Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,130

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Alfonse' Alıntı:
Hamdi abi bugün hiç batmadığı ve hiç çekilmediği gibi.... ;) ;D

Sadece bize vitaranın süper makinasını tanıtmak için kaput açtı... ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

"Diğer görseller Amir Kezban ve Mehmet abide"
bak şimdi buna tersten vurmak derler.gardımı almışken.
sabahtan beri bıçak atarken savunma cümleleri türettim. şimcik hepsi boşamı gitti yani... :D

Etiketler

tuncerersoy' Alıntı:
uçak şöförünede soyle hızlı gıtmesın sürat felakettır

Tanıdık şöförlere söylüyorum önde oturduğum için gözüm üzerinizde diyorum beni dinliyorlarda yeni yetmeler kapıyı kapatıyor dışarı çıkmıyor. ;D ;D ;D bide üstelik bozuk arazide off road yapıyorlar gibi gidiyorlar. :smiley: çamura batsak kim kurtaracak ;D ;D

tuncer abı benım ıcın bı sey yap trabzonda tamammı
trabzonda pılav ustu doner ye ama o donerı mutlaka ye cok luks bı yere gıtme bıraz salaş olsun hatta meydanda bır acenta var onun karşısında ıkı katlı bı donercı var kesın ama kesın doner ye orda

selim sizin fotolar yokmu yollayın gari....
ve cumhur,ve mehmet bey ve k&a çifti fotooo

çıkamayanlar: sizde vesikalık resminizi atın bari :D :D :D

Bendeki fotoları metin hocama göndermiştim oda sağolsun buraya ekledi... ben genelde face e ekliyorum yaptığım etkinliklerimi :smiley:

tuncerersoy' Alıntı:
sgl sun biraz once erhan ın yanına ugradım bilare ilgilendi kendisine buradan tesekkur ederim antibiyotiğe devam bir hafta boyunca sonrada cektiricem dişi :smiley:

Geçmiş olsun Sefer sana, diş ve kulak ağrısı çekilecek ağrı değil allah düşmanımın başına vermesin. dişinin ağrısı geçtikten sonra dişsiz dedeleri düşün ;D ;D ve önce kurtarmaya bak, sonra takılanlar kendi dişin gibi olmuyormuş ;D ;D

tuncer abi ve gecmis olsun dileyen tum arkadaslara tesekkurler :smiley:

abi haklısında bu dis zaten kanallı dişti yani anlayacağın ömrü dolmuş :smiley:

tuncer abi gule gule git gule gule gel tek isteğimiz canının sağlığı

cumhur sizde iyi eğlenmişiniz fotoğraflar çok güzel ; bu tarz ailece katılabileceğimiz biraz off road biraz piknik havasında organizasyonları daha sıkmı yapsak ?

ttos' Alıntı:
daha iyiyim ama hala dokuluyorum muhtemelen diş vucut direncini kırdı bide ustune şifayı kaptık :D

aman iyi bak kendine lazımsın bize ;)

soğuk algınlığına hemen katarin kapsül başla evde yoksa yarın bana uğra :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR