Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,661

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

ttos' Alıntı:
abi oynarlar valla hele benim oğlan ile takılırsa tam oynarlar :D
yaaaa bende isterem mahsur kaldım burada :(

ha sız bu gun çoluk cocuk bı seyler yapalımmı dıyorsunuz

ufukozkan' Alıntı:

hahaha ya benim oglan her gecisimizde sizin aracı gordugu zaman bizde boyle yapalım aracımızı yada bu aracı bize versinler diyip duruyordu dunya kucuk ankara daha bi kucuk :D

mserdemir' Alıntı:
ha sız bu gun çoluk cocuk bı seyler yapalımmı dıyorsunuz

yok oyle diyemiyorum sen gelip beni alsanda takılsak diyorum yine isine geldigi gibi cektin lafı ;D ;D ;D

yada kızım sana soyluyorum gelinim sen anla misali yani ortaya koydum işte lafı anlayan anlar ;D ;D ;D

ttos' Alıntı:
yok oyle diyemiyorum sen gelip beni alsanda takılsak diyorum yine isine geldigi gibi cektin lafı ;D ;D ;D

yada kızım sana soyluyorum gelinim sen anla misali yani ortaya koydum işte lafı anlayan anlar ;D ;D ;D

tamam abı ayıpettın senın ev nerdekı cıkarsak alırım ben senı,ama zaman cok kısa,5 de buluşsak 6 da hava kararıyo ama takılırız dersenız bana her yol kenya

ttos' Alıntı:
hahaha ya benim oglan her gecisimizde sizin aracı gordugu zaman bizde boyle yapalım aracımızı yada bu aracı bize versinler diyip duruyordu dunya kucuk ankara daha bi kucuk :D

çocukların çok hoşuna gidiyor.. oynadıkları oyuncaklara benzetiyorlar...okul önlerinde binmek isteyenler oluyor....Babalarıda tedirgin yaklaşıyorlar. ne diyeceklerini bilemedikleri için kem kümle başlıyor , ben hemen gelsin gelsin diyorum :smiley: hiç tanımadığımız çocukları evlerine çok bırakdık valla :smiley: babası arkadan kendi arabasıyla takip etti :smiley: çocuklara herşey serbest :smiley: onlar herşeyimiz....büyüklere yasak :smiley: :smiley:

mserdemir' Alıntı:
tamam abı ayıpettın senın ev nerdekı cıkarsak alırım ben senı,ama zaman cok kısa,5 de buluşsak 6 da hava kararıyo ama takılırız dersenız bana her yol kenya

eyvallah sagolasın selim biliyorum gelecegini de sana da takılmadan edemiyorum ;)
ufukozkan' Alıntı:
çocukların çok hoşuna gidiyor.. oynadıkları oyuncaklara benzetiyorlar...okul önlerinde binmek isteyenler oluyor....Babalarıda tedirgin yaklaşıyorlar. ne diyeceklerini bilemedikleri için kem kümle başlıyor , ben hemen gelsin gelsin diyorum :smiley: hiç tanımadığımız çocukları evlerine çok bırakdık valla :smiley: babası arkadan kendi arabasıyla takip etti :smiley: çocuklara herşey serbest :smiley: onlar herşeyimiz....büyüklere yasak :smiley: :smiley:

demek ki bi ara bizde onunuzu kesip sizi takip etmek zorunda kalacagız :smiley:

dün 16.30 da eşimi işyerinden almak için gop taydım, kuğulu alt geçidine gelebildiğimde saatim 18.00 i gösteriyordu. alt geçiş girişinde kaza yapmış bir araca çarpıp bir miktar onu sürükledikten sonra durabildi aracım. ordan tunus caddesindeki ofisime gitmem tam 2 saatimi aldı. kazalı aracımı otoparka koyduktan sonra eve dönüş yoluna koyuldum. eşimle beraber eve geldiğimizde birer kardan adam olmuştuk ve saatimiz 22 yi gösteriyordu. şimdi de evimizde mahsur kaldık gibi birşey :smiley: allahtan erzağmız bol. :p

teşekkür ederim. eve dönüş yolu hiç bu kadar maceralı olmamıştı kent yaşamı dahilinde..

yollar mükemmel olmuş yaaa.dükkanda işte yok çıkıp geziyorum öyle ;) çok keyifli oluyor. bu keyfi birkaç gün sonra bulamayız tadını çıkartalım :D

mfthk' Alıntı:
dün 16.30 da eşimi işyerinden almak için gop taydım, kuğulu alt geçidine gelebildiğimde saatim 18.00 i gösteriyordu. alt geçiş girişinde kaza yapmış bir araca çarpıp bir miktar onu sürükledikten sonra durabildi aracım. ordan tunus caddesindeki ofisime gitmem tam 2 saatimi aldı. kazalı aracımı otoparka koyduktan sonra eve dönüş yoluna koyuldum. eşimle beraber eve geldiğimizde birer kardan adam olmuştuk ve saatimiz 22 yi gösteriyordu. şimdi de evimizde mahsur kaldık gibi birşey :smiley: allahtan erzağmız bol. :p

çok gecmıs olsun aman dıkkaaatt

bende bıraz once tuncer abının kızıyla konuştum bana aguuuduppuıubıı aguuu gguu abiiiiiii abiiiiiiiiiiiiiii dedı kendılerı ,sanırım dışarı cıkarken benıde alın demek ıstedı ;D ;D ;D

sefer abı sen bana takılmazsan bende rahatedemıyorum artık bunye bağışıklık yaptı ;D ;D

tamertms' Alıntı:
yollar mükemmel olmuş yaaa.dükkanda işte yok çıkıp geziyorum öyle ;) çok keyifli oluyor. bu keyfi birkaç gün sonra bulamayız tadını çıkartalım :D

tamerr anca gez sen ya hayat sana guzel valla

bugün için planlarım vardı, karda biraz eğleniriz yollar da boş olur nasılsa diye düşünmüştüm amma ilk günden pes dedi aracım :smiley:

tamer bey iyi eğlenceler..

Ben paydos ettim yeter bu kadar çalışmak

bu kar durumunu değerlendirmem lazım

görelim bakalım trafik ne alemde

zaten kırk yılın başı bir kar yağdı, ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Ben paydos ettim yeter bu kadar çalışmak

bu kar durumunu değerlendirmem lazım

görelim bakalım trafik ne alemde

zaten kırk yılın başı bir kar yağdı, ...

kendıne ıyı bak metın abı bu gun bır seyler yaparsak arayalımmı senı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR