tamertms
www.tmsoto.com
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
teşekkür ederim fatih bey .inşallah en kısa sürede çıkar aracınız.
teşekkür ederim fatih bey .inşallah en kısa sürede çıkar aracınız.
mjeliada' Alıntı:sakın çukurambar taraflarına gelmeyin , the walking dead - 28 days later tandansı yakaladık burada millet arabalarını yolda bırakıp gitmiş bom boş arabalar yollarda öylece.
mfthk' Alıntı:dün 16.30 da eşimi işyerinden almak için gop taydım, kuğulu alt geçidine gelebildiğimde saatim 18.00 i gösteriyordu. alt geçiş girişinde kaza yapmış bir araca çarpıp bir miktar onu sürükledikten sonra durabildi aracım. ordan tunus caddesindeki ofisime gitmem tam 2 saatimi aldı. kazalı aracımı otoparka koyduktan sonra eve dönüş yoluna koyuldum. eşimle beraber eve geldiğimizde birer kardan adam olmuştuk ve saatimiz 22 yi gösteriyordu. şimdi de evimizde mahsur kaldık gibi birşey allahtan erzağmız bol.
tamertms' Alıntı:senden haber vbekliyorum selim çıkarsan ara beni ....
ufukozkan' Alıntı:sorun değil.... çocuklara herşey serbest
mserdemir' Alıntı:bızeee bişeyyyy olmaaaazzzz kısssssımmm bıızz cakma offroadcuu degılızzzzzzzz ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ttos' Alıntı:tmm anladım ufuk bey biz gecemeyiz sizin aracınızın direksiyonuna
mjeliada' Alıntı:kim çakma offroad cu
mserdemir' Alıntı:benım ıcın sorun yok bu grubun en küçügü ben olduguma gore ben kullanabılırım
;D ;D ;D ;D ;D ;Dttos' Alıntı:tmm anladım ufuk bey biz gecemeyiz sizin aracınızın direksiyonuna
mserdemir' Alıntı:benım ıcın sorun yok bu grubun en küçügü ben olduguma gore ben kullanabılırım
mjeliada' Alıntı:kim çakma offroad cu