Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,638

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

afiyet olsun ve gelenlere merhabaa :smiley: benim bu olay işten ayrılmama sebep olacak sanırım.

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
kar yagdı hava cok guzel oldu aslında bu pazar bı seyler yapılabılınır
[/quote

Merhaba selim bey tüm ılıcalıları off-road müptelası yaptınız soruyorlar bir daha ne zaman geleceksiniz diye

ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar :smiley:

erhan ı goremedim acaba hala yollarda mı cebellesiyor?

benim evin buraya hicbirinizin 4*4 u cıkamaz varmısınız iddiaya ;D ;D ;D

cebelleşmek mi ??? ??? ???

sabah 7:15 itibariyle işimin başındayım ; otomasyon sisteminde bir sorun vardı onunla uğraşıyordum ; yoksa biliyorsunuz altımızda 4x4 bize her yer tirabizon ;D ;D ;D ;D

tuncerersoy' Alıntı:
selim; erhanla çaura battığımız yerde bir akşam üstü mangal başında, arabadan klarnet taksimi yanında soğuk rakı ve bol muhabbet bir gün yapalım.

abi kesinlikle katılıyorum sana

brothers' Alıntı:

sabah 7:15 itibariyle işimin başındayım ; otomasyon sisteminde bir sorun vardı onunla uğraşıyordum ; yoksa biliyorsunuz altımızda 4x4 bize her yer tirabizon ;D ;D ;D ;D

yakışır abıme eyvallaahh

brothers' Alıntı:

sende bir otomasyon dur gidiyorsun ya hadin hayırlısı iyi bahane oldu sana ;D

ufukozkan' Alıntı:
burası çok güzel.... yolda bişey yok :smiley: binek arabamı bulabilirsem temizlemeyi düşünüyorum :smiley: :smiley:

guzel dediginiz yer neresi? bizim buralar felaket dikmen tarafı :smiley:

cihanülker' Alıntı:
bir görelim bakalım ankara nasılmış 5 saat sonra ordayım ,dedeeee votkamı hazırla sana geliyorum :D :D :D

cihan bey size iyi yolculuklar dilerim insallah 5 saate gelirsiniz yollar kapalı ise o saate gelmek biraz zor gibi gozukuyor :smiley:

mjeliada' Alıntı:
afiyet olsun ve gelenlere merhabaa :smiley: benim bu olay işten ayrılmama sebep olacak sanırım.

bence fazla buyutme ada bu zamanda is bulmak zor bide zj ye o kadar masrafın var onların geri odemesinde zorlanırsın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR