Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,625

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

günaydın ankara ,sakarya.
vaybe ankarayada karyağıyormuş :D
bakıyorumda tatiliz diyen iki arkadaş saat ikilere kadar muhabbet kırıla gitmiş.
bari çay bardaklarınızı toplayın kardeşim ortalığı rezil bırakmışsınız.bak,bak çekirdek kabukları cık,cık

gunaydınnn gunaydınnn

ya bu gun ve dun aksam ınsanlar delırmıs gıbıydıler,hepsı yollarda durmus patinaj cektırme yarışması oynuyorlardı,cok kızdım ben onlara neyse ,aralarında boşluklar vardıda yanlarından basıp gectım bazen durdum muhabbetetdım

nııııahahahaa bu gun ıntıkam gunu bır lastıge 300 mılyon verdım dedıgımde sen delısın deyenlere sımdıde ben delı dıyorum

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Günaydın Ankara

her yerde kar var, yollar kapalı ...

olması gereken saatte işimdeyim,

I LOVE YOU CJ5 ....

iş yerıden bı hava atıyorum bı hava atıyorum bır gor varya mıllet basıma toplanıyo

metın abı

I LOVE YOU 4*4
I LOVE YOU MT LASTİK

akşam show yapmaktan eve geç gittim ;D çok keyifli oluyor .millet düzyolda kaldıramıyor araçlarını ben dik rampalarda durup tekrar kalkıyordum ;D

rav4 ün dirifti de çok güzelmiş ;D 3.25 halt etmiş böylemi yanlama olur hele bir sıfıra oturması var hiç sorma ;D ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
iş yerıden bı hava atıyorum bı hava atıyorum bır gor varya mıllet basıma toplanıyo

metın abı

I LOVE YOU 4*4
I LOVE YOU MT LASTİK

Selim Bey aslında görsellerde not olarak yazmıştım ama burada bir kez daha yazayım

pazar günü dönüşte, yolu şaşırdığımızda,

ilginiz ve hassasiyetiniz için size ve Erhan Bey e çok teşekkür ederim

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Selim Bey aslında görsellerde not olarak yazmıştım ama burada bir kez daha yazayım

pazar günü dönüşte, yolu şaşırdığımızda,

ilginiz ve hassasiyetiniz için size ve Erhan Bey e çok teşekkür ederim

abı ne demek ayıpettın her zaman

tamertms' Alıntı:
selim pc başında uyumuş sanırım ses yok :D

işdeyızz bız işdee başımızda 40 tane adam var amırı muduru hıc bıtmıyokı ;D ;D ;D
senın gıbı kendı dukkanım olsaa oo bır dakıka gırmem ınternete hehehe

gunaydın arkadaslar :smiley:

erhan ı goremedim acaba hala yollarda mı cebellesiyor?

benim evin buraya hicbirinizin 4*4 u cıkamaz varmısınız iddiaya ;D ;D ;D

son_kral_54' Alıntı:
günaydın ankara ,sakarya.
vaybe ankarayada karyağıyormuş :D
bakıyorumda tatiliz diyen iki arkadaş saat ikilere kadar muhabbet kırıla gitmiş.
bari çay bardaklarınızı toplayın kardeşim ortalığı rezil bırakmışsınız.bak,bak çekirdek kabukları cık,cık

abi simdi toparlıyorum etrafı sen kusurumuza bakma aksam yorgunlukdan toparlayamadık sabaha bırakmıstık :D

ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar :smiley:

erhan ı goremedim acaba hala yollarda mı cebellesiyor?

benim evin buraya hicbirinizin 4*4 u cıkamaz varmısınız iddiaya ;D ;D ;D

HAMDI ABII SANA NE DEDİİİİİİİİİİİİİ CIKAMAZ DEDII YAPAMAZ DEDIII

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR