murat çelik
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)
ıyıde bu yıla henuz yeni basladık
ıyıde bu yıla henuz yeni basladık
murat çelik' Alıntı:ıyıde bu yıla henuz yeni basladık
murat çelik' Alıntı:ben eskıyı bıtırmedım hala mı dıyorsun bana oyle geldı
ne gibi anlamadım. ben normal yaban tv den bahsettimmurat çelik' Alıntı:ıyıde bu yıla henuz yeni basladık
mserdemir' Alıntı:ohh ıyı oldu serkan yoksa tek gelmek ıstemıyordum valla
yok abi biz baba oğul gelicez belki yanımızda + 1 kişi daha olabilir.Son karar verilmedi amabrothers' Alıntı:bizde varız ; hamdi abide sanırım eşli geliyor liste formatını öyle yapalım
TnaTkmen' Alıntı:yok abi biz baba oğul gelicez belki yanımızda + 1 kişi daha olabilir.Son karar verilmedi ama
Kendisi cevap versin bu konuya ben karışmıyorum ;Dbrothers' Alıntı:hamdi abi sucuk kokusuyla eve girmeyi garantiye aldı o zaman ;D
inaşallah abi sende kesin gel amabrothers' Alıntı:tuna full batarya bekliyoruz seni
erhan abi benim anladığım kadarıyla herkez kara girmek istiyor,kar kalmayınca senin rota kabul olmuştu ama şimdi serkan abi ışık dağında kar olduğunun görüntüsünü atınca ne olacağı belli olmadı.sanırım son karar buluşunca verilecek.brothers' Alıntı:arkadaşlar rota halâ net değil anladığım kadarıyla ; ben bahsettiğim yerin google earth görüntüsünü atmıştım ivedi şekilde gideceğimiz yeri belirleyip planlarımızı ona göre yapsak
TnaTkmen' Alıntı:inaşallah abi sende kesin gel ama
Yarın sanayiye gidicez babamla ordanda batarya almaya gidicez hem telsize hem kameraya yani full olucam inşallah