Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,271

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Alp yiğit konya,da nefes aldığımız müddetçe geç kalmış sayılmayız insan hoşlandığı şeyleri yaptığı müddetçe
hayata asılma gücünü kendinde bulabiliyor

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Zaten 11(şimdilik) araçla zor etap yapılAmaz. Bence dert etmeyin... atc esp felanda kapatırsınız bol bol yan yapan X5 seyrederiz biraz ;D ;D ;D
Abi şu an tabelacının önündeyim. arka cama yazı yazdırıyorum ''aleme eğlence diye'' :smiley:Millet caddede vay be bununla dağlara çıkılır! diyip bakıyorda ben bu araba ile 1 parmak karda 3 hafta apartmanın bahçesine giremedim; doblonun,hondanın,jettanın girip girip çıktığı.:( Valla anlamadığımız işler işte.Zaten bişey bilsek bari lada alırdık:smiley:ama nasipse 2-3 aya jeep yapacam.şöyle temiz bi 91-92 bulursam ,yada 4,0 lt 94-95.hayırlısı bakalım.vitaraya da kayabilirim.

jeomad' Alıntı:
Senin Aracın 3 ay sonraki hali.
"Bak demedi deme bu bir tedavisi olmayan hastalık ve bulaşıcı. Araziye bir kere cıkayım deme. Sonra olacağın bu."
Abi ne yaptın!Ben x5 i hazırlayacak lüksede parayada sahip değilim valla:smiley: nasipse lada yada vitara düşünüyorum.ama hayalindeki araç ne dersen :zj yada xj ama 4,0 lt.youtube a X5 off road yazında izleyin elin oğlu neler yapmış:smiley:X5 dakarda yazmak lazım:=)

önümüzdeki hafta kızılcahamamda yapılacak yarışlara gidecek kamplı kalacak arkadaşlar varmıdır :D

Çiğdem geçen akşam bi arkadaş söyledi bana gidelim diye. Daha vakit var diye cevap veremedim... Düşünüyordum zaten yanisi...

Olur, çokda güzel olur, kamplıda olur, günibirlikte olur... Bana hepsi uyar... Ama vardiyamın v.s. nasıl olacağını bilmiyorum haftaya.... Görüşülür...

cidowsky' Alıntı:
önümüzdeki hafta kızılcahamamda yapılacak yarışlara gidecek kamplı kalacak arkadaşlar varmıdır :D
oradaki son yarışlara gitmiştik serkanla.
etabı beğenmedim pek zorlayıcı değil ve çamur yok.
ayrıca iki ayrı alanda oluyor yarışlar.

murat bey haberinize elinize sağlık ne denirki bunun üstüne................

hamdi abi benim derdim yarış değil kamp bu yıl işsizlikten hiç bir kampa gidemedim kıpırdayamadım sınav sitresi felan ağlayacam artık benim derdim kamp bi kamp organizasyonu yapında ona gidelim madem :D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
fidanlar dikildi
batacaklar battı
uçacaklar uçtu :smiley:
mangallar yakıldı
yiyenbilir de yapıldı
neşe-i muhabbet vs.

önümüze bakalım ...

bu gezide iyi eğlenmişsiniz belli, şahsen kıskandım.
fidanların bana alerjisi olmalı çünkü nezaman fidan işi olsa benimde bi işim çıkıyor,
bizde gelmeyi istiyorduk ama önce efe'nin okulunun veli toplantısı, sonra da başka iş çıktı olmadı,
bi dahaki sefere inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri