mserdemir' Alıntı:kar yagdı hava cok guzel oldu aslında bu pazar bı seyler yapılabılınır
[/quote
Merhaba selim bey tüm ılıcalıları off-road müptelası yaptınız soruyorlar bir daha ne zaman geleceksiniz diye
ttos' Alıntı:gunaydın arkadaslar
erhan ı goremedim acaba hala yollarda mı cebellesiyor?
benim evin buraya hicbirinizin 4*4 u cıkamaz varmısınız iddiaya ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:bir görelim bakalım ankara nasılmış 5 saat sonra ordayım ,dedeeee votkamı hazırla sana geliyorum
tuncerersoy' Alıntı:selim; erhanla çaura battığımız yerde bir akşam üstü mangal başında, arabadan klarnet taksimi yanında soğuk rakı ve bol muhabbet bir gün yapalım.
brothers' Alıntı:cebelleşmek mi ??? ??? ???
sabah 7:15 itibariyle işimin başındayım ; otomasyon sisteminde bir sorun vardı onunla uğraşıyordum ; yoksa biliyorsunuz altımızda 4x4 bize her yer tirabizon ;D ;D ;D ;D
brothers' Alıntı:abi kesinlikle katılıyorum sana
brothers' Alıntı:cebelleşmek mi ??? ??? ???
sabah 7:15 itibariyle işimin başındayım ; otomasyon sisteminde bir sorun vardı onunla uğraşıyordum ; yoksa biliyorsunuz altımızda 4x4 bize her yer tirabizon ;D ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:hazır ceanim.... sen gel yeter...
ufukozkan' Alıntı:burası çok güzel.... yolda bişey yok binek arabamı bulabilirsem temizlemeyi düşünüyorum
oyleyimdir az bisey arttı istermisin ;D ;D ;Dmserdemir' Alıntı:çoooooooooooook gıcıksın sefer abı hemde çokkkkkkkkkkkkkk
cihanülker' Alıntı:bir görelim bakalım ankara nasılmış 5 saat sonra ordayım ,dedeeee votkamı hazırla sana geliyorum
ttos' Alıntı:cihan bey size iyi yolculuklar dilerim insallah 5 saate gelirsiniz yollar kapalı ise o saate gelmek biraz zor gibi gozukuyor
mjeliada' Alıntı:afiyet olsun ve gelenlere merhabaa benim bu olay işten ayrılmama sebep olacak sanırım.