyle keyfini çıkaracan
Hüseyin abi dün Murat balcı larla mühyedeydik.Çok güzel bi çamur buldular andofun pistin ilersinde ve Oktay bey, ferhat bey, hüseyin abi,Mesut abi vs vs falan oynadılar baya-oynadık.Orda yeni tanıdığım bi 5,2 ci vardı.Bize o dereyi/çamuru gösteren!Adam kenarda kenarda gımıldanıyordu sorduk neden girmiyorsun diye?Bunların şanzıman çabuk ısınıyor defr de nazlı dedi.Son 2 ayda şanzuman ve defr indirmiş ve 6 bin lik olmuş:smiley: Sanırım Serkanı dinleyince ve dün o olaya şahit olunca 4,0 da karar kıldım abi!Tikkat tikkat uygun fiyatlı tertemiz 4,0 aranıyor.

Günaydın savaş bey;

Vurulan yerlerimiz aürıyor. Okadar merminin üzerine kalk bide binlerce resmi ayarla döndür kes bic
yorulduk dur yahuu geliyo
Pc kasılıyor

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.