Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,271

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
tam da Ömer Hocam hafta sonu için planın nedir ? yazıyordum,
Serkan Hocam hızlı davrandı.

vallahi bu hafta da gelmezse, önümüzdeki etkinlik, balık tutma etkinliği olsun :smiley:

Etiketler

Serko' Alıntı:
Ömer Abi nasılsın? Geliyormusun bu hafta?

TEKNIKISLEM' Alıntı:
tam da Ömer Hocam hafta sonu için planın nedir ? yazıyordum,
Serkan Hocam hızlı davrandı.

Serkan metin merhabalar çok istiyorum ama verilmiş sözüm var aksi bir durum olursa sonradan katılabilirmiyim?

Ne zaman istersen Ömer Abi, sen yeter ki haber ver, seni yönlendirip, asfalttan da alırız...

abi yanlış anlama, asfalta karşılamaya geliriz anlamında söyledim, araziye girince farklı lastik izleri olabilir, karıştırma diye, bilmezmiyim Besta'yı :smiley:

Serko' Alıntı:
abi o anlamda söylemedim, yanlış anlama, asfalta karşılamaya geliriz anlamında söyledim, araziye girince farklı lastik izleri olabilir, karıştırma diye, bilmezmiyim Besta'yı :smiley:

Özür ben yanlış anlamışım yaşlılık işte :D

Monti' Alıntı:
Alp hocam sen dalga geçiosun benle ama moturla çekcem senin V8i o zaman hayretler içinde kalcan bak sölemedi deme!! ;D ;D

:smiley: Yoksa sizde Ilıca' da battığım üflemesinin kanıtımı gördünüz... :smiley:
:smiley: Kanıtlı Manıtlı ama olsun, Yok Öyle Bişi... :smiley:
:smiley: Ap Açık İnkarımdır :smiley:
:smiley: Hem benim batmadığıma en iyi şahit Hamdi abidir :smiley:

:smiley: herkesim benimle derdi neyse :smiley: yok çekicem, yok çektim, yok çekildin :smiley:

:smiley: Bi sürü grup grupçu var zati ya :smiley:
;D yakında alfonseyi çekenler ve çekemeyenler diye gruplar kurulursa hiç şaşmam ;D

:smiley: istediğiniz zaman çakebilirsiniz beni :smiley: sorun değil :smiley: yeterki kancanız sağlam olsun :smiley: beni çekmeye sağlam kanca gerekiyor :smiley:

:smiley: sağlam şusu busu olan çekebiliyor :smiley:

:smiley: sağlam şusu busu olmayan alfonse'yi çekemiyor :smiley:
:smiley: sonra hookları kırılıyor, halatlar kopuyor, çelikler tel sıyırıyor tın tınn, winch smoke, balata sıyırıyor, akü bitiyor v.s. v.s. üzülüyorum :'(

;D ;D ;D

Serko' Alıntı:
abi yanlış anlama, asfalta karşılamaya geliriz anlamında söyledim, araziye girince farklı lastik izleri olabilir, karıştırma diye, bilmezmiyim Besta'yı :smiley:

:smiley: :smiley:

Serkan bi gün karagöle gidildi, ben sonradan gittim...
Göle kadar geldim, suya tekeride bastım, civardalar ama bulamuyorum arkadaşları, o tepeye çıkıyorum yok bu tepeye çıkıyorum yoklar, göremiyorum... Bi yandan bana bulundukları yeri tarif etmeye çalışıyorlar telsizle :smiley:

birisi anons verdi "tekerlek izlerini takip et"
abi "heryer teker izi, yani traktör izi" dedim...

öbüründe ampül yanmış anons verdi; "maxxis izlerini takip et" ;) ;D

;D buldum ;D

dopamin' Alıntı:
Serkan sezon açıldı inşallah su henüz soğuk biraz ısınsın tabiiki gideriz balığa levrekler benden

Abi civarda levrek varmı, yoksa denize kadar gidiyor musunuz?

Alfonse' Alıntı:
Abi civarda levrek varmı, yoksa denize kadar gidiyor musunuz?

Alp merhaba iyi geceler mi desem günaydın mı bilemedim valla tatlısu levreği pörç de diyolar ankara kurtboğazı barajında bolca mevcut

dopamin' Alıntı:
Alp merhaba iyi geceler mi desem günaydın mı bilemedim valla tatlısu levreği pörç de diyolar ankara kurtboğazı barajında bolca mevcut

İyi geceler, günaydın... Hepsi olsun abi :smiley:
görevim nedeniyle hep akşam vardiyasında çalıştığım için işten çıkış saatim ya 0000 ya 0100 yada 0200 oluyor. Çok stresli ve 8.5 saat tapa gaz çalıştığım için geldiğimde beynim patlıyor. 0500 ten önce uyuyamıyorum. O yüzden hep böyleyim yani...
Balık severim ama olmazsada aramam. Alışkanlık olmadı hiç. Dayandık hep fast food'a.

Doğayla ilk yakınlaşmam off road' la oldu. Yıllardırda doğa gezisi piknik v.s. ağırlıklı değilde Off Road ağırlıklı doğada vakit geçirdiğimiz için hala pek bişi öğrenemedim. Doğayı korumak ve önemini zaten biliyordum tabiki. Bunun dışında bi tek temel bazı şeyleri biliyorum...

Bodrum' da yaşarken en yakın arkadaşım apneacıydı. Onunla yıllarca çok çıktık zıpkın avına. Ben kürek çekerdim yanında o kaya kaya gezerdi... Bir kaç kerede büyük balıkçı tekneleriyle ağ avına, piyadeyle pareketeye çıkmışlığım var, o kadar.
Sağlığım uygun olmadığı için dalamadım ama hiç.

ok4.jpg

ok3.jpg

Bodrum'da levreğe alıştım. Çok çok sevdim tadını. Sen Levrek diyince atladım hemen. Merak ettim...

Belki bi gün birlikte gideriz seninle.

Sanada günaydın. Haftasonu görüşmeyi çok isterim...

Öğrendiğim kadarıyla oğlun askere gitmiş. Tebrik ederim. Selamımı söylersen sevinirim kardeşime.
Benim aile hep subay. Bişey lazım olursa başımla beraber.

Teşekkür ederim...

Sağlıcakla...

Alp merhaba bu defa günaydınlar diyebilirim havalar biraz daha ısınsın kurtboğazına kamp atarız hep beraber bu vazgeçilemez hastalık nasıl bir şey görürsün yiğit yani oğlum senin memleketinde asker allaha emanet çok teşekkür ederim herkesin evladıyla birlikte o da bu görevi salimen yapar gelir inşallah ilgine teşekkür ederim sağlıcakla kal

dopamin' Alıntı:
Alp merhaba bu defa günaydınlar diyebilirim havalar biraz daha ısınsın kurtboğazına kamp atarız hep beraber bu vazgeçilemez hastalık nasıl bir şey görürsün yiğit yani oğlum senin memleketinde asker allaha emanet çok teşekkür ederim herkesin evladıyla birlikte o da bu görevi salimen yapar gelir inşallah ilgine teşekkür ederim sağlıcakla kal

Abi bu balık avcılığının her türünün vazgeçilmez olduğunu biliyorum. Hemde çok çok keyifli huzurlu bi iş. Keşke geçmişimde veya arkadaşlarımda felan bu heves olsaydıda alışsaydım derim hep yıllardır.
Ben hep fuzili fuzili, bana bişey vermeyen, aksine benden bişeyler koparan hevesler peşinde koştum... Dur sus yapma etme diyenlerede asilik ettim. Yıllar önce aklım başıma geldi ama çok vakit kaybetmiştim.
Şimdide huzuru yakalamak için canhıraş tapagaz koşturuyorum.
Ee.. Huzur ve Hız birbirine x kavramlar. Onlar birbirini öpmeye çalıştıkçada arada öpülen ben oluyorum ;D Yoruldum.
Ama ne demişler "It's Never Too Late" ;D ;D ;D ;D

CHOOPER.jpg

Teşekkür ederim abi. Gideriz inşallah... Çok isterim...

Ömer abi bende memleket çok... ;) Yiğit hangisinde...? Ardahan'mı, Konya'mı, Afyon'mu, Ankara'mı? :smiley: ha bide Çorum var :smiley:

Hayırlısıyla görevini yapar sağlıkla vaktinde döner İnşallah...
Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri