Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,408

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

outlaw06' Alıntı:
Ama seninki 4,0 değildi yanılmıyorsam!2,5 dediler herhalde(zj de bu durumda 600 e yakın yakar değilmi)

Benim araç 2.5
ZJ rahat 600 yakar, fazlası bile mümkün, trafik de dikkat edersen bütün ZJ'le yavaş hareket ediyor, adamlar gaza basmaya korkuyor :smiley:

Hüseyin Abi, titreme neden oluyormuş? Lastikler mi çok büyük geliyor acaba?

Serko' Alıntı:
Benim araç 2.5
ZJ rahat 600 yakar, fazlası bile mümkün, trafik de dikkat edersen bütün ZJ'le yavaş hareket ediyor, adamlar gaza basmaya korkuyor :smiley:
He yaw:smiley: Yazık:smiley: Zaten hangisine baksam gaz lambası gece lambası gibi kıpkırmızı yanıyor:smiley:)) 4,7 lerle alakalı son soru: motoru sorunlumudur? 3,1 dizel sıkıntılı sanıyorum.ama birçok 4.7 int te motor yeni yapıldı demiş?

outlaw06' Alıntı:
He yaw:smiley: Yazık:smiley: Zaten hangisine baksam gaz lambası gece lambası gibi kıpkırmızı yanıyor:smiley:)) 4,7 lerle alakalı son soru: motoru sorunlumudur? 3,1 dizel sıkıntılı sanıyorum.ama birçok 4.7 int te motor yeni yapıldı demiş?

dizeller maalesef sıkıntı, keşke sıkıntılı olmasa

Ben x5 e 57,5 istiyordum.az aşağısı bir rakama da sattım.burayada satılmıştır diye avatarımın altına da yazdım:yahu halen özelden tavuk, cücük, tekne, dağ başında insan ayağı değmemiş yerde tarla, 79 reno, teklifi ve bunun yanında 48-50 nakit verek gardaş diyenler çıkıyor:smiley: yani adamların eline düşme Allah korusun; fatmagülün suçu ne olacaz valla:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Serkan sen 2,5 i nerden buldun?Nette hiç rastlamadım.ayıp sorması kaça aldın?Yada kaça alınır?

ben bulmadım, o beni gelip buldu :smiley: garaj da yatıyorum abi, gel beni gezdir dedi, bende olur dedim :smiley:
Bir gazetecinin, araçlarından birisiymiş, çok nadir kullanıyormuş, tesadüf denk geldi.
O tür bir aracın fiyatı 19-24 arası değişir.

outlaw06' Alıntı:
abi 4,7 benzinlilerde sorun varmı?onu soruyorum.2001 var bir tane salı cevap verecek.fiyt teklif ettim bekliyorum.karsta üniv de hoca.aracını bilen varmı?
yok, onlar iyidir

Serkan cevaplar için teşekkürler. Aracında hayır uğur eğlence getirsin inşallah diyorum.Ben kaçıyorum.Herkese iyi sohbetler.Yarın herkes evde herhalde:smiley:İyi iyi.Az oturun bende bi 4x4 alayımda sonra gımıldanın:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri