Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,447

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

izinli olmakta çok güzelmiş uzun uzun sabah kahvaltısı kızlarımla ;D ;D ;D
çalışan arkadaşlara hayırlı işler bizim tatilin uzaması için bol karlı günler

Etiketler

bakıyomda yine meydan muharebesi isteyenler var.önce herkez bir denesin çıkan olmazsa ben çıkarım ;)
selim senin işyerine şu meşhur videoyu yollasakmı diyorum :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
biz artık sürekli izinliyiz :smiley:

darısı bana şu emeklılık ısının (yasım daha 28)

tuncerersoy' Alıntı:

ya bu gun cok gıcık oldum hepınıze sabahda sefer abı yazıyodu ben bı kahvaltı yapayım sucuklu yumurta yaptı esım dıyordu

fena gıcık oldum

son_kral_54' Alıntı:
bakıyomda yine meydan muharebesi isteyenler var.önce herkez bir denesin çıkan olmazsa ben çıkarım ;)
selim senin işyerine şu meşhur videoyu yollasakmı diyorum :D :D :D

zaten bı orası kalmıstı hamdı abı orayada yolla tamam olsun senın yuzunden mıtsubıshı sayfasına gıremıyorum

ama varya fena diş bılıyorum bır yakalasam o anını hıc affetmeyecegım bılgın olsun ;D ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
hah tuncer abı allah kolaylık versın cok zor bı durum ben olsam kafayı yerdım valla

dün akşam 3 saatte işten eve gelince kafayı yedim zaten millet kabak lastikle yola çıkmış buz pateni oynuyor.
yükleyebilirsem gimat oralarda disconun ön tekerine adam zincir takmış, çok güldüm ;D

tuncerersoy' Alıntı:
dün akşam 3 saatte işten eve gelince kafayı yedim zaten millet kabak lastikle yola çıkmış buz pateni oynuyor.
yükleyebilirsem gimat oralarda disconun ön tekerine adam zincir takmış, çok güldüm ;D

yuhh yuhhh

tuncerersoy' Alıntı:

size izinde biz ne yapalım abi ; hayır bizim için problem yokta yolda kalan araçların arasında slalom yaparak gidince diğer araç sahiplerinin yüz ifadeleri değişiyor birden ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
size izinde biz ne yapalım abi ; hayır bizim için problem yokta yolda kalan araçların arasında slalom yaparak gidince diğer araç sahiplerinin yüz ifadeleri değişiyor birden ;D ;D ;D

dün atisan kavşagından kaldırımın ustunden basıp gectım slalom yapıncada mıllet cok korna calıyo canımmmmmmm

butun dolmuşcuları sıkıştırıyordum ızdırap oldum hepsıne ve olmayada devamedecegım

mserdemir' Alıntı:
dün atisan kavşagından kaldırımın ustunden basıp gectım slalom yapıncada mıllet cok korna calıyo canımmmmmmm

butun dolmuşcuları sıkıştırıyordum ızdırap oldum hepsıne ve olmayada devamedecegım

bugün erken çıkma durumu var birşeylermi yapsak kısa süreli

brothers' Alıntı:
birşeyler yapalımda bende araba yok ben sizin peşinize focusla :'( takılırım. :D
reno9 çıktığı yerlere çıkar diye düşünüyorum ;D

tuncerersoy' Alıntı:
birşeyler yapalımda bende araba yok ben sizin peşinize focusla :'( takılırım. :D
reno9 çıktığı yerlere çıkar diye düşünüyorum ;D

oohoooooooooooooooo saat 4 de cıkcakmışız bu gun

yolcudur abbas bağlasan durmaz nıııııııııhahahahaaa

evde mahsur kaldım :'(, biryerlere giderken benide alın. benim küçük karda dışarı çıkmak, karda yürümek istemiyor. bende çıkamıyorum karda çok güzel yağıyor içim gidiyor :D :D

tuncerersoy' Alıntı:
evde mahsur kaldım :'(, biryerlere giderken benide alın. benim küçük karda dışarı çıkmak, karda yürümek istemiyor. bende çıkamıyorum karda çok güzel yağıyor içim gidiyor :D :D

onu yerım ben

hala kar ı sevmıyormu abı bı ara kaynaşmıştı karla

çocukta haklı ara ara kar görünce unutuyor. kar a alışamadı ama sefer in çocuklarla beraber çamurda oynar belki :D

ufukozkan' Alıntı:
şu anki durum... :smiley:
[attachment=1]

ufuk bey bu dikmenden panora yoluna giderken duran arac degilmi oyle ise komsuyuz sizin ile bende askeri bolge olan havacıların yanında yım en tepedeki apartman :smiley:

tuncerersoy' Alıntı:
çocukta haklı ara ara kar görünce unutuyor. kar a alışamadı ama sefer in çocuklarla beraber çamurda oynar belki :D

abi oynarlar valla hele benim oğlan ile takılırsa tam oynarlar cunki benden yaman cıktı camur konusunda :D

brothers' Alıntı:

yaaaa bende isterem mahsur kaldım burada :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR