Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 525
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,735
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

TnaTkmen' Alıntı:
erhan abi benim anladığım kadarıyla herkez kara girmek istiyor,kar kalmayınca senin rota kabul olmuştu ama şimdi serkan abi ışık dağında kar olduğunun görüntüsünü atınca ne olacağı belli olmadı.sanırım son karar buluşunca verilecek. :smiley:
bende haddim olmayarak bu konulara çok giriyorum kusura bakmayın :smiley:

sende bu ailenin bir ferdi olduğuna göre herzaman fikrini söyleme hakkın var ;)
ayrıca şahsi fikrim rotanın belirlenmesi yönünde hem araç ve kişisel hazırlıklarımızı ona göre yaparız

Etiketler

brothers' Alıntı:
sende bu ailenin bir ferdi olduğuna göre herzaman fikrini söyleme hakkın var ;)
ayrıca şahsi fikrim rotanın belirlenmesi yönünde hem araç ve kişisel hazırlıklarımızı ona göre yaparız
teşekkürler abi.
evet aslında öyle olması lazım ama herkez yorum yapmaktan çekindiği için mi bilmem bir rota söylemiyorlar,e haliyle karar sona kalıyor.
Bizim kararımız belli babam kesin ''bana herşey uyar yoldan çıkalımda'' der.yani herkez yorumunu nereye gitmek istediğini söylerse çözüme bağlarız.

murat buyuk ihtimal yarın sasmazdayım akgun ustaya ugrayacagım arac stop edip duruyor musait olursan bir cayını icmeye gelebilirim yerin akgun ustaya yakınmı?

murat çelik' Alıntı:
ailede en küçük sensin sen nereyı istıyosun ;)
:smiley: babamın oğluyum murat abi haliyle bize her yol uyar,yoldan çıkalımda güzel görüntüler olsunda neresi olursa olsun maksat birlikte vakit geçirmek :smiley:

ttos' Alıntı:
murat buyuk ihtimal yarın sasmazdayım akgun ustaya ugrayacagım arac stop edip duruyor musait olursan bir cayını icmeye gelebilirim yerin akgun ustaya yakınmı?

çamur kaçmıştır ya da çamura giresi gelmiştir :D :D :D
şaka bir yana geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir

murat çelik' Alıntı:
akgün ustanın elemanlara sor siyah 4 inç yuksetdıgınız arabanın sahibleri hangi dukkan de onlar gösterir cok yakın
çaylar 3 olsun murat abi :D sanırım bizde yarın şaşmaza ugruyacağız babamla,aslında salı günü geldik biz, ben çok istemiştim yeni aracı görmeyi ama akgünde yokdu baktık baktık bizde sormadan çıktık.nasibse yarın görürüm :smiley:

murat çelik' Alıntı:
yoldan cıkılcağı bir gercekte o yol nerde bilen yok henüz güzel bir yer olsunda uzak olsada olur

işte o yolu netleştirelim murat bu seferde son dakikaya bırakmayalım gideceğimiz yeri bilerek hazırlık yaparız ; arkadaşlar fikirlerini pazar sabahı yerine şimdi söylesin netleştirelim şu işi

brothers' Alıntı:
çamur kaçmıştır ya da çamura giresi gelmiştir :D :D :D
şaka bir yana geçmiş olsun umarım önemli birşey değildir
:D :D :D yada sizin yollara girmek istemiyor, gecen hafta shell den bir yakıt aldım o gun bugundur stop ediyor anlamadım ozellikle geri vites de gidince ama hayırlısı bakalım :-\
murat çelik' Alıntı:
akgün ustanın elemanlara sor siyah 4 inç yuksetdıgınız arabanın sahibleri hangi dukkan de onlar gösterir cok yakın

tmm sorarım kara panter de oradamı?

murat çelik' Alıntı:
gidecegimiz istikamet ekarar verelim buyrun
ben kar olsun istıyorum
herkez kar olsun istiyor abi ama kar varmıdır hala bilmiyoruz,
serkan abi 3 gün önceki resimi yollamış biz gidene kadar 6 gün olucak kar kalırmı bilmem. ışık dağında .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri