Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,932

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
bu hafta sağlam bir organize olmaması nedeni ile bende geçen hafta gelemeyen ve doğum günü geçen oğlum tolgahana sürpriz yapmak için
ayaş'a gitme kararı aldım.isteyen arkadaşlarıda beklerim demiştim.çağrıma amir&keban çifti,alfonzo,derken mehmet bey ve çocukları katılım
yaptılar.çok güzelbir gündü.(hernekadar meşhur suzi batsada ;) ) kendilerine teşekkür ediyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xhq43w_ayay-turu_auto
bu arada hernekadar akşam kutlanmış olsada tolgahanla beraber efe'ninde doğum günü ikisi bir arada kutlandı ;)
Tolgahan ve efenin doğum günleri kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Etiketler

Devam ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC03009.jpg

DSC03016.jpg

DSC03019.jpg

DSC03020.jpg

DSC03021.jpg

ttos' Alıntı:
cok guzel bi doğumgünü hediyesi yapmıssınız :smiley:

tolgahan ın da efe nin de doğumgünlerini kutlarım :smiley:

dun gece baslayan diş ağrısı gecenin yarısı kesilince sevinmistim ancak 1 saat once tekrardan basladı ve beynime beynime vuruyor onun için kısa kesmek zorundayım :smiley:

guzel paylasım için tesekkurler :smiley:geçmiş olsun sefer bey diş ağrısı kötüdür.

şu gırip etkisinden kurtulamadım 3 gündür bel ağrısı çekiyorum bu akşamda dizlerime geçti ağrı ne meret hastalık ışık dağı gezisinden beri dönüp dolaşıp musallat oluyor

Gezilerde herkesin gittiği yoldan gitmeyip de batan ve insanları saatlerce bekletenler olmayınca daha birkeyifli ve zevkli geçiyor. ;)

osmanbey' Alıntı:
Gezilerde herkesin gittiği yoldan gitmeyip de batan ve insanları saatlerce bekletenler olmayınca daha birkeyifli ve zevkli geçiyor. ;)

;) ;) ;) ;)

;) Ben sizi tanıyorum galiba ;)

Hoşgeldiniz.... Profilinize yaşınızıda yazarsanız iyi olur....

İyi geceler...

tiskeli' Alıntı:
şu gırip etkisinden kurtulamadım 3 gündür bel ağrısı çekiyorum bu akşamda dizlerime geçti ağrı ne meret hastalık ışık dağı gezisinden beri dönüp dolaşıp musallat oluyor

Hüseyin abi geçmiş olsun....

Bugün hepinize tek tek ulaşmaya çalıştık ama cevap alamadık...

Selamlar...

metin abi pardon, senin görsellere başladığını farketmedim...

Bitir öyle atayım ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR