Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,143

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
valla bi 70 lik bassamda vız gelir :(

sgl sun biraz once erhan ın yanına ugradım bilare ilgilendi kendisine buradan tesekkur ederim antibiyotiğe devam bir hafta boyunca sonrada cektiricem dişi :smiley:

geçmiş olsun sefer

antibiyotik saatini aksatma ; bereberinde süt içme ;D

brothers' Alıntı:
geçmiş olsun sefer

antibiyotik saatini aksatma ; bereberinde süt içme ;D

o sütü biran once içebilmek için antibiyotiki saatlerinde 3 er 3 er içicem ;D ;D ;D

sgl sun biraz once erhan ın yanına ugradım bilare ilgilendi kendisine buradan tesekkur ederim antibiyotiğe devam bir hafta boyunca sonrada cektiricem dişi :smiley:
[/quote]

Geçmiş olsun Sefer sana, diş ve kulak ağrısı çekilecek ağrı değil allah düşmanımın başına vermesin. dişinin ağrısı geçtikten sonra dişsiz dedeleri düşün ;D ;D ve önce kurtarmaya bak, sonra takılanlar kendi dişin gibi olmuyormuş ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
arkadaşlar yarın sabah uçakla trabzon a gidiyorum. oradan birşey isteyen varsa haber versin.

allah kolaylık versın

dıkkatlı gıt dıkkatlı gel

ucakda camı fazla acma üşütürsun alımallah

uçak şöförünede soyle hızlı gıtmesın sürat felakettır

ttos' Alıntı:
cok guzel bi doğumgünü hediyesi yapmıssınız :smiley:

tolgahan ın da efe nin de doğumgünlerini kutlarım :smiley:

dun gece baslayan diş ağrısı gecenin yarısı kesilince sevinmistim ancak 1 saat once tekrardan basladı ve beynime beynime vuruyor onun için kısa kesmek zorundayım :smiley:

guzel paylasım için tesekkurler :smiley:
ben teşekkür ederim sefer.tolgahanın aklı bizdeydi her tlf.da nereye gideceksiniz diye soruyordu bende sürpriz yapayım istedim.
katılımlarda dahada güzelleşti günümüz.bu arada tez zamanda sağlıklı dişe kavuşursun inşallah.

faruk2323' Alıntı:
selam herkese hamdi abi tam organize olmayınca bende çocukları alıp memlekete çankırı / şabanözü / çerçi köyüne gittim
birazdan görüntüler geliyor
sende boş durmamışsın faruk.o dereye iyi serpme atılır.bir ara düşünelim...

uçak şöförünede soyle hızlı gıtmesın sürat felakettır
[/quote]

Tanıdık şöförlere söylüyorum önde oturduğum için gözüm üzerinizde diyorum beni dinliyorlarda yeni yetmeler kapıyı kapatıyor dışarı çıkmıyor. ;D ;D ;D bide üstelik bozuk arazide off road yapıyorlar gibi gidiyorlar. :smiley: çamura batsak kim kurtaracak ;D ;D

tiskeli' Alıntı:
şu gırip etkisinden kurtulamadım 3 gündür bel ağrısı çekiyorum bu akşamda dizlerime geçti ağrı ne meret hastalık ışık dağı gezisinden beri dönüp dolaşıp musallat oluyor
geçmiş olsun hüseyin.sana takılan keçi oldukça inatçı çıkmış..

tuncerersoy' Alıntı:
arkadaşlar yarın sabah uçakla trabzon a gidiyorum. oradan birşey isteyen varsa haber versin.
güle,güle git ve güle,güle dön.(hosteslerede pek bakma)
hee orada abim var.emniyetci,yardım gerekirse haberim olsun..(fener kaçkolu takmazsan sorunda çıkmaz gibi) :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri