Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,980

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
bu pazar böyle geçti sağlam da bir yerde çamurla savaşımız oldu

kazandık tabiii ;D

onların resimleri de Cumhur da

gönderir artık

selamlar

harıkasınız abı valla harıkasınız işde budur olay metın abı ve cumhur

en guzelını yapmıssınız işde dostluk arkadaşlık budur bu grubun sızın gıbı arkadaşlara abılere ıhtıyacı var

bızım tam donımı olan cok parası olan ınsanlara yukarıdan bakanlara degıl .sızın gıbı bır ekmegı bölüşen yola cıkarkan aklında soru işaretı kalmayacak dostlara kapımız her zaman açıktır

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Geçmiş olsun Sefer, müsait değilsin diye biliyorduk ama genede seni de arayıp şansımzı denedik, cevap alamadık...

Acil şifalar...

gunaydın arkadaslar :smiley:

alp dunki cocukların etkinliği dolayısı ile tel.sessizde idi akşam farkettim cevapsızları ama inan kimseye donecek halim yoktu dişin vermiş olduğu ağrı bir yana iltihap ateş ve titreme yaptı onun için erkenden yattım su an bile antibiyotik ve ağrı kesiciler ile ayakta duruyorum :smiley:

metin ve cumhur beyler sizlerde cok guzel eğlenmişsiniz canım cekmedi desem yalan olur tam benim istediğim tarz da bir offroad olmus gerci benimde hoslandıgım bu tarz gezilere bazı arkadaslar offroad değilde piknik gozu ile bakıyor belkide onların dedikleri doğrudur ama olsun bizde boyle zevk alıyoruz demekki :smiley:

insallah en kısa surede guzel bir organize olarak yeni bir etkinlik yaparız :smiley:

mserdemir' Alıntı:

en guzelını yapmıssınız işde dostluk arkadaşlık budur bu grubun sızın gıbı arkadaşlara abılere ıhtıyacı var

bızım tam donımı olan cok parası olan ınsanlara yukarıdan bakanlara degıl .sızın gıbı bır ekmegı bölüşen yola cıkarkan aklında soru işaretı kalmayacak dostlara kapımız her zaman açıktır

Teşekkürler Selim Bey,
Metin bey ile en güzel etkinliklerimizden birini geçirdik... Gerek eşim gerek ben son derece mutlu ve memnun kaldık... Çocukların eğlencesi de cabası... eee buralara kadar gelip çamura batmadan dönmek olmaz dedi dağlar bize:smiley: hoş biz sadece etrafı gezmek istemiştik ama... şu yağmur yok mu Ayaş gezimizi hiç aratmadı bize :smiley: çamura batıp çıkmak için verdiğimiz çabada çok eğlenceliydi...

ttos' Alıntı:
metin ve cumhur beyler sizlerde cok guzel eğlenmişsiniz canım cekmedi desem yalan olur tam benim istediğim tarz da bir offroad olmus gerci benimde hoslandıgım bu tarz gezilere bazı arkadaslar offroad değilde piknik gozu ile bakıyor belkide onların dedikleri doğrudur ama olsun bizde boyle zevk alıyoruz demekki :smiley:

insallah en kısa surede guzel bir organize olarak yeni bir etkinlik yaparız :smiley:

Sefer bey aynen katılıyorum, bizde böyle zevk alıyoruz...

Metin beye buradan tekrar çok teşekkür ediyorum... her şey çok keyifliydi... en kısa sürede tekrarlamak dileğiyle ;)

faruk2323' Alıntı:
Bunlarda çerçi köyü dereleri saygılar[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=5][attachment=4]

faruk bey sizin gezide cok hos olmus tek aracsınız ama aracınız da benimki gibi iki araca bedel ;)

günaydın arkadaşlar
hepinizin haftasonunu keyifli geçirdiğine sevindim

faruk abı senın gezıde 10 numara olmus harıkasın ;D ;D

ttos' Alıntı:
faruk bey sizin gezide cok hos olmus tek aracsınız ama aracınız da benimki gibi iki araca bedel ;)
teşekkürler sefer bey vinç olunca her yere giriyor insan kormuyor ;D ;D (tabiiki yakınlarda ağaç olması şartıyla)
Güzel videolar çektimde gönderemiyorum güldür güldür su sesleri ;D jeep sesleri ;D mg yüksek çıkıyor uzunda değil ama

dun cok yorulmusum eve gıttım baygın yatmısım

mserdemir' Alıntı:

nazik mesajın ve iyi dleklerin için teşekkürler

bence de donanım araçtan çok yürekte olursa çok iyi oluyor,

para mı salla gitsin ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri