Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,489

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
saol abi saol ;D kapalı pencereler acayım dedım havalansın burası biraz :D

Üstümüze şal alalımda, cereeyan :smiley: yaparsa oramız buramız tutulmasın ;D
perdeleri de açki ışık girsin biraz, ne demişler "güneş girmeyen yere doktor girer"
;D ;D ;D doktor civanım ;D ;D ;D

Etiketler

Selam herkese.Beyler geçen de yazdımda kimseden bir cevap gelmedi.Boluya bakıyorum,trabzona,maraşa,sakaryaya,istanbula adamlar sürekli gezi,etkinlik tertipliyor.Birçok ilden 3-5-10 kat daha büyük nufusa sahip ankarada nasıl olurda bu kadar az gezi,etkinlik olur anlamıyorum.Yapılacak ilk gezi,tur vb etkinliğe bende katılmak isterim.Bu konuda bir fikri olan varsa paylaşalım konuşalım lütfen.Yada bu işlere yeni giren biri olarak bilmediğim şeylermi var?Mesela kulüpten yada daha önce bu işi organize edenlerden oluşan rahatsızlıklarmı var?Yada katılımmı olmuyor?Herkese hayırlı işler dilerim

outlaw06' Alıntı:
Selam herkese.Beyler geçen de yazdımda kimseden bir cevap gelmedi.Boluya bakıyorum,trabzona,maraşa,sakaryaya,istanbula adamlar sürekli gezi,etkinlik tertipliyor.Birçok ilden 3-5-10 kat daha büyük nufusa sahip ankarada nasıl olurda bu kadar az gezi,etkinlik olur anlamıyorum.Yapılacak ilk gezi,tur vb etkinliğe bende katılmak isterim.Bu konuda bir fikri olan varsa paylaşalım konuşalım lütfen.Yada bu işlere yeni giren biri olarak bilmediğim şeylermi var?Mesela kulüpten yada daha önce bu işi organize edenlerden oluşan rahatsızlıklarmı var?Yada katılımmı olmuyor?Herkese hayırlı işler dilerim

Savaş abi son akaryakıt zammı memur şehri Ankaramızı vurmuş olsa gerek. bu yüzden burda offroad araçları çalışmıyor ;)

Bu işin şakası ama gerçek ve acı olan şeye (.....geçen de yazdımda kimseden bir cevap gelmedi.....) sizde vurgu yapmışsınız. Ben yine bu mesaja cevap yazmasaydım muhtemelen Savaş Beyin bu mesajınıda kimse görmeyebilirdi.
Ben en son Türkiyeye geldiğimde ''Sizlerle tanışmak istiyorum, yapacağınız gezilere katılmak istiyorum'' gibi bişeyler bende yazmıştım ve aynı durum benimde başıma geldi. kimse oralı olmadı ve en azından gurubumuza hoş geldiniz diyende olmadı. Burda askeri sistem devrecilik mi var anlamadım ???
Sevgili Ankara gurubu lütfen yazdıklarımdan kimse alınmasın ve kırılmasın eğerki farkında olmadan sizleri kırmış isem özür diliyorum. Benim amacım sizleri kırmak ve üzmek değil benim amacım burdaki ilgisizliğe dikkat çekmek.

Bu geziyi organize edenler veya kulup tarafından yeni katılanlara karşı rahatsızlık olduğunu tahmin etmiyorum ama tabi buda olabilir. Eğerki böyleyse ben şahsım adına bunuda anlayışla ve saygıyla karşılarım.

Saygılarımla...

Bayram bey bundan 1-2 sene evvel burda mühyede yarışlar vardı.Çok açık ve net yazacağım.Kulüp armaları taşıyan bazı araçlarla bazı kimseler bir kenarda masa kurmuştu ve soyutlanmışlık çok açık ve net belliydi.İnsanlar yarışı izliyor alkışlıyor her aracın geçişini kaçırmamak için sağa sola koşuyorken bir kısım farklı takılan arkadaşımız sadece masaları ile meşkul olup çoluk çocuğun içinde mangallarını yakıp bira yudumluyorlardı.Mangal yakamazmıyız?yakarsınız.alkol alamazmısınız.alırsınız(her ne kadar çoluk çocuğa örnek olmak adına off-roadcıyım diye geçinene ben yakıştırmasam da alırsınız alırsınız.ammaaaa o armalarla o araçlarla boy gösterip yarışlar yapılırken kahkaha atıp arkanızı dönüp piknikte havası veremeziniz.yarışları izlemek zorundasınız.çok ama çok şaşırmıştım.gidip tanışmayı ve rahatsızlığımı söylemeyi düşündüm ama eşim ve abim engel oldu.40+-50 yaşında adamlar seni mi dinleyecek dediler.Ve o yarışlardan sonra ben konu ile alakalı topiğe 60 adet resim ekledim ve arada o konu ile alakalı rahatsızlığımı da yazdım.İnanın şoka uğradım.bir gurup resmen bana savaş açtı:smiley:))))) ve 2 yıldır siteye girmiyordum.Hatta işin garibi yüklediğim yarış resimleri bile silindi:smiley:))))))) birkaç pilot arkadaş özelden rica ediyor sürekli resim ekleyen yok lütfen ekle diye.abicim ekliyorum siliyorlar dedim:smiley:)) en son kavga dövüş 10-12 resim kaldı.bende elveda dedim.ne bu site nede bir kulüp kimsenin dedesinden miras değildir.varsa sıkıntılı biri uzaklaştırılır olur biter.ama birileri guruplaşıp diğerlerini dışlıyorsa ahlaksızlık bunu yapandadır.DÜRÜSTÇE BİR ORTAM OUŞTURUP ARADA GEZİLER TURLAR DÜZENLEMEK İSTEYEN 5-10 ARAÇ OLURSA BENDE ARACIMLA KATILMAK İSTERİM.EGOLARINA DEĞİL, GERÇEKTEN DOĞAYA VE ARAÇLARA SAYGI DUYAN HERKESLE VARIM.(Bakalım kimler rahatsız olacak:smiley:1-2 güne sıkıntılı kişiler atlar zaten) :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Bayram bey bundan 1-2 sene evvel burda mühyede yarışlar vardı.Çok açık ve net yazacağım.Kulüp armaları taşıyan bazı araçlarla bazı kimseler bir kenarda masa kurmuştu ve soyutlanmışlık çok açık ve net belliydi.İnsanlar yarışı izliyor alkışlıyor her aracın geçişini kaçırmamak için sağa sola koşuyorken bir kısım farklı takılan arkadaşımız sadece masaları ile meşkul olup çoluk çocuğun içinde mangallarını yakıp bira yudumluyorlardı.Mangal yakamazmıyız?yakarsınız.alkol alamazmısınız.alırsınız(her ne kadar çoluk çocuğa örnek olmak adına off-roadcıyım diye geçinene ben yakıştırmasam da alırsınız alırsınız.ammaaaa o armalarla o araçlarla boy gösterip yarışlar yapılırken kahkaha atıp arkanızı dönüp piknikte havası veremeziniz.yarışları izlemek zorundasınız.çok ama çok şaşırmıştım.gidip tanışmayı ve rahatsızlığımı söylemeyi düşündüm ama eşim ve abim engel oldu.40+-50 yaşında adamlar seni mi dinleyecek dediler.Ve o yarışlardan sonra ben konu ile alakalı topiğe 60 adet resim ekledim ve arada o konu ile alakalı rahatsızlığımı da yazdım.İnanın şoka uğradım.bir gurup resmen bana savaş açtı:smiley:))))) ve 2 yıldır siteye girmiyordum.Hatta işin garibi yüklediğim yarış resimleri bile silindi:smiley:))))))) birkaç pilot arkadaş özelden rica ediyor sürekli resim ekleyen yok lütfen ekle diye.abicim ekliyorum siliyorlar dedim:smiley:)) en son kavga dövüş 10-12 resim kaldı.bende elveda dedim.ne bu site nede bir kulüp kimsenin dedesinden miras değildir.varsa sıkıntılı biri uzaklaştırılır olur biter.ama birileri guruplaşıp diğerlerini dışlıyorsa ahlaksızlık bunu yapandadır.DÜRÜSTÇE BİR ORTAM OUŞTURUP ARADA GEZİLER TURLAR DÜZENLEMEK İSTEYEN 5-10 ARAÇ OLURSA BENDE ARACIMLA KATILMAK İSTERİM.EGOLARINA DEĞİL, GERÇEKTEN DOĞAYA VE ARAÇLARA SAYGI DUYAN HERKESLE VARIM.(Bakalım kimler rahatsız olacak:smiley:1-2 güne sıkıntılı kişiler atlar zaten) :smiley:
Abi durum ortada yapacak fazla bişey yok. 2 gündür koskoca Ankaranın offroad meraklılarından ses yok. Benim anladığım kadarıyla Ankarada belli kişilerden oluşan bir gurup Ankaranın Offroad organizesini kendi tekellerine almış ve dışardan katılımlara ise son derece hoşgörüsüzce yaklaşıyor. Bahsi geçen arkadaşlara Ankarada offroadun gelişimine verdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ne büyük destek ama (!) Ankaranın 10 katı küçük şehirlerde Ankaradan daha fazla organizasyon yapılıyor. Durumun vahametinin farkına varın arkadaşlar. Sizler offroadu seviyorsanız bizlerde seviyoruz. Bu site kimsenin tekelinde değil hepimizin burayı kullanma hakkı var. Sizler illaki kendi aranızda gezilere gidecekseniz kimse sizi tutmaz. özelden mesajlaşın birbirinize telefon edin ve gidin kimse sizi tutmaz. Ancak buraya yeni gelenleri burdan dışarı itmenizi kabul edemem. Bizde Ankaralıyız bizde Offroada gönül vermiş kişileriz. burası bizimde hakkımız.
Savaş Bey bende sizinle beraber herşeye varım. yeni katılan arkadaşlar olursa, bana burdan veya özelden mesaj yazabilirler.

Bu arada farkında olmadan kırdığım arkadaşlarım varsa tekrardan özür dilerim.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Eskişehir Yolu, Emek Bahçeli arkanızda kalacak şekilde Konya Yolu üzerinde, Yüzüncü Yıl a girişte (eski demir köprü) hemen sağ tarafta olan LPG istasyonunun içindeki yıkamacıya gidilebilir, yetkilisinin adı Ahmet dir, lift ya da rampası yoktur, ama yıkamanın olduğu yer ciddi eğimli ve kanalım tıkandı, ortalık kirlendi demez, gece gidilmesi uygun olur, 15,00 ile 20,00 TL arası para ödenir, araç yıkanır, güzergahı ve gece gidecek şekilde zamanı uyanların bakmasında, görmesinde fayda var.

selamımız ile gidilirse bir ihtimal çay da içilebilir.

Metin hocam paylaşım için teşekkürler imzandaki'' SESSİZLİK SAKİNLİK VE SABIR İYİDİR'' özlü söz şu aralar çok daha hoşuma gider oldu varol.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.Bu söz her zaman hoşuma gitmiştir arkadaşlar.
Ha birde merhum Mehmet Akifin meşhur mısrası:Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren.bırak tahsili kardeşim git önce edep haya öğren.

Acaba benim yukarda yazdıklarım havada asılı mı kaldı? Bazı arkadaşlar kendi egolarına yenikmi düşüyorlar? Yoksa o kadar kelimeden bir tanesi dahi anlaşılmamışmı? susmak isteyen susabilir. nede olsa söz gümüş ise sukut (susmak) altındır ve sukut ikrardır.

ben ve birkaç arkadaşım bu topiği açtık. arkadaşlar sizler gibi bizde aynı zerzenişlerde bulunuyorduk.
ve biliyordukki ankarada çok kişi bu işle uğraş veriyor.lakin herkez bir grup oluşturmuş öyle takılıyor.
biz öyle olmayalım istedik ve herkeze buradan duyuru yaparak çağırdık.
gördükki olmuyor.gelecem deyipde gelmeyenler,gelipde yarıda dönenler,zordurumda sessizce çekip gidenler.
gruba yakışmayacak hal ve hareketler vs.vs.
hatta birgün benim liderliğimde toplandığımızda çıkış yapılmadan toplanıp konuşulur.
(telsizi olmayanlara fazla telsizleri verip konvoy ve kurallar hatırlatılır)
yeni gelen arkadaşlar yanaşmadı bile.o günü dahi gitmemeyi düşünmüştüm.
bizler genelde ailecek gideriz.tabiki bu hoş olayan durumlar karşısında seçici olmak iyisidir kararı aldık.
tabii devamlı böyle olmaz tabiki genel duyuruda yapacaz.istenilen tarzdaki arkadaşları aramıza alacağız.
he birde illaki önderlik yapacak birinin olması önemli değil.biriniz burada duyuru yapın illaki gelen olacaktır.
herşey devletten beklenmezki canım ;)

HmdTkmn' Alıntı:
ben ve birkaç arkadaşım bu topiği açtık. arkadaşlar sizler gibi bizde aynı zerzenişlerde bulunuyorduk.
ve biliyordukki ankarada çok kişi bu işle uğraş veriyor.lakin herkez bir grup oluşturmuş öyle takılıyor.
biz öyle olmayalım istedik ve herkeze buradan duyuru yaparak çağırdık.
gördükki olmuyor.gelecem deyipde gelmeyenler,gelipde yarıda dönenler,zordurumda sessizce çekip gidenler.
gruba yakışmayacak hal ve hareketler vs.vs.
hatta birgün benim liderliğimde toplandığımızda çıkış yapılmadan toplanıp konuşulur.
(telsizi olmayanlara fazla telsizleri verip konvoy ve kurallar hatırlatılır)
yeni gelen arkadaşlar yanaşmadı bile.o günü dahi gitmemeyi düşünmüştüm.
bizler genelde ailecek gideriz.tabiki bu hoş olayan durumlar karşısında seçici olmak iyisidir kararı aldık.
tabii devamlı böyle olmaz tabiki genel duyuruda yapacaz.istenilen tarzdaki arkadaşları aramıza alacağız.
he birde illaki önderlik yapacak birinin olması önemli değil.biriniz burada duyuru yapın illaki gelen olacaktır.
herşey devletten beklenmezki canım ;)
Abi herşeyden önce ilgin için çok teşekkür ederim. Bu bilgilendirme benim için çok aydınlatıcı oldu. Serzenişlerimden alınan kırılan arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim. lütfen kusura bakmayın. Ben gurup olayına karşı değilim. illaki birbirine yakın arkadaşlar arasında guruplaşma olur ama daha önce belirttiğim gibi yeni katılanlarda Ankaralı ve onlarda offroada gönül vermiş kişiler. Bu kişileri hepten dışlamak hoş değil. bazı zamanlar tıpkı cumhuriyet kortejindeki gibi daha büyük organizasyonların artırılması bize yarar sağlayacaktır.

4WD' Alıntı:
Abi herşeyden önce ilgin için çok teşekkür ederim. Bu bilgilendirme benim için çok aydınlatıcı oldu. Serzenişlerimden alınan kırılan arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim. lütfen kusura bakmayın. Ben gurup olayına karşı değilim. illaki birbirine yakın arkadaşlar arasında guruplaşma olur ama daha önce belirttiğim gibi yeni katılanlarda Ankaralı ve onlarda offroada gönül vermiş kişiler. Bu kişileri hepten dışlamak hoş değil. bazı zamanlar tıpkı cumhuriyet kortejindeki gibi daha büyük organizasyonların artırılması bize yarar sağlayacaktır.
Guruba öneri yaptım genel bir tur yapalım diye.zira iki türlü organize yapma kararı aldık.
biri piknik türü,belirli yere gidilip batan,batar isteyen yatar.buraya kalabalıkda gidilebilir.
öbürü tamamen ofroad amaçlıdır ve 7,8 araç çıkılır ve dönüş saati belli değildir.çok araç sıkıntı olur.
sizi yolda bırakmayacak arkadaşlar seçilir.
belki bu hafta,olmadı en yakın zamanda tanışma amaçlı tur organizasyonu kararı verilecektir.

HmdTkmn' Alıntı:
Guruba öneri yaptım genel bir tur yapalım diye.zira iki türlü organize yapma kararı aldık.
biri piknik türü,belirli yere gidilip batan,batar isteyen yatar.buraya kalabalıkda gidilebilir.
öbürü tamamen ofroad amaçlıdır ve 7,8 araç çıkılır ve dönüş saati belli değildir.çok araç sıkıntı olur.
sizi yolda bırakmayacak arkadaşlar seçilir.
belki bu hafta,olmadı en yakın zamanda tanışma amaçlı tur organizasyonu kararı verilecektir.
aynen katılıyorum en kısa zamanda tanışalım arkadaşlarla diyorum bana göre kimsenin kalbine burukluk vermeyelim yapalım bir organızasyon herkes eylensın batsın kırsın :D

arkadaşlar biraz sakin olun kimsenin yeni arkadaşları dışladığı yok bende 1 aydan fazla olmuştur bir yerlere gitmiyorum ama şunuda yazmak istiyorum gezilere gelen arkadaşların uygun lastik strap u kilit telsiz gibi düzenlerinin tam olması kendini ve gurubu tehlikeye atacak davranışlarda bulunmaması kendi başına haraket etmeyip guruba uyması yeri geldiğinde ailesi ilede katılacak durumda olması şahsen benim dikkat ettiğim konular bunlara dikkat eden arkadaşlarla benim hiç sorunum olmaz

Hüseyin Abimizin söylediklerinin yanı sıra herkesin bir küreği olsun, bu Pazar herkes en az iki adet fidan dikecek gittiğimiz yerde, AOÇ'ye gidip, daha fazla fidan alıp getirmek isteyenler olursa da ne ala!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR