Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,486

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Bu tarihte, 3 gün sonra gezi var ve ben daha Irak/Süleymaniyedeyim. Yurt dışında olmam nedeniyle sizlere katılamayacağım ancak paylaşımlarınızı ve maceranızı ilgiyle takip edeceğim. Geziye katılacak arkadaşlarıma bol çamurlu günler diliyorum.
Dip not olarak İhtiyacı olan arkadaşlara toyota ve nissan parçaları ağırlıkta olmak üzere bazı japon kore ve amerikan araçlarının parçalarını gümrüksüz olarak burdan yollayabilirim. Yalnız istediğiniz parça araba kapısı ön konsul gibi fazla yer kaplamamalı. ortalama 50x50 ebatındaki kutuya sıgabilecek parçalar karayoluyla türkiyeye gidiyor.

Etiketler

dopamin' Alıntı:
Metin hocam paylaşım için teşekkürler imzandaki'' SESSİZLİK SAKİNLİK VE SABIR İYİDİR'' özlü söz şu aralar çok daha hoşuma gider oldu varol.

Ömer Hocam işin gerçeği biz yaşadıklarımızın yalancısıyız, yazdıklarımız da okuduklarımızdan alıntı, geçinip gidiyoruz işte.
Yiğit den haber varmı, selamlarımızı iletin kendisine Allah yardımcısı olsun.
Varsa bir fotoğraf koysanız da görsek, ...

Murat Hocam
gezi planlamasında,
- aile ile katılım
- alkol tüketimi
- olası arızalardaki genel uygulama
hakkında tam ve net bilgi nedir,

mümkünse yazsanız.

böyle genel organizasyon yapma zamanı gelmişti.
inşallah bende aile olarak gelmeye çalışacağım.
ufukta yine 3,11 mesai gözüksede bu sefer sallamaya çalışacağım.
arkadaşım özgür'de niyetli oda lenç aldı.
piknik alanı olarak güvenç göletinin yanını seçelim bence.oraya her araç gelebilir.
sonrasında isteyen dereye,isteyen tepeye çıkar.
ayrıca el telsizlerinide alalım yanımıza olmayan arkadaşlara veririz.
hadi hayırlısı. ;)

hamdi abinin ve hüseyin abinin yazdıkları cok uygundur fikirlerine katılıyorum... :-\ herkesle yola gidilmez gidildigi taktirde gidildigi gibi dönulmez ::smiley: ::smiley: ..kadıki biz yol olmayan yere gidiyoruz coluk cocuk aile ile :-\ :-\ :-\

;D bazı basit kurallara uyan ;D aracı .lastigi.ceki halatı.mapası.telsizi.kuregi.kazması.ilk yardım cantası. ;D herşeyden önemlisi yuregi guzel olan her arkadaş gelebilir ;D ;D ;D ;D ;D

06kalıpçı57' Alıntı:
;D bazı basit kurallara uyan ;D aracı .lastigi.ceki halatı.mapası.telsizi.kuregi.kazması.ilk yardım cantası. ;D herşeyden önemlisi yuregi guzel olan her arkadaş gelebilir ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote

Mehmet kardeş bir ilavede ben yapayım gittiği yeri önce kirleten sonra temizlemeye uğraşan değil kirletmemeyi bilen kişilerle yola gitmek

Sayın Ankara grubu, herkeze hayırlı cumalar efenim, Bu gezi için değil ama genel olarak bir sorum olacaktı; sizin bu gezilere enduro motorla katılım olabilirmi? oldu mu acaba? Çok derin çamur olmadığı sürece takip edebileceğimizi düşünmekteyim. Olursada içinden değil kenarından geçme şansımızda olduğundan başarabiliriz gibi gelmekte bana ??? ???

Monti' Alıntı:
Sayın Ankara grubu, herkeze hayırlı cumalar efenim, Bu gezi için değil ama genel olarak bir sorum olacaktı; sizin bu gezilere enduro motorla katılım olabilirmi? oldu mu acaba? Çok derin çamur olmadığı sürece takip edebileceğimizi düşünmekteyim. Olursada içinden değil kenarından geçme şansımızda olduğundan başarabiliriz gibi gelmekte bana ??? ???
Sorun olmaz bizim gittiklerimiz size basit bile gelir

4WD' Alıntı:
Bu tarihte, 3 gün sonra gezi var ve ben daha Irak/Süleymaniyedeyim. Yurt dışında olmam nedeniyle sizlere katılamayacağım ancak paylaşımlarınızı ve maceranızı ilgiyle takip edeceğim. Geziye katılacak arkadaşlarıma bol çamurlu günler diliyorum.
Dip not olarak İhtiyacı olan arkadaşlara toyota ve nissan parçaları ağırlıkta olmak üzere bazı japon kore ve amerikan araçlarının parçalarını gümrüksüz olarak burdan yollayabilirim. Yalnız istediğiniz parça araba kapısı ön konsul gibi fazla yer kaplamamalı. ortalama 50x50 ebatındaki kutuya sıgabilecek parçalar karayoluyla türkiyeye gidiyor.

bayram hocam size zahmet olmaz ise 97 cherokee 5.2 zj kasa sunroof ayakları lazım burada komple sunroof a para istiyorlar eğer bir duyum alırsanız beni bilgilendirirseniz sevinirim :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Murat abi; murat usta bana sen o araba ile ( X5le) gelemezsin diyor:( eee ne yapacaz? çmursuz yer yokmu bizim araçlara göre? :smiley:
Mitsubishiye git X5 i ver bana bi L200 4x4 Atsc li verin de yeter. İstediğin yere girip dalabilirsin ondan sonra. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR