Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 915,157

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

jeomad' Alıntı:
Mitsubishiye git X5 i ver bana bi L200 4x4 Atsc li verin de yeter. İstediğin yere girip dalabilirsin ondan sonra. ;)
Abi kafa bulmayın yaw:smiley:cidden çokmu zorlu yer bu gideceğiniz yerler?Şayet öyleyse daha rahat gidilir bir yere gidilemezmi?Kırk yılın başı bir geziye katılacaz (kiii konuyu başlatma gazını verende, burada çıngar çıkaran da benim) ben gelemeyecekmiyim?

Etiketler

jeomad' Alıntı:
Sorun olmaz bizim gittiklerimiz size basit bile gelir
Oooo çok iyi o zaman. Bu arada biz sizi bayağı eğlendiririz ve eğleniriz; yere düş kalk çamur içinden motoru çıkar falan filan.
murat çelik' Alıntı:
geldiginiz yere kadar gelirsiniz batılcak yerlere girmez siniz olur biter gelin ceker alırız x5 cekmedik demeyelim listeye adınızı yazın ;)
Murat bey bir daha ki geziye 3 motor ve Go pro kameramızla bizde katılmak istiyoruz. Olmazsa bide motor çektik dersiniz :p

Monti' Alıntı:
Oooo çok iyi o zaman. Bu arada biz sizi bayağı eğlendiririz ve eğleniriz; yere düş kalk çamur içinden motoru çıkar falan filan.Murat bey bir daha ki geziye 3 motor ve Go pro kameramızla bizde katılmak istiyoruz. Olmazsa bide motor çektik dersiniz :p

En Fazla Kaç 4x4 ün üzerinden atlayabiliyorsunuz ?

Monti' Alıntı:
Oooo çok iyi o zaman. Bu arada biz sizi bayağı eğlendiririz ve eğleniriz; yere düş kalk çamur içinden motoru çıkar falan filan.Murat bey bir daha ki geziye 3 motor ve Go pro kameramızla bizde katılmak istiyoruz. Olmazsa bide motor çektik dersiniz .

bu hafta da gelin bizi bu sefer siz eglendirirsiniz atlama ucma vs ;D ;D

murat çelik' Alıntı:
bu hafta da gelin bizi bu sefer siz eglendirirsiniz atlama ucma vs ;D ;D
Bu hafta yağış gösteriyor, biz tatlı su motorcusu olduğumuzdan, eririz diye korkuyoruz ;D . Birde hanım ve çocuklara pazar günü gezi sözüm var. Yoksa kaçırmazdım kesin...
jeomad' Alıntı:
Valla biz 3-4 4x4 üzerinden uçarız da, konabilceğimizi zannetmiyorum ;D ;D . Bizim makinalar biraz daha ağır endurolardan :-[

Monti' Alıntı:
Bu hafta yağış gösteriyor, biz tatlı su motorcusu olduğumuzdan, eririz diye korkuyoruz ;D . Birde hanım ve çocuklara pazar günü gezi sözüm var. Yoksa kaçırmazdım kesin... Valla biz 3-4 4x4 üzerinden uçarız da, konabilceğimizi zannetmiyorum ;D ;D . Bizim makinalar biraz daha ağır endurolardan :-[

Ailenizle de katılmak isterseniz diğer Müsait olan araçlara geçebilirler.

Merhabalar, hafta sonu etkinliğine bende katılabilirmiyim. Öğrenmem gereken aklımda birçok soru var onlarada cevap bulurum bu arada . saygılar.

outlaw06' Alıntı:
Abi kafa bulmayın yaw:smiley:cidden çokmu zorlu yer bu gideceğiniz yerler?Şayet öyleyse daha rahat gidilir bir yere gidilemezmi?Kırk yılın başı bir geziye katılacaz (kiii konuyu başlatma gazını verende, burada çıngar çıkaran da benim) ben gelemeyecekmiyim?

Zaten 11(şimdilik) araçla zor etap yapılAmaz. Bence dert etmeyin... atc esp felanda kapatırsınız bol bol yan yapan X5 seyrederiz biraz ;D ;D ;D

jeomad' Alıntı:

;D ;D ;D ;D

:smiley: :D ;D yarıldım gülmekten... manyaksın sen murat, biliyorsun di mi? :smiley: :D ;D pardon :smiley: :D ;D

;D ;D ;D ;D

:smiley: ;) topu topu yarım saat yemek molam onuda takım liderinin bilgisayarında bu sayfada yedim... :-\
Murat yüzünden. :mad: ;D :mad: ;D Sarı şaçlarından ayağıma takılan her taşın suçlusu sensin Murat ;D ;D ;D ;D

Ben kapadım... Görüşürüz... Aridervçi... :smiley:

Alfonse' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

:smiley: :D ;D yarıldım gülmekten... manyaksın sen murat, biliyorsun di mi? :smiley: :D ;D pardon :smiley: :D ;D

;D ;D ;D ;D
Alp hocam sen dalga geçiosun benle ama moturla çekcem senin V8i o zaman hayretler içinde kalcan bak sölemedi deme!! ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR