murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
serkan dikilcek fidanları sen getir ben dikeyim ;D
serkan dikilcek fidanları sen getir ben dikeyim ;D
murat çelik' Alıntı:08.04.2012 .bahara merhaba diyelim biraz camur birde vazgeçilmez sucuk semaver.
gidilcek güzergah.KILIÇLAR -GÜVENÇ ETKİNLİGİ
TOPLANMA YERİ.İVEDİK TÜV MUANE İSTASYONU ÖNÜ
GİDİŞ SAAT:10:00 DÖNÜŞ TAHMİNİ:19:00
arkadaslar aile ile gidilcektir yeme içme herkes kendi keyfine ne isterse onu yesin
telsizlerimi cekme halatlarımızı yanımızdan ayırmayalım yoksa alalım
KATILIM LİSTESİ
1. Murat çelik xj 91 2 kişi birde oglum(aile)
2.Mehmet cakmak zj 93 2 kişi (aile
3.Sinan terzi xj 91 3KİŞİ (aile)
4.haydar usta xj 91 3 kişi (aile)
Abi bu yazdığın şeyler çok doğru.Elbette bu tür durumlarda bir seçicilik, ayrışım olmalı.Ama guruplara ayrılmak, farklılık oluşturmaya çalışmak hoş değil.Mesela bende bu tür bir organizasyona ailemle yada bireysel katılırsam; elbette orda herkesin namus, saygı, uyum, eğlenmeyi bilme, ayak uydurma, zor durumda gayretli olma gibi insnlık sınavlarını verebilmesi lazım.Yoksa bir sinekle çorbayı berbat ederiz elbet.Ben 2002 den beri ankarada yaşıyorum.İnanın iş güç ekmek derdiHmdTkmn' Alıntı:Guruba öneri yaptım genel bir tur yapalım diye.zira iki türlü organize yapma kararı aldık.
biri piknik türü,belirli yere gidilip batan,batar isteyen yatar.buraya kalabalıkda gidilebilir.
öbürü tamamen ofroad amaçlıdır ve 7,8 araç çıkılır ve dönüş saati belli değildir.çok araç sıkıntı olur.
sizi yolda bırakmayacak arkadaşlar seçilir.
belki bu hafta,olmadı en yakın zamanda tanışma amaçlı tur organizasyonu kararı verilecektir.
aracınızın nedir standart derken binek bir araç mıoutlaw06' Alıntı:Murat bey bende kendi adıma teşekkür ederim topiği açtığınız için.Ama bu hareketlenmenin ;çıkardığım yaygara ve tantananın eseri olduğunu da söyleyinde göğsüm kabarsın azcık))Bu arada 1-2 sorum olacak.Abiler benim aracım standart bir araç.Size skıntım olurmu?Çekme halatım var ama telsizim yok
Hayatımdada kullanmadım zaten).Yollar ne derece zorlu bilmiyorum.Bu tür bir gezi ve tur a hiç katılmadığımı çok defa yazmıştım bazı vesilelerle zaten.Yani o yazdığınız bölgeleri bilmiyorum bile.
Sağol yaw çok rahatlattınmurat çelik' Alıntı:helede bmw hiç gelmez![]()