Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 920,010

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar :smiley:

alp dunki cocukların etkinliği dolayısı ile tel.sessizde idi akşam farkettim cevapsızları ama inan kimseye donecek halim yoktu dişin vermiş olduğu ağrı bir yana iltihap ateş ve titreme yaptı onun için erkenden yattım su an bile antibiyotik ve ağrı kesiciler ile ayakta duruyorum :smiley:

metin ve cumhur beyler sizlerde cok guzel eğlenmişsiniz canım cekmedi desem yalan olur tam benim istediğim tarz da bir offroad olmus gerci benimde hoslandıgım bu tarz gezilere bazı arkadaslar offroad değilde piknik gozu ile bakıyor belkide onların dedikleri doğrudur ama olsun bizde boyle zevk alıyoruz demekki :smiley:

insallah en kısa surede guzel bir organize olarak yeni bir etkinlik yaparız :smiley:

Sefer Bey çok geçmiş olsun,
o derdi bilirim, gece bitmez, sabah olmaz ...
acil şifalar diliyorum,

nasip olursa ilk fırsatta hep birlikte tekrarlarız,
çocukları sağlam zeminde bıraktıktan sonra, batacak bir yer bulunuyor nasılsa ... :smiley:

Etiketler

TEKNIKISLEM' Alıntı:
nazik mesajın ve iyi dleklerin için teşekkürler

bence de donanım araçtan çok yürekte olursa çok iyi oluyor,

para mı salla gitsin ...

ee metın abı sen nasılsın nası gıdıyo hayat

ttos' Alıntı:
ciddimisin erhan bende kara kara dusunuyordum nasıl yapsam diye :(

sefer abı rakılı kolanya bas dişine ıyı gelır veya rakıyla gargara yap ,sonra bıraz su ıc ,ardında beyaz peynır, kavun yuvarladınmı 10 numara olursun hıc bı sıkıntın kalmaz ne basın agrır ne dısın :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Teşekkürler Selim Bey,
Metin bey ile en güzel etkinliklerimizden birini geçirdik... Gerek eşim gerek ben son derece mutlu ve memnun kaldık... Çocukların eğlencesi de cabası... eee buralara kadar gelip çamura batmadan dönmek olmaz dedi dağlar bize:smiley: hoş biz sadece etrafı gezmek istemiştik ama... şu yağmur yok mu Ayaş gezimizi hiç aratmadı bize :smiley: çamura batıp çıkmak için verdiğimiz çabada çok eğlenceliydi...

Sefer bey aynen katılıyorum, bizde böyle zevk alıyoruz...

Metin beye buradan tekrar çok teşekkür ediyorum... her şey çok keyifliydi... en kısa sürede tekrarlamak dileğiyle ;)

...
sağlam zeminde burayı da bulduk tabii, çamur bir şekilde çekiyor

Cumhur sana da ayrıca teşekkürler
sakin adamsın, telaş yok, nasılsa çıkarız, budur.
senin babayiğitlerin hevesi de ayrı konu, yaşları gelsin kimse tutamaz onları ;)

bir kaç kare de aşağıda ...

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar :smiley:

alp dunki cocukların etkinliği dolayısı ile tel.sessizde idi akşam farkettim cevapsızları ama inan kimseye donecek halim yoktu dişin vermiş olduğu ağrı bir yana iltihap ateş ve titreme yaptı onun için erkenden yattım su an bile antibiyotik ve ağrı kesiciler ile ayakta duruyorum :smiley:

metin ve cumhur beyler sizlerde cok guzel eğlenmişsiniz canım cekmedi desem yalan olur tam benim istediğim tarz da bir offroad olmus gerci benimde hoslandıgım bu tarz gezilere bazı arkadaslar offroad değilde piknik gozu ile bakıyor belkide onların dedikleri doğrudur ama olsun bizde boyle zevk alıyoruz demekki :smiley:

insallah en kısa surede guzel bir organize olarak yeni bir etkinlik yaparız :smiley:

Sefer, yeniden çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsın... Diş rahatsızlığı başka bişeye benzemiyor, ağrısı sızısı bambaşka bi dert... Seni anlıyorum...

Pikniktir, Off-Road' dur, Gezidir v.s.

Adı, kendisi ne olursa olsun...

Önceden biyerdede yazdığım gibi....

;D Gönül Ne Kahve İster, Ne Kahvehane ;D
;D Gönül Muhabbet İster, Kahve Bahane ;D

Amir Afyon' a ulaşmış, Hayırlı yolculuklar diliyorum... Az önce görüştüm...

Tez zamanda, sağlıklı şekilde ailesine kavuşmasını diliyorum buradan...

Kolay gelsin Amir kardeşim...

mserdemir' Alıntı:
sefer abı rakılı kolanya bas dişine ıyı gelır veya rakıyla gargara yap ,sonra bıraz su ıc ,ardında beyaz peynır, kavun yuvarladınmı 10 numara olursun hıc bı sıkıntın kalmaz ne basın agrır ne dısın :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

valla bi 70 lik bassamda vız gelir :(

sgl sun biraz once erhan ın yanına ugradım bilare ilgilendi kendisine buradan tesekkur ederim antibiyotiğe devam bir hafta boyunca sonrada cektiricem dişi :smiley:

mserdemir' Alıntı:

;D Alfonse Bunu Beğendi ;D

Ben işe gidicem...

Kapatıyorum, hoşçakalın... İyi günler...

"Ben işe gidicem..." bunu söylemek çok güzel ;) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri