dopamin' Alıntı:Araç bin dolar peki gümrük vergisi,nakliye,harç vs ne kadar?
usilay' Alıntı:bence 1000dolardan fazlası eder 5000e kadar verilir derim...
mantıklı düşünürsek aracın motor durumu nedir bilmiyorum ama komle motor koysan en baba 7-8bin eder kısacası sana aracın yürür maliyeti 10.000 i geçmez ki böyle bir aracın sıfır motorlu onarılmış hali zaten 10.000nin üstü eder. bence 1000 dolara kaçırmamalısın
Evet maalesef bu arac ve aynısının yüzlercesi benzer fiyata var ama Turkiyede değil. Libyada. Sahibi bu fiyata teklif ederken ciddi idi. Arac yürüyor sahibi günlük kullanıyor aracı halen. Burda anca o kadar ediyor ama heralde bizde en az 15-20000 tl seviyesindedir. Arac alıp toplayanlar için cennet gibi bi yer burası. Ama getirmek heralde nakliye vergi prosedür v.s yüzünden imkansız gibidirSerko' Alıntı:değmez mi hiç? 80 Kasa Toyota, kesinlikle kaçmaz. Türkiye'de bulmak da, almak da çok çok zor.
cemklc' Alıntı:Slm arkadaşlar ankarada defender yada arazi aracı olan arkadaşlarla tanışmak görüşmek bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum malum defender topluyorum vede arazide tek gezilmiyor gezilsede zevki olmuyor .
Fatih1453' Alıntı:Arkadaşlar ev taşıyacam tanıdık nakliyatcı var mı?
Teşekkür ederim Allah razı olsun Muratcım, söylemen yeterli.jeomad' Alıntı:Fatih allah yardımcın olsun.
Benim kamyon işini görürse getireyim .
şavcıoff' Alıntı:selamın aleyküm kandiliniz kutlu ve mübarek olsun tümm doslar
hayırlı kandiller