murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)
soracak bırılerını bulmak lazımm
soracak bırılerını bulmak lazımm
biz selami beye sorduk,beypazarında kalmamış erimiş karlar ama yanılmıyorsam kızılcıhamam tarafına geliyor ışık dağı varmıdır muamma yani.murat çelik' Alıntı:soracak bırılerını bulmak lazımm
aynen abi bende kalkıyorum zaten babamda gelir şimdi o geçer. Hepinize iyi geceler abilermurat çelik' Alıntı:ben kacar sabah erken kalkcam herkese ıyı geceler
problem aracınızın ilerlemesine engelse bişey diyemem.harici önemli değil.birbirimizi çekmeliyizki of road yaptığımızı anlayalımsernoberze' Alıntı:herkese selam,bende bu gezide olmak istiyorum amas aracıma güvenmiyorum,birkaç problem var ve zaman bulup ilgilenemedim,bu nedenle gelicem ama rota uzak ve zor olursa katılıp kimseyi yavaşlatmak istemem, iyi geceler
ee seferson durum nedir? sayfalara bakarken karmı gördüm ne ;Dttos' Alıntı:iyi aksamlar abi
nası anlamadım abiThe_Men' Alıntı:ee seferson durum nedir? sayfalara bakarken karmı gördüm ne ;D
cık,aşağılara yağmur yağarken yukarılara kar serpiştirir.oda mükemmel olur kanısındayım.ttos' Alıntı:bide simdi hava durumuna baktım c.tesi ankarada kar yagısı pazar gunu ise yagmur var yani pazar ışık dagında kar olsa bile yagmur eritir gibime geliyor.
iyi ya o zaman listesernoberze' Alıntı:Araç yolda bırakacak akdar sorunlu değil,bakalım hayırlısı