Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,630

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mserdemir' Alıntı:
HAMDI ABII SANA NE DEDİİİİİİİİİİİİİ CIKAMAZ DEDII YAPAMAZ DEDIII

ya bu kadar ortadan sıvısmasını bilen birini daha gormedim sen hic uzerine alınma zaten senin arac 4*4 degil nası olsa ;D ;D

Etiketler

BİZİM EVİN ORAYA ÇIKAMAZ HAMDİ ABI DEDİİİİİİİİİİİİİİİ

hamdı abıde korktu herhalde sefer abı tebrıkler hamdı abıyı ılk korkutan sen oldun

ttos' Alıntı:
ya bu kadar ortadan sıvısmasını bilen birini daha gormedim sen hic uzerine alınma zaten senin arac 4*4 degil nası olsa ;D ;D

haha haha hahahaaaa

mserdemir' Alıntı:
senın ordan bır tek ben cıkarımm bennn

hamdi abiiii bak goruyonmu selim sana posta koyuyor bi tek ben cıkarım hamdi abi cıkamaz oralarda mahsur falan kalır yazık olur kendisine karizma elden gider diyor ;D ;D ;D

günaydınlar herkese.. yol durumu nasıl? varabildiniz mi ofislere? ben cesaret edip çıkamadım. çukurambar - 100. yıl taraflarında toplu taşımada çalışmıyor

mjeliada' Alıntı:
günaydınlar herkese.. yol durumu nasıl? varabildiniz mi ofislere? ben cesaret edip çıkamadım. çukurambar - 100. yıl taraflarında toplu taşımada çalışmıyor

ooo ben sabah kalktım mıs gıbı bıraz kaarda oyandım sonra gıttım eveın gazı bıtmıs gaz aldım sonra eglene eglene işe geldım sizlerde guvenın canım araçlarınıza bıraz ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Kar kar dediniz buyrunnn...... :smiley: :smiley:

valla cok ıyı oldu yollar boş tenha mıs gıbı rahat rahat oynaya oynaya gıdıyorum

kar yagdı hava cok guzel oldu aslında bu pazar bı seyler yapılabılınır

arabama güveniyorum da başkalarına güvenmiyorum. ayrıca işyerim oran sitesinde oralar fenadır gibime geliyor. müdürlede kavga ettim telefonda zaten...

ben bi kahvaltı yapıpda geleyim bari hanım sucuk yapmıs guzel guzel koktu sole kar manzarasına karsı iyi de gider ;D ;D ;D

burası çok güzel.... yolda bişey yok :smiley: binek arabamı bulabilirsem temizlemeyi düşünüyorum :smiley: :smiley:

ttos' Alıntı:
ben bi kahvaltı yapıpda geleyim bari hanım sucuk yapmıs guzel guzel koktu sole kar manzarasına karsı iyi de gider ;D ;D ;D

çoooooooooooook gıcıksın sefer abı hemde çokkkkkkkkkkkkkk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR